Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    15. Ožujak 2021. 08:14

Leia2.0

Dia85

Leia2.0

Dia pisala si neki dan o broju folikula i losem rezultatu na kraju i da mijenjas kliniku. Sto si imala od lijekova na toj prvoj stimulaciji? Kao i ti, ja vise ne zelim istu stimulaciju. Ocito mi ne odgovara.
    Leia imala sam na početku Gonal 150 pa peti dan spušten na 100 pa zadnjih par dana na 75 (sve zbog straha od hipera), uz to je bio Orgalutran i štoperica Decapeptyl 3 komada.. dakle štoperica bez betaHCGa radi čega je navodno bilo nezrelih folikula..sad mi je dr spominjao da bi išao sa Rekovelle al tek moram na konzultacije da čujem šta u Vinogradskoj gdje planiram idući misle..privatno sam bila i u Repromedu, tamo je spominjao dugi protokol kao prevenciju OHSSa ak sam dobro razumjela.. zato sam neku dan pitala cure koje imaju duge protokole zašto ih imaju al koliko sam poporatila, nije mi se nitko javio..svakako ti napišem ovdje sve što saznam..al vjerujem da je u tvom slučaju već freeze all dobra prevencija hipera..a za samu stimulaciju dr kaže da je to smanjivanje količine Gonala dovelo možda do tog da na kraju rezultat bude siromašan..sjećam se da si ti imala Ovaleap što je slično kao i Gonal tak da nisam pametna šta i kako ..javim sve što pametno saznam

Da, kod mene je bio ovaleap. Krenula sa 125 jedinica, onda smanjili na 100. Kod mene doduše štoperica Ovitrelle, dakle s bhcg, pa je svejedno polovica bila nezrela. Vadili su mi krv prije aspiracije, ali nemam pojma što su sve mjerili. Nitko mi ništa nije rekao. Ali ti imaš jedong smrzlića i tek nakon toga u stimulaciju ili planiraš na konzultacije prije? Baš me zanima što će ti reći jer sam i ja u Vinogradskoj…Nakon transfera svog trodnevnog ću vjerojatno nastaviti kod njih…osim ako se ne uspijemo dogovoriti oko freeze all. Ne bojim se ja ranog hipera, nego kasnog.

Tako je, ak bude sve po planu, sad krajem mjeseca FET, u 4. bi probala u Vinogradsku na konzultacije i u 5.mjesecu sam već upisana na postupak tamo..ak mi se ne svidi pristup i kaj čujem, mozda i ostanem u IVfu..evo još se dvoumim..jedna od stvari su i financije jer ako idem na freeze all i u nadi da ću imati smrzlice onda se FET plaća (barem je tako do sad bilo)..

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 08:17

Nymeria.

Nina92 sretno danas ❤🤞🏼MTB beta bu super uopće ne sumnjam ❤👍
    @uzv, aspiracije i ostale curke nemrem sve nikove popamtiti kolko nas je 🙈 sretnoooo danas ❤ ❤ ❤
    ℹ I pitanjce danas mi je 5DNT i od jučer sam dole sva ne znam kak bi to opisala osim "flafasta" sve mekano kao spužva 🤣 i utriće stavim bez beda, još u subotu bilo tvrđe no od jučer mekano i jako vlažno 🤣🤣
    Kakva su vaša iskustva? Ja sam gugla cerviks i svašta nešto al i dalje ne kužim kaj je cerviks i dokle ide i kakav treba biti 😫🤦‍♀️
    Nikad nisam volila biologiju 🤣🙈
    Nažalost jutros dve mini smeđe točkice bile pomiješane s utrićima…😏 nitko osim mene ih ne bi primijetio al tu su…
    Sve mi jako vuče na to da menga stiže…moje iskustvo je da bez obzira na utruće ja uvijek prokrvarim…

Joj, taj cerviks! Nikad na zelenu granu s njim.. Svakakvih je bilo: tvrdjih, mekanijih, gore, dole... Moj savjet ti je da ga uopce ne pratis il bar ne usporedjujes.. Kod svake je drukcije i svaka ima razlicita iskustva, bilo trudnoce ili ne.. A ovo sa kapljicama vjerujem da ti je jako stresno, obzirom da si vec prosla svasta. Ali ajmo se nadat da to ipak ne znaci nista! Mislim da ti je ipak prerano za znakove menge, mozda implementacijsko? 🙂🤔 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    15. Ožujak 2021. 08:18

Mtb i Nina92 vrlim najace danas🤗
    Mtb betu od 600 pa nadalje.
    Nina92 za onu crnu tockicu s malo bilega u sredini kao kod dade( štoperice) 😘😍🤗🤞
    Malo tele 🤗
    Tuma🤗
    Ako sam koga zaboravila . Ubi me ono što neke čeka za 2,3 a druge za 8 mjeseci ( kcer me zove krava milka)

15. Ožujak 2021. 08:22

Cure, samo da vam javim da imamo otkucaje, 6+1 sam.

BAJOMA
    15. Ožujak 2021. 08:24

Magnolia

Je sad smijemo čestitat😍😘😍😍

manemoj
    15. Ožujak 2021. 08:27

Nymeria.

@manemojma nadam se da sam se možda ogrebala jer istina je da mi je rano za mengu tek je 20dc. No velim svaki put prokrvarim uz utriće pa me kod mene više ništa ne čudi. 😏
    A cerviks vječita enigma, da ga hebeš ja ne kužim ni kaj je ni gdje je 😆 , a neugodno mi pitat dr.
    Ko kada mi na uzv nekaj pokazuje i ja nikad ne vidim pa se trudi mi pokazat al ja i dalje ne vidim al mi neugodno pa velim da da vidim al i dalje niš ne vidim ni ne kužim ajme. 😫🤦‍♀️
    Na uzv jedino folikule vidim i kužim ostalo 🙈
    Baš kak tu sve velimo sve neki tuneli dole🤣
    Blago ženama koje prirodno bez problema zatrudne fakat su pošteđene svega.

Ovo je totalno Rachel hahahah kad nikako nije muzika bebu. Meni zadnji put kaže a šta kažeš? A ja gledam na šta? I onda skuži da je ugašen TV 😂
    A za ovo blago ženama... Ja svaki dan govorim mužu da uopće ne kužim one fore "nisam ni znala da sam trudna" ma daj molim te.. em me i dalje boli kao pred mengu, pa svakakvi čudni bolovi dolje, smeta mi kad dugo sjedim, muka.. ma moš mislit kako ne bi znala 🙄😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    15. Ožujak 2021. 08:27

Magnolia

Znači.. ja sam toliko već sazivila sa tvojim strahom da sam skroz zasuzila kad sam ovo pročitala. Znam da ćemo čestitati kad se beba rodi.. ali daj reci, jel mrvicu lakše? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nina92
    15. Ožujak 2021. 08:30

Jutro cure, hvala na podrsci ❤️ javim se cim zavrsim 🙏🤞
    MTB sretno sestro slatka 🥰
    BAJO1 nadam se da cu se i ja mucit ko ti za 8 mjeseci i uzivat u mirisu bebice ❤️
    Mangolia mogu mislit kakav je osjećaj sad u tebi, saljem zagrljaj 😘😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Samara
    15. Ožujak 2021. 08:32

Magnolia, čestitke!! Bravo za srčeko ❤️
    Mtb navijamo za poduplanu betu, debelu i sočnu 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 08:33

Magnolia

❤💜🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.