Inače, dečko mi je opsjednut sa mnom.
Kako bi bio siguran da će me vidjeti prije prvog UZVa, dao mi je premalo Clexanea i sad moram otići u kliniku po novi recept.Ah, prokleta bila moja neodoljivost
(savjet curkama, pobrojite jesu li vam dali dovoljno tih stvari za nakon transfera koje ne možete dobiti od socijalaca, da ne dođete u ovu situaciju
)
MTBica, pitanjce u vezi clexanea... Moj PAI otkriven nakon što sam htjela pretrage sve moguće nakon spontanog AB. Dr.Ivanišević u Pronatalu mi dala popis pretraga. Nakon dobivenih nalaza, napisala mi privatan recept za clexane i rekla da počnem koristiti nakon što se ponovno potvrdi trudnoća. Moje pitanje je: kaj to mogu dobit na recept,da ne plaćam?
P.s. sigurna sam da će sutra ( ako sam dobro popratila, sutra vadiš?) beta biti supermegafantastična!!!!😉
P.p.s. ja bi 🍺😭
😂😂😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Neego, trudnici se sad pije cijeđena naranča. Ili neki smuti. A ne radi joj se to, pogotovo jer doma nema ništa, a ne izlazi joj se iz kuće.
Neke preporuke za naručivanje dok sam još trudna i mogu si udovoljavati?
😂😂😂😂
Izvoli 🍹
oharascarlett14@gmail.com
Kako bi bio siguran da će me vidjeti prije prvog UZVa, dao mi je premalo Clexanea i sad moram otići u kliniku po novi recept.Ah, prokleta bila moja neodoljivost
(savjet curkama, pobrojite jesu li vam dali dovoljno tih stvari za nakon transfera koje ne možete dobiti od socijalaca, da ne dođete u ovu situaciju
)
MTBica, pitanjce u vezi clexanea… Moj PAI otkriven nakon što sam htjela pretrage sve moguće nakon spontanog AB. Dr.Ivanišević u Pronatalu mi dala popis pretraga. Nakon dobivenih nalaza, napisala mi privatan recept za clexane i rekla da počnem koristiti nakon što se ponovno potvrdi trudnoća. Moje pitanje je: kaj to mogu dobit na recept,da ne plaćam?
P.s. sigurna sam da će sutra ( ako sam dobro popratila, sutra vadiš?) beta biti supermegafantastična!!!!😉
P.p.s. ja bi 🍺😭
😂😂😂
Zicaj socijalnog gin da ti da. Ako ti da.
Ako ne, onda ces doboti bijeli rp od bilokoga (moze mpo dr) pa ces kupovat..
oharascarlett14@gmail.com
manemoj, jel vidiš ti njih? Svako toliko, nimalo suptilno, sad ću i ja na crnu listu, hihihi.
Ko da se ti nisi naznojila i namučila da tu dođeš. Pih.
blacksheep, ako kao i ja imaš samo PAI1 hetero, teško da možeš dobiti na recept. Ako dobiješ nekog naklonog hematologa, mooožda, ali baš jako teško. Ako imaš neku luksuzniju kombinaciju kao naša lucyinthesky, onda ćeš dobiti. Ali, opet, to ti treba dati hematolog, ne može običan ginekolog.
BjeliS, toliko trudna da krenem lizati monitor još nisam.
💔💔💔
Meto tako mi je lijepooo vidjeti tvoju betu. Osmijeh od uha do uha ❤️ predivnooo
TirelessIvy ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš ❤️ nadam se da ćeš se idućih par dana moći malo odmoriti od posla i punom snagom krenuti u novi pokušaj. Ti i tvoj muž ste tako snažan tim i jedva čekam čitati tvoje trudničke tegobe s kojima izluđuješ muža
Anchy321 divnost ove grupe je što svi tu pripadamo doći će i ti glupi nalazi pa ćemo se veseliti i planirati dalje TESE postupak
MTB sretno TM sutra na testiranju
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
BjeliS, meni je socijalna ginekologica rekla da mi ona to ne smije dati. S obzirom na to što mi je sve prije dala na lijepe oči, vjerujem joj jer se baš trudi. Tvoj je pijan, to smo već zaključili.
Sunny_, vidim, i ti si uskoro trudna, već si počela provocirati
💔💔💔
)
MTBica, pitanjce u vezi clexanea… Moj PAI otkriven nakon što sam htjela pretrage sve moguće nakon spontanog AB. Dr.Ivanišević u Pronatalu mi dala popis pretraga. Nakon dobivenih nalaza, napisala mi privatan recept za clexane i rekla da počnem koristiti nakon što se ponovno potvrdi trudnoća. Moje pitanje je: kaj to mogu dobit na recept,da ne plaćam?
P.p.s. ja bi 🍺😭
😂😂😂
Zicaj socijalnog gin da ti da. Ako ti da.
Ako ne, onda ces doboti bijeli rp od bilokoga (moze mpo dr) pa ces kupovat..
Hvala! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Ruska nije da vas ne zelim zamarat..ne znam kak bi to opisala..navikla sam da nemam bas nekog s kim mogu otvoreno pricat jer sam daleko od svih svojih i tu bas nemam ni jednu prijateljicu i onda kad mi se ovako svega nakupi bas mi bude tesko..zato volim tu doc i citat vase price i nasmijat se s vama..ono rekla sam kakva je situacija i sad bi mogla svaki dan isto pisat..cekaj dok dodu nalazi pa ćes onda vidjet sta je zamaranje..hahaha..a tek kad krenem u postupaak ufff..ima da ja zavrsim na nekoj crnoj listi dosadnih pitanja…
Pa zato smo mi tu... 💜❤ Slobodno se jadaj! Kome bude smetalo, preskocit ce tvoj post i to je to.. Nema dosadnih pitanja! 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, koje nuspojave mogu biti od pikanja? Znači ovaj period od davanja hormona do aspiracije? Danas me počeo lagano boliti jedan jajnik, pa me zanima što je normalno a što ne, da obratim pažnju? I da li se može dogoditi u stimuliranom postupku da pobjegne ovulacija, kao što mi se dogodilo u prirodnom, pa nisam ni došla do aspiracije?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
BjeliS, meni je socijalna ginekologica rekla da mi ona to ne smije dati. S obzirom na to što mi je sve prije dala na lijepe oči, vjerujem joj jer se baš trudi. Tvoj je pijan, to smo već zaključili.Sunny_, vidim, i ti si uskoro trudna, već si počela provocirati
trudim se doći na listu sa koje se brzo odlazi trudno, a čije se ime ne smije izgovoriti
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji