MTB po tvojim pricama imamo slican profil muza doma😂 tako i ovaj moj ne mozes se ni naljutit ko covjek od njegovih komentara.
Ja ne znam sta je meni danas placem na sve. Bojim se negativne bete bojim se da nesto nece biti u redu ako bude pozitivna beta. Sve mi je. Totalni emotivni rollercoaster u glavi🤯 Tek 5dnt. Kad ja mogu taj test, preksutra? 5dnevni
BjeliS, pa napisala sam ti, u Penu od 900IU je meni sad ostalo viška barem 75-100IU. Još dva uloška imam (imam još dva od po 300), ako u svakom ostane viška, to mi je taman za još jednu injekciju.
Bozma, skuhat ćeš si ti dijete, znao on to ili ne.
Mislim da za Orgalutran neću imati viška, u ovoj ljekarni gdje sad kupujem prodaju ih na komade. Za Cetrotide netko možda i ima, ako kupi cijeli paket i ostane mu. Meni zadnji put nije ostalo, produžili su mi za jedan dan da mi ne bi ostalo.Ruska1986, nestat ćeš sa liste preko noći, ako budeš provocirala. Molim lijepo, o mom dečku se smije pisati samo s ukusom.
Nina92, ne seksaš se da bi ostala trudna, nego zato što seks i sperma zavaraju tvoju maternicu da se oplodnja dogodila u tijelu pa se povećava prijemčljivost maternice za zametak. 25% povećava šanse u FETu ako se poseksaš po algoritmu koji sam napisala na prvim stranicama. U ETu to ne vrijedi.
Doduše, vidim da si me počela provocirati, to je najčešće prvi znak trudnoće ovdje.
Zašto im nije lako? Pa super im je sa mnom.
Hm, bas mi se nekako bacaju jecmenci okolo... Na koga bi mogla, na koga bi mogla? 🤔🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB po tvojim pricama imamo slican profil muza doma😂 tako i ovaj moj ne mozes se ni naljutit ko covjek od njegovih komentara.
Ja ne znam sta je meni danas placem na sve. Bojim se negativne bete bojim se da nesto nece biti u redu ako bude pozitivna beta. Sve mi je. Totalni emotivni rollercoaster u glavi🤯 Tek 5dnt. Kad ja mogu taj test, preksutra? 5dnevni
Mozes i sutra! Al za psihu je bolje prekosutra 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ahahahaha za psihu je bolje prekosutra!! 😂😂😂😂
P.S. Samo ne pisaj po kinezima, pisaj po DMu da se ne bi dodatno stresirala 😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Ahahahaha za psihu je bolje prekosutra!! 😂😂😂😂P.S. Samo ne pisaj po kinezima, pisaj po DMu da se ne bi dodatno stresirala 😂😂
Rekla bih da je pišanje po DMu zakonom kažnjivo...
💔💔💔
Nina92, oprosti ako si već pisala. Jesi radila išta dodatno od pretraga? trombofilija, imunologija, NK stanice…
Jesam ali sve u redu, osim na histeroskopiji mi je rekao kao neka sitna imunološka ali nista znacajno i dao decortin, maternica savrsena, endometrij savrsen trolinijski 🤷♀️ ni oni sami vise neznaju
Kako histeroskopijom mogu naći nesto imunološko? Nisam znala da se i to moze, mislila sam da histeroskopijom isključivo vizualno promatra maternicu (ako nema potrebe za nekim zahvatima)
Meni je strugao i slao na analizu
Ahaaaaa, a isto bi bilo lijepo da su ti definirali ŠTO to imunološko su nasli
To sam bas pitala rekao je da nije tako bitno i strasno🤷♀️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
manemoj, da, da, zato se ti toliko trudiš vratiti se u milost. Oh how yes no.
BjeliS, bacila sam samo onu foru koja je MPO related, moramo biti na temi.
Nije stand up komičar, ako to misliš. Njegov humor je rezerviran za mene.
Što se Gonala900 tiče, prvi put sam kupila u Sigetu, koštao je 2428,22kn.
Drugi put sam kupila u Filipovića, došao je 2255kn.
Magnolia, možda su joj NK cells radili.
Aylisha_77, ja sam takva a nisam ni došla do aspiracije, mogu misliti kakva ću biti nakon transfera. Slažem se sa onom ludom trudnicom, možeš već sutra pišnuti ali je za psihu zdravije da preksutra pišneš.
Ruska1986, baci na onu koja stalno priča kako joj moj dečko gura posvuda.
💔💔💔
Inače, imam oko 150 kineza🤣🤣🤣 pa ih trosim, ne vjerujte tim gadovima, ok su za ubijanje dosade, ali za ozbiljno testiranje nakon transfera nikako!!!
Smijem se a place mi se haha. Nemam kineze srecom uzela sam danas DM. Ne znam jel mi ista moze pomoc psihi 😂 al vjerovat cu, preksutra cu. Hvala cure
manemoj, da, da, zato se ti toliko trudiš vratiti se u milost. Oh how yes no.BjeliS, bacila sam samo onu foru koja je MPO related, moramo biti na temi.
Nije stand up komičar, ako to misliš. Njegov humor je rezerviran za mene.
Što se Gonala900 tiče, prvi put sam kupila u Sigetu, koštao je 2428,22kn.
Drugi put sam kupila u Filipovića, došao je 2255kn.
Magnolia, možda su joj NK cells radili.
Aylisha_77, ja sam takva a nisam ni došla do aspiracije, mogu misliti kakva ću biti nakon transfera.Slažem se sa onom ludom trudnicom, možeš već sutra pišnuti ali je za psihu zdravije da preksutra pišneš.
Ruska1986, baci na onu koja stalno priča kako joj moj dečko gura posvuda.
Jesi ti bila bully u školi? Malo mi miriše na to 🤔😜
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji