Cure, koje nuspojave mogu biti od pikanja? Znači ovaj period od davanja hormona do aspiracije? Danas me počeo lagano boliti jedan jajnik, pa me zanima što je normalno a što ne, da obratim pažnju? I da li se može dogoditi u stimuliranom postupku da pobjegne ovulacija, kao što mi se dogodilo u prirodnom, pa nisam ni došla do aspiracije?
Sta se tice jajnika, mislim da ti je to normalno jer se ipak sopas hormonima.. I probadanja i boluckanja i napuhanost... A za ovo drugo ne znam, ali ce ti se javit neko ko zna sigurno 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, koje nuspojave mogu biti od pikanja? Znači ovaj period od davanja hormona do aspiracije? Danas me počeo lagano boliti jedan jajnik, pa me zanima što je normalno a što ne, da obratim pažnju? I da li se može dogoditi u stimuliranom postupku da pobjegne ovulacija, kao što mi se dogodilo u prirodnom, pa nisam ni došla do aspiracije?
Normalno je žiganje u jajnicima, bit će sve jače i imat ćeš osjećaj da otiču, pomalo kao da imaš upalu mjehura. Narast će ti stomak Aspiracija dođe kao olakšanje.
Što bi rekao moj dr, nešto veličine badema naraste na veličinu grejpa.
Neće ti pobjeći stimulacija, eventualno stanice mogu biti manje ili više zrele. Prirodni je rulet, stimulacija je malo sigurnija igra.
💔💔💔
Pozdrav cure,
Ima li koja od vas situaciju da ne može na stimulirani ivf jer je imala covid i još uvijek ima antitijela? Ja sam nažalost u toj situaciji pa me zanima s koliko antitijela puštaju u postupak, u Petrovoj nisam dobila neki decidirani odgovor.
Sretno svima!
Ja sam imala covid, imam antitijela, i nikog to ne smeta. Dapače, u IVF poliklinici su mi rekli da ne moram raditi test na covid ako sam preboljela u kraće od 3 mjeseca.
Po nekim bolnicama imaju pravilo da 3 mjeseca od covida ne možeš ići u postupak.
A jesi li ti i dalje pozitivna na COVID (PCR test) ili samo imaš antitijela? Zašto si pobogu vadila antitijela? Koliko ja znam, samo se traži negativan PCR test?
Ako te Petrova ne pušta, mijenjaj bolnicu.
Antitijela sam vadila na sugestiju dr. jer sam u prethodnom postupku imala hiper, a skužili su da žene loše reagiraju na terapiju dokle god imaju antitijela. Meni je sada vec više od 4 mj. od bolesti, ponoviti ću test na antitijela da vidim koliko su se smanjila pa me možda prime uskoro opet
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
Pozdrav cure,
Ima li koja od vas situaciju da ne može na stimulirani ivf jer je imala covid i još uvijek ima antitijela? Ja sam nažalost u toj situaciji pa me zanima s koliko antitijela puštaju u postupak, u Petrovoj nisam dobila neki decidirani odgovor.
Sretno svima!
Ja sam imala covid, imam antitijela, i nikog to ne smeta. Dapače, u IVF poliklinici su mi rekli da ne moram raditi test na covid ako sam preboljela u kraće od 3 mjeseca.
Po nekim bolnicama imaju pravilo da 3 mjeseca od covida ne možeš ići u postupak.
A jesi li ti i dalje pozitivna na COVID (PCR test) ili samo imaš antitijela? Zašto si pobogu vadila antitijela? Koliko ja znam, samo se traži negativan PCR test?
Ako te Petrova ne pušta, mijenjaj bolnicu.
Antitijela sam vadila na sugestiju dr. jer sam u prethodnom postupku imala hiper, a skužili su da žene loše reagiraju na terapiju dokle god imaju antitijela. Meni je sada vec više od 4 mj. od bolesti, ponoviti ću test na antitijela da vidim koliko su se smanjila pa me možda prime uskoro opet
Ja sam super reagirala a imala sam antitijela Kolika su ti?
💔💔💔
120 su bila prije neka 3 tjedna. Baš ću sutra nazvati bolnicu da vidim ako su i oni nešto promijenili. Očito je individualno kao i sve ostalo, a ne žele si zakomlicirati ako mogu odgoditi, a meni se neda više čekati.
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
120 su bila prije neka 3 tjedna. Baš ću sutra nazvati bolnicu da vidim ako su i oni nešto promijenili. Očito je individualno kao i sve ostalo, a ne žele si zakomlicirati ako mogu odgoditi, a meni se neda više čekati.
A koja antitijela? IgM ili IgG? I koji test su radili? Brzi ili elisu?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Ajde nam sad malo napiši o sebi? Godine, dijagnoze, kad si bila u postupku, koji protokol, rezultati? Lakše ćemo ti pomoći tako (možeš i srediti potpis).
Nekad je bolje pričekati mjesec, dva, nego požuriti i zeznuti si priliku. Treba gledati čitavu sliku...
💔💔💔
I tako...narucila sam pizzu...😋
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
TireleesIvy jako mi je žao. Ne gubi nadu i razmišljaj o novom postupku. Vjerojatno je samo krivi mjesec.
Meto vau, savršena beta.
Anabela odlične vijesti! Sad navijamo da se prime.
Nymeria sad si i ti PUPO!
MTB jel piškiš sutra?
Ja sam jutros piškila i na Mulleru i Kinezu sjena, iskreno ,meni je i jučer i danas isto.
Međutim, kad sam došla s posla pogledam opet test,Muller isti sjena,a na Kinezu se vidi svjetla crta,nije kao sjena . Šibnem sliku .
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Emma05, tako treba, dok smo trudne, udovoljavamo si.
Ja sam si na kraju naručila cijeđenu naranču. Naručila sam i cheesecake pistachio za MM, ali mi je pao na pod.
Više sreće drugi put.
Ana26, ako vidiš sjenu, znači da ti je krenulo.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji