Jutro curke 😊 nadam se da ste se naspavale i da ste spremne na novi tjedan 🤗🥰
Womenname moja Seka je u sve 3trudnoce imala kolestazu ali nikakav osip, samo svrab tijela,i pocelo je od stopala i dlanova pa se lagano prosirilo na cijelo tijelo, usprkos svemu tome je rodila 3 fantastične i zdrave djevice od kojih jedno danas ima ročkas 🎉🎉🥰🥰 kolko sam ja upoznata s tim ovi tvoji 'simptomi' ne vuku na to, ali nit ces pametnija svakako kad vidis s dokt, nadam se da ipak nije kolestaza u pitanju,ja sam se vec pripremila da cu muku mucit s tim i dijabetesom 🤦😉
Nina92 saljemo ti beba i ja svu sreću svijeta, i drzimo fige da sve prođe super 🤞🤞🥰🥰
Tuma i anchy sretno na uzv 🥰🥰
Ruska ajmeee,pa mi smo usli s tobom u zadnji mjesec 🤦🤦🤷🤷kud prije 😅😂 jesi uzbuđena vec?😃
Sretni svima tko vadi betu danas i sve ostalo, nadam se da Ce nam lijepo započet tjedan 🥰🥰🥰🥰😘
Daaaa, jao.... 🙆🏻♀️ ali bas sam iznenadjujuce opustena! 🙂 sad kad imam spremnu torbu za bolnicu se lakse dise 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro 😊
Sretno svima danas!
MTB neka se uredno podupla😍🤞
Ruska1986 34 dana još 😍😍
🙂🙂 leti vrijemeeeeeee
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro curke 😊 nadam se da ste se naspavale i da ste spremne na novi tjedan 🤗🥰
Womenname moja Seka je u sve 3trudnoce imala kolestazu ali nikakav osip, samo svrab tijela,i pocelo je od stopala i dlanova pa se lagano prosirilo na cijelo tijelo, usprkos svemu tome je rodila 3 fantastične i zdrave djevice od kojih jedno danas ima ročkas 🎉🎉🥰🥰 kolko sam ja upoznata s tim ovi tvoji 'simptomi' ne vuku na to, ali nit ces pametnija svakako kad vidis s dokt, nadam se da ipak nije kolestaza u pitanju,ja sam se vec pripremila da cu muku mucit s tim i dijabetesom 🤦😉
Nina92 saljemo ti beba i ja svu sreću svijeta, i drzimo fige da sve prođe super 🤞🤞🥰🥰
Tuma i anchy sretno na uzv 🥰🥰
Ruska ajmeee,pa mi smo usli s tobom u zadnji mjesec 🤦🤦🤷🤷kud prije 😅😂 jesi uzbuđena vec?😃
Sretni svima tko vadi betu danas i sve ostalo, nadam se da Ce nam lijepo započet tjedan 🥰🥰🥰🥰😘
Daaaa, jao…. 🙆🏻♀️ ali bas sam iznenadjujuce opustena! 🙂 sad kad imam spremnu torbu za bolnicu se lakse dise 😂😂😂
Velis nije nervoza od poroda nego od nespremljene torbe 😂😂😂😂sad je ipak sve na mjestu pa mos i odma rodit 😂😂😃
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro cure ❤️
Nina92 ajmoooooooooooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jedva čekam da se javiš ❤️
MTBčekamo betu, nadam se da si već vadila 🤞🏻
Blacksheep sretno na aspiraciji 🤞🏻
MaloTelesretno na UZV, danas uživaš 🥰🥰🥰
Any sretno na UZV 🥰
Tolko sam nervozna da sam vec 3x isla na WC jutros 😅😅😫 vidjet cemo,nadam se da cu uzivati na kraju 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dia pisala si neki dan o broju folikula i losem rezultatu na kraju i da mijenjas kliniku. Sto si imala od lijekova na toj prvoj stimulaciji? Kao i ti, ja vise ne zelim istu stimulaciju. Ocito mi ne odgovara.Leia imala sam na početku Gonal 150 pa peti dan spušten na 100 pa zadnjih par dana na 75 (sve zbog straha od hipera), uz to je bio Orgalutran i štoperica Decapeptyl 3 komada.. dakle štoperica bez betaHCGa radi čega je navodno bilo nezrelih folikula..sad mi je dr spominjao da bi išao sa Rekovelle al tek moram na konzultacije da čujem šta u Vinogradskoj gdje planiram idući misle..privatno sam bila i u Repromedu, tamo je spominjao dugi protokol kao prevenciju OHSSa ak sam dobro razumjela.. zato sam neku dan pitala cure koje imaju duge protokole zašto ih imaju al koliko sam poporatila, nije mi se nitko javio..svakako ti napišem ovdje sve što saznam..al vjerujem da je u tvom slučaju već freeze all dobra prevencija hipera..a za samu stimulaciju dr kaže da je to smanjivanje količine Gonala dovelo možda do tog da na kraju rezultat bude siromašan..sjećam se da si ti imala Ovaleap što je slično kao i Gonal tak da nisam pametna šta i kako ..javim sve što pametno saznam
Da, kod mene je bio ovaleap. Krenula sa 125 jedinica, onda smanjili na 100. Kod mene doduše štoperica Ovitrelle, dakle s bhcg, pa je svejedno polovica bila nezrela. Vadili su mi krv prije aspiracije, ali nemam pojma što su sve mjerili. Nitko mi ništa nije rekao. Ali ti imaš jedong smrzlića i tek nakon toga u stimulaciju ili planiraš na konzultacije prije? Baš me zanima što će ti reći jer sam i ja u Vinogradskoj...Nakon transfera svog trodnevnog ću vjerojatno nastaviti kod njih...osim ako se ne uspijemo dogovoriti oko freeze all. Ne bojim se ja ranog hipera, nego kasnog.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dobro juto i sretno svim curama danas🤗🎉🎉🎉
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Vi sa opasnošću od hipera definitivno morate vaditi estradiol na dan štoperice, to pomaže da se donese odluka ide li se na freeze all ili ne. Vjerojatno ima još pokazatelja. I onda reagirati odmah.
Iskreno, ja se ne bih bojala hipera, samo ne bih pristala na transfer pod hiperom. Ne bih voljela da mi daju suboptimalnu stimulaciju samo radi toga, hiper se lakše preboli ako imaš hrpu smrzlića.
Sležm se. S tim da ja još uvijek ne znam zašto je kod mene nastao kasni hiper, ali moje laičko shvaćanje je da su svi folikuli koji su ostali u meni i bili nezreli buknuli naknadno od bhcg-a koji se počeo lučiti radi trudnoće. Ranog hipera me nije strah, upravo to što kažeš, što veći i kvalitetniji rezultat to bolje. Ako se ne ide na transfer to za čas prođe. Međutim kasni hiper je koma, obično je težeg oblika i dugo traje, čak i cijelo prvo tromjesečje. Da kod mene trudnoća nije nesretno završila, vjerojatno bih ga još uvijek imala. Jajnici se jednostavno nisu mogli smiriti pod velikom količinom progesterona i bhcg-a. Tako da, ja bih svakako izbjegavala svježi transfer u svom slučaju, a lijekove očekujem drugi put da budu bolje optimizirani za moju situaciju, obzirom na loš rezultat u prvom pokušaju.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Cure sretno danas! Javite nam lijepe vijesti!
Lita i ja vidim sjenu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MaloTele kad je UzV? Ma biti će sve super.. pa ti još mrvicu i gotova s prvim tromjesečjem 🎉🎉🎉 onda možeš i s balkona vikati da si trudna 😉😅
Nymeria možda je implantacijsko? A možda si se i malo ogrebala kad si stavljala... I inače bi ti menga tako rano došla? Mislim to mi jako rano za mengu..
A što se tunela i svega tice.. moj cerviks i ja nikad ne zelenu granu ali rekla bi da je to tvoje dobar znak 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji