Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    23. Ožujak 2020. 11:03

Nado stoperica je trebala izici odavno, tako daaaa😍
    Jecika mozes otvoriti BO, ti si isto bila na transferu jel tako?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

aanelaa
    23. Ožujak 2020. 11:25

Nada88

Zene pomagajte, nisam izdrzala i napravila sam clearblue test osjetljivost 25 i nije prva mokraca, plus se vidi nije taman al se fino vidi, jel moguce da je to od ovitrrel stoperice koju sam primila 07.03.?????!!!!!!

Nije stoperica cestitamm 😁😁😁 jecika sve nade sam polagala u taj petak 13 jer 13 ca je cudo bilo triba bit dobitni 😁😁 iako koliko šokova ovon turon mislim da je to sjebalo da prostis i ti i cure sve..do petka se nadam da ce mesto bit.. al neman di vadit betu. Zvala svoju dr ne vade zvala da dodu doma ne dolaze a na centralnom da samo hitne slucajeve sad nisan pametna sta s krvi

ivf 11/2019
    02/2020

aanelaa
    23. Ožujak 2020. 11:26

Jecika sretan rodendan s dobrima zakasnjenjem  😁😁😗😂

ivf 11/2019
    02/2020

• avama
    23. Ožujak 2020. 11:28

Cure beta danas 156 17dnt 3dnevnog, a z perak 14 dan je bila 84. I dalje ne prekidan terapiju i ponovna beta cet ili pet. Sta kazete? Jel to dobro ili ne? Ja mislim da je premala

JECIKA
    23. Ožujak 2020. 11:40

Meto

Nado stoperica je trebala izici odavno, tako daaaa😍
    Jecika mozes otvoriti BO, ti si isto bila na transferu jel tako?

Jesam Meto ali sam svakako na godisnjem do iduceg ponedeljka..  A ponedeljak mi je vec 11dnt tako da cu vec znati na cemu sam preko testova! Avama mja bih ponovila betu opet za dva dana.. Izgleda mala ali ko zna.. Ona ocigledno raste! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    23. Ožujak 2020. 11:40

aanelaa

Jecika sretan rodendan s dobrima zakasnjenjem 😁😁😗😂

Hvala Anela 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

23. Ožujak 2020. 11:51

Jel moguce biti trudna bez simptoma, sad su mi tek poceli sve one druge brige 🙈

aanelaa
    23. Ožujak 2020. 11:57

Nada88

Jel moguce biti trudna bez simptoma, sad su mi tek poceli sve one druge brige 🙈

Daaaa

ivf 11/2019
    02/2020

• avama
    23. Ožujak 2020. 12:13

Ja sam mislila danas ce prestati zivciranje, a kad ono opet cekanje. I jos u ovo doba virusa

Meto
    23. Ožujak 2020. 12:18

Avama sjecam se da Grizli citala jedno istrazivanje kao kod embrija koji su oplodjeni ICSI metodom se sporije razvijaju i beta bude manja, kao malo kasne. . Nije da se sjecam tocno🤦‍♀️ Ali gle, poduplala se i to je super. Ponovi svakako opet prekosutra i nadam se da je to to i da bude sve super🙏

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.