Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    14. Travanj 2021. 08:52

E, da, vidim da je raspored praznjikav DANAS, 
    Ipak znam da postoje tajne pishacice kojima drzim fige 😊❤🙏
    I ovim trudnicama koji misle vjecito biti trudne ili čekaju neki poseban datum ili horoskopski znak 😂😂❤❤ Sretno ❤

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    14. Travanj 2021. 08:55

Dobro jutro cure 🥰
    Ruska kako misliš nisi planirala a ja se kladila na današnji dan.. ajde se ti lagano spremi i čekaj s torbom pred vratima 😉
    Cure jel se javljala Nina92? 
    Sanjich i Dada jesu vam prošle mučnine i ako jesu, kad? 😅 Ako nisu, lazite me 😂
    Bjelis ❤️grlim ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    14. Travanj 2021. 08:56

Mtb meni možeš 22.4 pisati UZV i nifty

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• RebekaB
    14. Travanj 2021. 08:59

Pmak

Dobro jutro svima…
    RebekaB, dobro došla! Razumijem posve da si se usredotočila na niski AMH, to sam napravila i ja.
    Ono što tebi ide u prilog su godine - dr. J. iz VV mi je jasno rekla da sam 5god mlađa (ja ću krajem rujna napuniti 41.g.) i 20 kg lakša da niski AMH ne bi bio toliki problem.
    Dodatno, na visinu AMH utječe i DEHEA-s kao i D vitamin i tu bi trebalo provjeriti stanje.
    A "život" jajnicima daje i svježa matična mliječ.
    Zaključak je da ti je potrebna kvalitetna stanica, a ne hrpe njih i da su reproduktivni organi (maternica, jajovod) u dobrom stanju.
    Ja sam se nadala da ću imati od prve sreće, zasad to jest tako (kuc kuc) no bila sam spremna pokušati iskoristiti sve postupke na teret HZZO ukoliko bi imala dovoljno vremena/sreće a dotle bildati stanice i svoje i muževe i polako križati stvari s popisa. A i si taj luksuz možeš dozvliti, ako baš budeš trebala. No dok se ne dokaže suprotno, treba biti pozitivan.
    Na prvim konzultacijama na Vuk Vrhovcu kad sam osvijestila da ja zbilja trebam MPO i da to možda neće ići tako lako, nisam svoj šok mogla sakriti ni iza maske. I dr.J mi je rekla dosta toga, da sad ne ponavljam jer mi je komentar ionako ogroman, no pozitivan stav jest game changer ukoliko su lijekovi i ostalo odradili svoj posao. I zato je ovaj forum i cure s njega blagoslov.

Hvala ti na tako opseznom odgovoru. Pijem dheu 50mg, pojacala sam sad na 3 dnevno odmah ujutro nataste. HSG sam radila 9.12 i prohodna su oba. Kod mene su bili neovulatorni ciklusi koje sam pogurala klomifenom zadnja 2 prije ulaska u postupak. Imala bi ovulacija i folikul ali nista tako smo se odlucili ne cekati vise nego via St koji nam je najblizi. Premala mi je doza koju uzimam menopura, danas ce mi povecati pa se nekako nadam da ce se jos pojaviti koji za berbu. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Sunny_🐣
    14. Travanj 2021. 09:12

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro, vrlilice. Manje vas pratim, ali sam uhvatila da se Bobo vratila ❤
    Ovo je bas tesko, bolje da vam ne kazem kaj radim. Ono jutros sam popiskila test da mi ostane 🙈 jer ga nakon slabe crtice na 9dnt više nisam pisala. Strava. Kakvih tu lavica ima ❤❤ Vrlim vas i hvala svim aza podrsku ❤❤
    I'll be back 😎

❤️❤️❤️❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lita.1234
    14. Travanj 2021. 09:18

sbjelis draga❤❤ bas sam tuzna zbog tebe. Vidim da si ti borilica i da ces brzo glavu gore i ispocetka. 
    Znas ti da ima tajnih piskilica🤣🤣😅 
    Moji testovi su bijeli da bijelji ne mogu biti.. 🤣🤣 znaci cak nema ni sjenina sjenine sjene da se mogu nadati da ce mozda... haha. Ok sam! Iskreno, moram priznati da bi me vise iznenadilo da se primilo bilo sto, jer kakav ludi tjedan sam imala bilo bi nevjerovatno.. ova moja dva patlidzana ko da su znala da bi im se mogao brzo zivot primijeniti pa su uzeli stvar u svoje ruke i pobrinuli se da se bebe ipak odluce spasitit🤣 znaci nikad gori, cijeli dan vikanje, svadja lupanje, pa se baci u blato, pa presvuci, pa hitna pa pa baci cizmu od blata u kucu pa ribaj pod, pa im napuni kadu pa dodjes za tri min a u kuoaoni poplava i kleci i skupljaj i tako.. eto 🤣 muz mi je bio do 3dnt dana doma pa mi je pomogao, al on ne radi tu i samo je vikend doma i znaci KAOOSS je za ovaj tjedan mala rijec. Ali ponavljam ok sam. Znam imam svoje dvije njofre i zahvalna sam i znam da ima i tuznijih prica i saljem vam svima ❤❤❤

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Sunny_🐣
    14. Travanj 2021. 09:20

update kod nas:
    M se jutros cuo sa Hauptmanom. Lijevi testis nije uoćena spermatogeneza, u desnom se ipak nešto događa. U 2 uzorka iz desnog je pronađeno NEŠTO ... dr je to poslao biologu na analizu. Sad čekamo što će reći biolog da li je to dovoljno dobro za ICSI. U slučaju da je dovoljno dobro idemo u postupak  ako nije onda je moj M kandidat za MicroT. Na Rebru konačno dobivaju taj slavni mikroskop. I Hauptman bi mu radio MicroT na desnom testisu gdje je uoćena spermatogeneza.
    Iskreno mi smo sretni ❤️ ja sam stvarno mislila da neće ništa naci s obzirom na visok FSH i mali volumen testisa i sve moguće znanstvene članke koje sam pročitala, ta kombinacija nije davala obecavajuće rezultate. Ali evo ipak su nešto našli i nešto se događa. Sad se nadamo da će ova 2 uzorka biti dovoljno dobra za ICSI. Korak po korak ❤️ btw MM je dobio novi nadimak: sperminator 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lita.1234
    14. Travanj 2021. 09:21

Ruska pa jesi spremna??  Frizura?? Kosa oprana? uhuuuu
    Sara je mozda vec u radaoni 🤣🤣❤👏

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    14. Travanj 2021. 09:22

manemoj

Dobro jutro cure 🥰
    Ruskakako misliš nisi planirala a ja se kladila na današnji dan.. ajde se ti lagano spremi i čekaj s torbom pred vratima 😉
    Cure jel se javljala Nina92?Sanjich i Dadajesu vam prošle mučnine i ako jesu, kad? 😅 Ako nisu, lazite me 😂
    Bjelis❤️grlim ❤️

Ajd, onda cu pogurat malo! Mislim, nije da se Kate ne pokusava probit 🤭🤭🤭 ubija me od jucer popodne, mlati i zlostavlja 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Anči 💕
    14. Travanj 2021. 09:23

Sunny ajmee bas mi je drago zbog vas 😍 drzim fige i navijam da bude dovoljno za postupak 🤞🤞 super da konacno dobivaju taj stroj vec je i vrijeme...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.