Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Veljača 2021. 08:48

Dada🐼

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Dada🐼

Upravo sam našla na vol.3 oko 755 str. kako su kod Blacky i avama isto bile crte i to 9dnt ovakve kakve su meni (možda malo svjetlija) i da je avama dobila 11dnt mengu. Sad mi tek ništa nije jasno. Možda se Bozma sjeća toga jer je pisala da je i ona tada imala negativno .. Ovitrelle su imale i dugo se zadržalo.

Vec sam pisala da je meni Brev1500 bio oko 3,4 dana, njih sam primala kao booster. A nakon ovitrella sam radila test na dan transfera, to je oko 5 dana nakon stoperice, jer su mi vracani trodnevni i na testu je bila jedva vidljiva sjena. I bas sam razmisljala kako mi manji Brev stoji duze u tijelu nego veci ovitrell.
    Ma ne razbijaj glavu, nema ti smisla, svakako ces znati kroz dan, dva🧐🧐.

Vjerojatno ima veze to sto Ovitrel ode potkozno, a Brevactid u misic.
    Dada, imala sam ja i prije ovu stopericu, nekad cak i duplu, ali mi nije nikad ovako dugo pokazivala kao zadnji put. E sad je do cega je, nemam pojma. Tada sam mislila da je neka biokemijska krenula, a sad sam uvjerena da je ipak samo stoperica bila

Ja sam u buščić brevactid isto pikala 🙄 zar to ima veze, zar sam morala u mišić? 😂😂😂

Ja sam si isto u trbuh dala, tako mi je i receno..Ne brini 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 08:54

MTB

Inače, baš me zanima koliko traju te folikulometrije. U BetaPlus su trajale koju minutu - skida gaće, špljac špljac, ima ih toliko i toliko, toliko i toliko su veliki, vidimo se za dva dana.
    Doduše, mene je samo to i zanimalo, tako da mi to nije bilo kratko. Je li u IVF moram još i trčati unutra/vani?

Ne moras trcat van 😂😂 Ja sam vec napisala da imam sa njima najdivnije iskustvo ikad! Nikad se nisam osjecala da me pozuruju ili da sam im samo nekakav broj 🤷🏻‍♀️ uvijek bi me pitali da li imam jos kakvo pitanje, da im se slobodno javim, zovem ako sta treba... Uvijek sam bila na redu kad mi je bio termin, stavljali su me na folikulometrije odmah ujutro i stimali mi zbog posla, mjenjali cak termin jer bi me Š stavio oko pol 9 a ja radim od 9. Pa bi mi sestre rekle da on uopce nema pojma di se nalazi Novi Zagreb i koliko meni do tamo treba i uvijek bi mi one dale neki novi termin 🙂  Tako da totalno drukcije iskustvo od cura! Sefica mi je jedina koma tamo, ali s njom sam stvarno imala najmanje kontakta tako da me ona ne dira previse... Osim kad mi naplacuje 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

sbjelisi
    08. Veljača 2021. 08:55

MTB ja se tebi divim. 
    Ja sam inace vrlo dobra u pikanjju, ne radim drame ako moram vaditi krv, okrenem glavu i izvade. Ne grcim se, ne placem, ne tresem se. Odradim i bo. Isto je bio s pikanjem u postupku. 
    Ali... Krajem postupka sam primjetila zadnjih par pikanja kako sam pocela imati pshikicki otpor prema tome, a od toga bi onda kremulo o grcenje., povracanje, vrtoglavice... Cita psiha. I vadjenje krvi nakon toga.. Ista stvar. Grcenje, pa odmah i vise boli.. Bas me rjesio ovaj postupak, imam ogorman otpor i onda psihicki tijelo odradi neke stvari koje se manifestiraju fizicki. Mislim, odradim.. Ali sve je bolnije nego na pocetku.  Mislila sam da ce.mi sobro doci FET kad ono opet pikanje radi ovih mthfr i pai mutacija.. Tako me to mori, ja vam ne mogi reci.
    Isto se pocelo desavati sa suplementima. Mozda dodatno izazvano i pijenjem heferola nataste... Sve mi je postalo bljak, ono i glupe d3 kapi koje inave niti vidis niti osjetis 🙈🙈😭😖

oharascarlett14@gmail.com

08. Veljača 2021. 09:01

MaloTele

Sanjich 👶🤱

Malo teleu koju uru je pregled? Drzimo figeeee 🤞🤞🤞

Eej, u 11 tek 🤦🤦 a ja budna od 6 🤷 bas me pere nekž?a nervoza 😅 stavi ti testic da vidimo 🤗🤗🤞0

Zaboravila sam jesi ti radila testiće prije bete , i koji dan je bia transfer, tj datum ... stavit cu sliku cekan da se bajo javi xD

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 09:01

🌼TiKi🌼

Ruska ti ces rodit jos malo 😱😱😱😱, kad sam se ja prikljucila, bila si trudna 16tj! Dobih panic attack 😱
    Kud prije je to proslo? I Bajo, pred porodom, Tuma 24tt i Woman name je sigurno tu negdje. Ja ne znam kud ide to vrijeme… 😂
    MTB ne mogu ja nadmasiti tebe, najvecu guralicu 😂😂😘

Aj reci 🙆🏻‍♀️ u 31om tt sam, a jos ni kolica nemam 😂😂😂 ne vjerujem da je proletilo tako brzo 🙂 jos sam se gustala kako cu spavati do 11, a budim se u 5 😂😂 samo da me beba pusti da se najedem za Uskrs pa onda nek se odluci izac 🤗🤗
    A trbusina se povecela u jednom danu valjda 
    https://ibb.co/2FgWB4X

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 09:02

Zelimo slike testova 😡😡😡😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 09:03

Ruska1986, od svega sam pročitala samo Novi Zagreb. 
    Šetat ćemo bebe skupa. 
    Hvala na tvom iskustvu. 

SBjelis, imaš mi se i zašto diviti, ali čisto razgovora radi, zašto mi se diviš? 
    Što se otpora tiče, sve mi je jasno. Malo ti je brzo FET za postupkom. Meni je baš dobro došla pauza, prvih mjesec dana mi se nije dalo ništa (prosinac), a onda mi je polako opet počeo rasti entuzijazam i sve mi je opet počelo biti fora. Imam osjećaj da nešto poduzimam i da se nešto kreće.
    Da nisam imala ovaj "odmor" oko spontanog i kiretaže, gdje nisam pila ništa, nisam radila ništa i samo sam žderala po cijele dane (trebalo je natući sve te kile), vjerojatno bi i meni bilo muka. Čak kad su me pitali želim li na postupak u siječnju, odbila sam jer sam osjećala da mi treba još jedan mjesec.
    Btw, kile su almost gone, u novi postupak ću s istom kilažom kao i u prošli. 

💔💔💔

sbjelisi
    08. Veljača 2021. 09:05

Vezano za tretman kod privat.poliklinike...
    Ja vjerujem da im je guzva, ali ja se zaista ne mogu pozaliti. Sve je u nekim normalnim srazmjerima. Ne cekam dugo ako i cekam. Jave se u normalnim rasponima, uvijek su dostupni. Nekad me savijest peče sta im pišem kasno navečer ili u nedjelju, ali uvijek se jave taj dan.. Druga stvar sta sam ja nestrpljiva. 
    Za folikulometriju.. Ja ne znam šta bih vise pričala s njima. Pogleda me, kaže stanje, ja ispalim svaki puta sve više pitanja, odgovore mi, napravimo plan u nekoliko varijanti i tak.. Kaj vi još radite na folikulometriji? Mislim meni je ženski dr, možda se vi duže zadržite kod muskih.. Pa se onda iznenandite kad vam šefica izda racun 😂😂😂😂😂 
    Ahahahaha reko bi moj kolega Nema djabe...

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 09:07

Tuma, sretno na UVZu danas 🤗🙂
    MaloTele i Leia, sretno sa betama danas! U iscekivanju s vama 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂🙂🙂🙂
    Petra, sretno na FETu! 🙂🙂 Krumpirici kasnije ☝🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MaloTele
    08. Veljača 2021. 09:09

Sanjich 👶🤱

MaloTele

Sanjich 👶🤱

Malo teleu koju uru je pregled? Drzimo figeeee 🤞🤞🤞

Eej, u 11 tek 🤦🤦 a ja budna od 6 🤷 bas me pere nekž?a nervoza 😅 stavi ti testic da vidimo 🤗🤗🤞0

Zaboravila sam jesi ti radila testiće prije bete , i koji dan je bia transfer, tj datum … stavit cu sliku cekan da se bajo javi xD

Jesam, bio je fet uz prirodnu ovulaciju, vracena 2zametka 7dan nakon ovulacije i radila prvi testic 7dnt, htjela sam ja i ranije ali kao suzdržat cu se, iako mislim da bi mi se i ranije vidjela crta kolka je bila 7dan, sad cu bas nac pa ti stavim, al stavi ti svakako test pa dok bajo dode da vidimo i mi ostali,oces rec da mi ne vidimo dobro? 😱😱

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.