Miss,Anitram - testići ko 🍬!
Sanjich ja sam ovo i bez trudnoće radila kad sam se u srednjoj uguravala u broj manje trapke 😎
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Razigrana žao mi je 😔
Nina1401 držim fige za 3 od 3🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Anitram oprosti, u nekom svom balonu sam, nisam tebi uopće čestitala! Pa - čestitam ti na lijepom tamnjenju iz dana u dan, jedva čekam tvoju betu ! I hvala svima na podršci
a ja sam danas piškila, jer je nam je godišnjica. Pa di ćeš lijepšeg poklona nego da se nešto događa..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss,Anitram -testići ko 🍬!
Sanjich ja sam ovo i bez trudnoće radila kad sam se u srednjoj uguravala u broj manje trapke 😎
Pih, to se radi naležečki.
Onda je samo problem dignuti se iz kreveta, ali nekako se otkotrljaš.
💔💔💔
Cure kad se kreće sa postupkom, kad doktor naruči na prvi ultrazvuk? Ja bi trebala dobiti menstruaciju 18.5 pa kad mogu očekivati da će me naručiti? Kad ni prođe M ili?
Najčešće je prvi uzv 2dc. Da, da, dok krvariš 😁😁😁
Ozbiljno 🙈🙈🙄🙄. Ajmeee užas
Pa ja nisam bila 2dc u cita nego tek 5dc. Do tad mi vec stanu stvari. Ali ja sam bila na blazoj stim, ne znam kako je kad je na punoj.
Cure drage dali smijem uzimati kontralok jer me zeludac ubija muka i povracanje i uzasna bol na predjelu zeluca sve sta pojedem uzas a još sam na rizi i baškotinima i ne pomaze?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure kad se kreće sa postupkom, kad doktor naruči na prvi ultrazvuk? Ja bi trebala dobiti menstruaciju 18.5 pa kad mogu očekivati da će me naručiti? Kad ni prođe M ili?
Najčešće je prvi uzv 2dc. Da, da, dok krvariš 😁😁😁
Ozbiljno 🙈🙈🙄🙄. Ajmeee užas
Pa ja nisam bila 2dc u cita nego tek 5dc. Do tad mi vec stanu stvari. Ali ja sam bila na blazoj stim, ne znam kako je kad je na punoj.
Možda ovisi od klinike do klinike, često nam žele provjeriti situaciju 2DC prije nego počnemo sa pikanjem (koje kreće 2DC). Tad vide imamo li ciste i je li dovoljno dobar mjesec za stimulaciju. Meni je iskreno tako i draže, radije propustim mjesec nego da odem u stimulaciju onda kad imam manji broj antralaca.
A to krvarenje, pih. Doktor je vidio i gore stvari, ovom mome dan nije uspješan ako ga barem dvije žene ne zakrvare. Još je bio i porodničar, po njemu su i pišale i srale žene, njemu je to kao dobar dan.
A do sad sam kroz ove spontane na toliko krvarećih (i još gadnijih) UZVova bila, da ni meni više to ništa nije gadno.
💔💔💔
Magnolia, kad si već tu, htjela sam ti zahvaliti na preporuci za Locke & Key, baš mi je fora serija. Pročitala sam više loših recenzija serije pa sam odugovlačila, ali sam je stavila na listu nakon tvoje preporuke. I bila si u pravu.
Dolaziš li nam u Zg ovih tjedana na pregled?
💔💔💔
Jucer bila aspiracija i jos se nista ne vidi. Zvat ce me sutra.
Da li je nekome tak isto bilo?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure...
Anitram-3-🦋 drago mi je sto crtica tamni... Sad cekamo betu 🤞
Miss Ivy neka samo tamni.
___
Zene moje drage... Ja vam imam gestacijski dbt. Zna li netko kakva je sad procedura. Znam da cu ici na carski sigurno i da moram raditi guk profil. Dijeta?? Poludit cu, znala sam da ce me kostati IR. 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji