Dobro jutro! Sretno danas na svim zahvatima i pregledima!!😊
Ruskaa samo hrabro i sretno!😚 netko rađa u helikopteru, netko na Merkuru! 😜 Kate veselimo ti se!!💗🥰
Matkiša 😍😍😍 volimo gledati sve deblju crtu!! jeee!!☺
Miss Ivy odlični rezultati!🤩
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Pa ne znam sta bi vam rekla! Ovdje je takva guzva da je dosla zena sa trudovima u razmaku od valjda 3 minute i stoji kod saltera vec 10. Umire od bolova! To ce danas kaos bit
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, hvala vam. Ja zbilja ne znam sto bih bez vas. Oni nas samo spraše van iz ordinacije. Pita me dragi kak je, ja mu kazem mislim da je ok, ali cekaj da pitam cure 😃😘
Ruska želim ti brzi porod 🍀🍀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ruskaaa navijam!!! Sretno i neka bude sto lakse
Lucy
Matkisa kako je lijepo vidjeti tu crticu
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
AuroraB 😂😂 čuješ Ruska1986? Jel imam stići tebe pa da zajedno? Haha
Sunnny ma mora biti za oplodnju 💛 i bit će!
A meni se moja crta čini jača i crvenija nego što je bila u 1.fetu kad je bila biokemijska... Ali dug je još put do dobre bete a onda i dalje... Nadam se da će se ovaj bit bolje izboriti...
Ovdje je očito nestašica tableta, čekala sam Utriće i Estrofem 4 dana da dođu u ljekarnu, a već par mjeseci se patim da nađem Utriće, a znate da mi to za 10 dana potrošimo i moram dobro paziti da puuuno unaprijed naručim nove... .. A sad mi uopće lijekovi nisu ni sjeli u sustavu... Gubim dane i živce s tim sustavom
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍
da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.
Sunny_ biolog iz repromeda (Patrik) slovi za jednog od najboljeg. Tako da mislim da ti nije Hauptmann bzvz njega preporucio.
Ruska1986 sretno!!
26.4. 7+1 ❤️
AuroraB 😂😂 čuješ Ruska1986? Jel imam stići tebe pa da zajedno? Haha
Sunnny ma mora biti za oplodnju 💛 i bit će!
A meni se moja crta čini jača i crvenija nego što je bila u 1.fetu kad je bila biokemijska… Ali dug je još put do dobre bete a onda i dalje… Nadam se da će se ovaj bit bolje izboriti…
Ovdje je očito nestašica tableta, čekala sam Utriće i Estrofem 4 dana da dođu u ljekarnu, a već par mjeseci se patim da nađem Utriće, a znate da mi to za 10 dana potrošimo i moram dobro paziti da puuuno unaprijed naručim nove… .. A sad mi uopće lijekovi nisu ni sjeli u sustavu… Gubim dane i živce s tim sustavom
Imam ti ja paket utrica viska, i idem u sri za zg, ako zaglibi javi, pa donosim.. ako si negdje od gore. Ruska, sretnooo !!!!! Jeiiii, danas ces upoznati svoju curicu !!!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍
da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.Sunny_ biolog iz repromeda (Patrik) slovi za jednog od najboljeg. Tako da mislim da ti nije Hauptmann bzvz njega preporucio.
Ruska1986sretno!!
da, slovi kao najbolji u HR zato i nismo puno dalje razmišljali nadamo se da će kod nas uspjeti napraviti čudo 🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jutro cure! Matkiša najljepse je kad nam dan pocne ovakvim slikama 😊🥰
Ruska svi smo uz tebe 😊🥰
I ostalim curama danas sretno, imate lijepe pozdrave iz komsiluka ❤️❤️❤️
👩🏽34god
Sretno cure! ♥️
Ruska stize mala Kate!!!🥰🥰🥰 Sretnoooo♥️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji