Sara
Majica ti je super, i ja bih takvu. Baš djeluje cozy.
Ajme je, sestra mi ga je kupila za Božić prije 3 godine, iz Bershke, siroki dolčevita. Nema mi nista draže, al vec se ofuca malo pa je samo za po kući, a sve sta vidin slicno, uvik nađem zamjerku 🙈
---
Slee, prvo sam visoka 183, pa se to izgubi al stomak je uvik bija tu. Kad san tek ostala trudna, došla ja kod rodice čijoj san kćeri kuma, i ja njoj sad govorim kako imam maaalu bebu u stomaku (bila sam 8+6 tad) i tako ja njoj pokazujen prstima kolika je beba, a ona ce: "Ok kuma, zasto ti je onda tako vec velik stomak ako je beba tako malo mala?" 😂😂😂😂
Al sad kad joj se snimam kaze da mi nije velik. I stvarno se sve nekako poslozilo. Iznenadila san samu sebe. 😂 Ugl, dam si oduska tu i tamo, al nemamo zalihe slatkisa u kuci.
Stvarno pokusavam da se ne dovedem do +20. Imam jos tri miseca, ne znan koliko cu dobit, al cu jos vise pazit. Ne smatram da za trudnocu vride druga pravila il da bi se tribala skroz opustit. Iznajmljujem svoje tijelo na 9 mjeseci drugom biću, al posli poroda ne zelim padat u depresiju zbog tog kako izgledam.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ubijte me al san se izivcirala, valjda me PMS dere... procitala sad da atraumatski transfer povecava sanse za 1,7 puta vise za uspjeh nego traumatski haha ja san naravno imala taj jer su mi morali hvataljkom za cerviks potezat radi polozaja uterusa , bilo je tu krvi.. tako da san sad nadrkana.. i da.. procitala sam da pcos i IR u kombinaciji sa malo sala u srednjem dijelu tijela smanjuju sansu za 60% za ivf a 50% podizu sansu za pobacaj..
Sad mi je drago da sam opet na sioforu i ne pada mi na pamet stat ma nek me boli glava ako hoce i 0/24.. a ovo za polozaj cu ga odma na 1uzv ispitat kako cemo to rjesit.. navodno se moze nesto unaprijed sredit.. nisam jos sve istrazila...
al da tolko o tome kako sam ovo sve dobro primila hahahahhahahahahahha :D
Sara
Majica ti je super, i ja bih takvu. Baš djeluje cozy.
Ajme je, sestra mi ga je kupila za Božić prije 3 godine, iz Bershke, siroki dolčevita. Nema mi nista draže, al vec se ofuca malo pa je samo za po kući, a sve sta vidin slicno, uvik nađem zamjerku 🙈
—
Slee, prvo sam visoka 183, pa se to izgubi al stomak je uvik bija tu. Kad san tek ostala trudna, došla ja kod rodice čijoj san kćeri kuma, i ja njoj sad govorim kako imam maaalu bebu u stomaku (bila sam 8+6 tad) i tako ja njoj pokazujen prstima kolika je beba, a ona ce: "Ok kuma, zasto ti je onda tako vec velik stomak ako je beba tako malo mala?" 😂😂😂😂
Al sad kad joj se snimam kaze da mi nije velik. I stvarno se sve nekako poslozilo. Iznenadila san samu sebe. 😂 Ugl, dam si oduska tu i tamo, al nemamo zalihe slatkisa u kuci.
Stvarno pokusavam da se ne dovedem do +20. Imam jos tri miseca, ne znan koliko cu dobit, al cu jos vise pazit. Ne smatram da za trudnocu vride druga pravila il da bi se tribala skroz opustit. Iznajmljujem svoje tijelo na 9 mjeseci drugom biću, al posli poroda ne zelim padat u depresiju zbog tog kako izgledam.
ja san 180 cm :D Drago mi je da cu pit kavu s nekim višim od mene hheheheheh
Dobro seksi vitke manekenke. prestanite se hvaliti svojim super tijelima i idealnim visinama.
ja sam 168. i to kad se uspravno držim.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
MTB sta bih ja rekla? Ja sam 158. 😂😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich, ja to jos nisan dozivila. Osim kad pijem kavu s mužem. 😂 I super se ti drzis, virujen da ti je s PMS-om sve nadoslo. Ispuši se i nakon M samo jako. 💪🏻🧡🙃
Mtb i Leia bar uvik možete nać cipele u svom broju i po svom gustu. Da znate kako je tesko nać lipu cipelu 42, nekad i 43. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tu sam djevojcice, pratim vas 😎 guramo nekako prema punih 36tt i zivo me zanima kaj ce profa odlucit. Prvo je bilo da izdrzim ovaj tjedan, to jesam. Onda da izdrzim do sredine iduceg (to nije tak daleko), a na kraju cu ja izdurat i do punih 37tt. Samo mi se nekako cini da cu na ovoj bolnickoj prehrani jos i izgubit kile, a ne dobit 🤦♀️
Sanjich, ja to jos nisan dozivila. Osim kad pijem kavu s mužem. 😂 I super se ti drzis, virujen da ti je s PMS-om sve nadoslo. Ispuši se i nakon M samo jako. 💪🏻🧡🙃
Mtb i Leia bar uvik možete nać cipele u svom broju i po svom gustu. Da znate kako je tesko nać lipu cipelu 42, nekad i 43. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Uff bome si nogata 🤣🤣🤣🤣❤️
Leia2.0, Tiki, vi ste slatke.
Mene do muža nikad muškarci nisu nagovarali da im sjednem u krilo, niti me netko spontano u školi digao i nosio. Često sam bila viša od većine muškaraca oko mene
flower93, dok te ne nagovore da izdržiš do 40tt, dobro je.
Super se ti držiš. Još par dana, pa si hrpu kila lakša i dva mala bića bogatija. Mislim, imaš ih i sad, ali ih ne možeš uštipnuti za guzu
Za hranu - ima li posjeta? Može li ti netko nešto prošvercati?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji