MTB sta bih ja rekla? Ja sam 158. 😂😂
I ja 🤣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tuma divne ste❤️😍
Sara i vi ste divni❤️😍
Neka nas velikih😂😂 i visokih😅
Pitam ja muza sad "ljube ima li ista na tv-u?"
Kaze "ima", ja dotrcala mislec da nam je upalio neki film, kad tv ugasen, reko "ma sta ima😳", on mrtav hladan "ima neka muha leta po njemu"😂😂🤦♀️
Sanjich sad sam isla i ja izracunati, moj BMI je 23,7. A nekad sam bila pothranjena... 😂🤦♀️ Ja ne bi vadila betu, osim ako si blizu bolnice sto jesi🙈 Ako su testici neg a uz to dobila mengu, nema potrebe.. al to sam ja🤷♀️
Leia pripremi se unaprijed na svakakve snove i orgazme, koji nisu uopce slabi😂😂
Nikitta aj nek nisu te Vissane za dzaba😂😅 hahaha
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Tuma hvala ti 😊
Cure ja sam 168, BMI 25,2.. ako hoćete i ja vam mogu uslikati svoj trbuh 😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tuma hvala ti 😊
Cure ja sam 168, BMI 25,2.. ako hoćete i ja vam mogu uslikati svoj trbuh 😂😂😂😂😂
Hahahahahahaha
Manemoj os da slikam svoje obraze😂😂
Hahhaha
Sanjich luda si😂😂 nogata😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sanjich da se nadovežem na želju za vraćanjem 2 blastice.. Znači i nama su ostale 2 i M i ja smo imali dogovor da idemo na te obe ovaj put 🤞🏼🥰, dogovoreno i odlučno.
Iako sam svjesna da imam još 15 sastrane 🐧 , nekako sam si u glavi zacrtala kak imamo još samo te dvije 🤣🤣 neznam zašto. No rekli smo da idemo na double chance... I dođem ja kod doktorice i kaže ona meni da bi da vratimo samo jednu... Njihova politika je da blastice uvijek vraćaju jednu po jednu, da se dvije vraćaju samo ukoliko idemo sa trodnevnima (to je samo njihova politika i preporuka a nikako pravilo) ... Ja pitam zašto, kaže ona da sve ima svoje prednosti i nedostatke i rizike i da ja ako želim možemo na dvije, ali da je njezina preporuka da idemo opet na jednu. Na kraju sam se složila sa njom 🤗🥰❤️🙏 ali sam rekla da ukoliko ne uspije ni ovaj put, da idući idemo uz sve rizike na 2.
Ja ti savjetujem da njih pitaš koja je njihova preporuka. Znam da je svima nama tu dosta svega i da bi sve pod svaku cijenu... Meni su emocije ovih dana na dnu svega i nemam nikakav osjećaj osim psihičkog umora. I nisam pisala bolovanje i ne mislim jer u pravu si što se toga tiče. Beban će se primiti ako mu je suđeno da se primi, ako nije nikakva mirovanja, mantranja ni traženja sjenine sjene mi tu neće pomoći.
Neka nam Bog dragi pomogne samo i da snage da to sve ispadne kako treba i da ne gubimo nadu 🙏❤️.
Ja se divim curama koje ovo prolaze već 5+puta...
endometrioza
Manemoj os da slikam svoje obraze😂😂
Hahhaha
Sanjich luda si😂😂 nogata😂😂
Ima Sanjich pravo, jesan. Jos imam siroka stopala. Nemali broj puta sam se skoro onesvistila zbog neprikladne obuće jer bi je kupila samo zato sta mi se sviđala. Jos kad san sa muzem tek prohodala, isli mi na koncert Opce opasnoti, i ja kupila neke stikle/cizmice od Pepe Jeansa, prosula 700 kn. Dosli mi u klub, cekamo, ode on po pice, vraca se, a ja na podu cucim, osamucena od boli. Samo cu rec da Opcu opasnost nismo docekali 😂😂😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara to mi se je prije znalo dogadjati, nikad nisam mogla naci svoj br stiklica i kupila bi manje i nekako zgurila prste, jao koja bol😨😳😆 tako da razumijem. Ja nosim 40br, visoka 178cm, sad vise nemam problem sa brojevima💪 Al da, tebi je bas zeznuto😞
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
https://ibb.co/PN1BXD evo ja jedno sedmicu dana pred porodjaj, +29 kg 😜 mislim da odnosim pobjedu 💪🏼😋
Tuma, Samara, Bajo, Sara predivni su vam stomacici ❤️
Nikitta grlim na najjace lavice nasa ❤️🤗
Sanjich hahahaahaa pa pusti nek te bocne pa ce biti da je od toga 🙈😯
MTB ma kakva hvala dosao u roku pola minute. Znaci u prevodu nista za mene. Osim tog sto me peklo, ali ni tog nema vise 😂😂😂
Dada da mislimo na cvarke 🙈 i hvala na linku, sline su mi krenule 🤤🤤
Manemoj ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Leia2.0, Tiki, vi ste slatke.
Mene do muža nikad muškarci nisu nagovarali da im sjednem u krilo, niti me netko spontano u školi digao i nosio.Često sam bila viša od većine muškaraca oko mene
flower93, dok te ne nagovore da izdržiš do 40tt, dobro je.
Super se ti držiš. Još par dana, pa si hrpu kila lakša i dva mala bića bogatija. Mislim, imaš ih i sad, ali ih ne možeš uštipnuti za guzu
Za hranu - ima li posjeta? Može li ti netko nešto prošvercati?
Nema teoretske sanse do 40tt 😱😱 ovak osjecam da cu se razletit.. Evo sad bas pojela rucak i malo cokolade, imam osjecaj da ce oba izletit mi van. Cekam ctg i sve se bojim na kaj ce to opet izgledat, samo da ga ne moram ponavljat. Jer kad su tolko aktivni, jedan se pomakne, odmah izgubimo drugog i tako u krug 🤦♀️🤦♀️
Stavljena sam na neslanu prehranu 🤦♀️ zbog tlaka, oticanja itd, nema secera nistaaa. Suprug mi je neki dan donio kao neke stvari, robu, a na dnu vrecice pastete, mesni dorucak, slatkisi haha 🤦♀️🤦♀️ sve sta moze stajat u ormaru. Posjeta nema, on mi je dosao pod prozor pa smo malo pricali. Zatekla nas sestra, osjecala sam se ko klinka u srednjoj skoli haha. Al nije nista prigovorila 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji