Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2020. 20:04

Veče cure❤ svima vam zelim od ❤ sve najbolje i donijela sam odluku koju molim da samo razumijete😀 brisem profil i rezultat trudnoce zadrzat cu za sebe takodjer zbog privatnih razloga se povlacim i hvala vam na svemu😘😘😘😘😘😘😘😘 
    Takodjer nemojte me nadalje označavat ionako brišem profil 💓

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 20:05

Lucija007, da, baš smo dobra grupa!  Dobro da nemamo muškaraca u čoporu, i oni bi počeli zatrudnjivati 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 20:06

Jadraaaa

Veče cure❤ svima vam zelim od ❤ sve najbolje i donijela sam odluku koju molim da samo razumijete😀 brisem profil i rezultat trudnoce zadrzat cu za sebe takodjer zbog privatnih razloga se povlacim i hvala vam na svemu😘😘😘😘😘😘😘😘
    Takodjer nemojte me nadalje označavat ionako brišem profil 💓

Naravno da razumijemo, brišem te onda i ja sa liste. Uživaj u svojoj trudnoći i kasnije u svojoj bebi. 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Studeni 2020. 20:24

Ruska Daj Boze 🙏
    MTB sigurno je do društva ❤️ nema do nase ekipice ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 20:25

miss1502

Ruska Daj Boze 🙏

Mislim, ti u utorak pišaš crtu, mislim da ovdje nitko ne sumnja u to 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Studeni 2020. 20:33

NadimakMTB

🌺Dada31🌺

Liora čestitam, nadam se da će se ovaj lijepi niz nastaviti, da na meni neće stati, da i ja prvi put ugledam svoj prvi plusić 🙏❤️
    Nina, ne, bilo je pola 5 popodne i sad sam opet mjerila i imam 37.2 . Definitivno planiram čitav vikend ostati u krevetu, i nadati se najboljem.
    .
    MTB pošto si bila ajmo reći u sličnom tijeku postupka kao ja, kakav ti je Endometrij bio na nultom UZV. Danas mi je dva puta rekao da mi je 11mm a ja se ne kužim u to. Neznam kada i kakav mora biti 🙈🙈🙈

Dada31, može ti biti malo povišena temperatura i radi stresa, a možda i radi pilula, ipak uzimaš duplu dozu.
    U svakom slučaju, dobar ti je plan da provedeš vikend u krevetu i brineš o sebi

Što se tiče endometrija, nisu mi ništa govorili do prvog UZVa nakon početka bockanja, tako da ne znam kakav je bio na nultom. To ti ionako sad ništa ne znači jer će se sa menstruacijom stanjiti, a onda opet početi debljati.

Hvala ti, što bi ja bez tebe 😊😊
    Moguće da je stres, pilule, propuh, sve. Što je najbolje ja uopće ne osjećam jako  da ju imam, osjećam samo toplinu u obrazima ispod očiju. Nadam se da će biti bolje jer me sad u glava počela boljeti od brige 🙄🙄🙄
    Valjda sad još uvijek smijem koristiti pizdarije za snižavanje temperature i ublažavanje kašlja 😊😁

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 20:34

🌺Dada31🌺

NadimakMTB

🌺Dada31🌺

Liora čestitam, nadam se da će se ovaj lijepi niz nastaviti, da na meni neće stati, da i ja prvi put ugledam svoj prvi plusić 🙏❤️
    Nina, ne, bilo je pola 5 popodne i sad sam opet mjerila i imam 37.2 . Definitivno planiram čitav vikend ostati u krevetu, i nadati se najboljem.
    .
    MTB pošto si bila ajmo reći u sličnom tijeku postupka kao ja, kakav ti je Endometrij bio na nultom UZV. Danas mi je dva puta rekao da mi je 11mm a ja se ne kužim u to. Neznam kada i kakav mora biti 🙈🙈🙈

Dada31, može ti biti malo povišena temperatura i radi stresa, a možda i radi pilula, ipak uzimaš duplu dozu.
    U svakom slučaju, dobar ti je plan da provedeš vikend u krevetu i brineš o sebi

Što se tiče endometrija, nisu mi ništa govorili do prvog UZVa nakon početka bockanja, tako da ne znam kakav je bio na nultom. To ti ionako sad ništa ne znači jer će se sa menstruacijom stanjiti, a onda opet početi debljati.

Hvala ti, što bi ja bez tebe 😊😊
    Moguće da je stres, pilule, propuh, sve. Što je najbolje ja uopće ne osjećam jako da ju imam, osjećam samo toplinu u obrazima ispod očiju. Nadam se da će biti bolje jer me sad u glava počela boljeti od brige 🙄🙄🙄
    Valjda sad još uvijek smijem koristiti pizdarije za snižavanje temperature i ublažavanje kašlja 😊😁

Još par dana se smiješ trovati čim god hoćeš 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Studeni 2020. 20:41

NadimakMTB

miss1502

Ruska Daj Boze 🙏

Onda i Chloe , mi se pratimo 🙏🙏 Hvala cure na toj pozitivi i podršci, neopisivo puno to znaci ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• LucyLou
    20. Studeni 2020. 20:43

WNGN, juuuupiiii, srceko je tu! Sada se opusti i lijepo uzivaj u bebici 😊❤️
    Piky, uf, zao mi je da se tako oduzilo i od srca ti zelim da prodje cim prije i da nastavis sa svojim zivotom 😘
    Leptirice, wow, 10 godina!!! Ne mogu ni zamisliti koji osjecaj je vidjeti prvi uzv! Cestitam i sada uzivaj 😊
    Jeremija, drzim ti fige da ces za Bozic dobiti najljepsi dar - zasluzila si trostruko! 😊🤞🏻
    Manemoj, jako mi je zao. Odtuguj i onda glavu gore, i samo naprijed. Dok ne dodjes do svog cilja! 😊💪🏻
    Rita94, uz Betaplus i Skvorca imas i Polikliniku IVF. Oni ovu godinu ne primaju vise preko HZZO-a a za sljedecu godinu jos nemaju potpisan ugovor...
    Ruska, wow, koja divota! Cestitam od srca! 😊👏🏻
    Nina985, predivno, pogotovo nakon 5 godina!!! cestitam ti i drzim fige da ce se lijepo duplati! 😊 

Cure, kada je najbolje uzimati sve dodatke prehrani? Ja Q10 pijem ujutro, a iza rucka prenatal, D vitamin i Omegu 3 ali ne znam je li to mozda previse za organizam u roku od 6 sati? Igra li ulogu vrijeme ili je svejedno? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 20:45

miss1502

NadimakMTB

miss1502

Ruska Daj Boze 🙏

Onda i Chloe , mi se pratimo 🙏🙏 Hvala cure na toj pozitivi i podršci, neopisivo puno to znaci ❤️

Naravno, očekujem debeljucu i od nje 
    Inače, znate da teoretski možete početi piškiti već za vikend? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.