Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    22. Ožujak 2020. 09:42

SmileA
    Di si mi kako si?malo sam se izkljucila iz ovoga ,bila sam opet zavrsila na hitnu prosli petak,zbog krvarenje🙈🙈pa sam sva bila izvan sebe i mirujem stalno,vec mi je dodijalo,tjeli su mi odtaviti u bolnicu ali pojavio se i tamo virus😞😞😞tako da doma koliko mogu mirujem.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

JECIKA
    22. Ožujak 2020. 10:15

Zagreb - neka je Bog uz vas.. Nadam se da ste svi dobro! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Vita26
    22. Ožujak 2020. 10:52

Arwen87
    Cestitam🥰🥰
    Avama
    Znam da ti ova neizvjesnost izluđuje ali pokusaj smiriti i do zadnjeg misliti pozitivno.ja sam isto svasta prosla,samo se drzi😘Bice onako kako mora biti i za sve postoji razlog Zasto bas ti ,ja ,mi,moramo to proci❤️
    Viola😘😘😘
    Odmaram kako je ovaj virus nidje ne idemo,sjedimo doma,bila sam cetvrtak na UZ 7tjedana nam je,tu i tamo imam izcjedak,i imala sam i krvarenje ali opce ne vidi odakle i sve je uredu .dok ne izadjem iz ovo kritično razdoblje odmaracu.Kako si mi ti??👼🏻👼🏻👼🏻❤️

• avama
    22. Ožujak 2020. 11:14

Cure ovo je postala katastrofa. Ovi potresi danas uz virus uzas.
    Ja sam i danas radila test i iste je boje ni svijetlije ni tamnije.

Vita26
    22. Ožujak 2020. 11:38

Avama
    Ne zelim da te brine,meni takve testove bili kad sam imala biokemisku trudnocu,ja se nadam da kod tebe to nece biti

22. Ožujak 2020. 11:53

Vita26

Avama
    Ne zelim da te brine,meni takve testove bili kad sam imala biokemisku trudnocu,ja se nadam da kod tebe to nece biti

Da i kod mene je tako bilo danima ista, biokemijska.... 

• avama
    22. Ožujak 2020. 12:17

Ma znam da je vjerojatno biokemijska. Ne da mi se ni ici vadit krv s obzirom na ovu situaciju. Samo da to sve zavrai sto prije. 

• Viola1
    22. Ožujak 2020. 12:29

Kako ste mi cure? Osobito vi iz Zg-a? Šaljem vam svima zagrljaj 🤗
    LioraLiora budem, hvala 😘
    Arwen87 biti će sve dobro, mora biti! 🤞🍀 Pokušaj ne razmišljati o tome i samo hrabro do ultrazvuka 😘
    Franka30 da, dobro sam 😉 hvala ti 😘
    Jecika drži se i čuvaj mrvice! Sada si trudna 😍😉
    A svima tvojima želim brz oporavak od ove cijele situacije!🍀
    SmileA dobro je da se smanjuje i prelazi u smeđe.. Opusti se i ti, zabavi se nekom dobrom komedijom na tv-u i miruj! ❤️ I naravno hvala ti na lijepim riječima! 😘
    Nadalica kako ste vi? Da li ste uspjeli nabaviti osnovne stvari u ovo ludo vrijeme? Čuvaj te svoje mrvice! ❤️❤️
    Vita26 da li je i danas prisutno krvarenje ili se već smirilo dokraja od petka? Definitvo je bolje da si doma s obzirom na situaciju.. Miruj i čuvaj mrvicu i samo hrabro! ❤️🤗
    Ja sam dobro, pratim vijesti i ostajem u kući koliko god mogu.. 
    Avama žao mi je što crtica ne tamni 🙁 Drži se! 🤗😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Vita26
    22. Ožujak 2020. 12:30

avama
    Neznam koliko ti je bila Beta?
    Ja dam blasticu imala i test svaki dan crtica ista boja,i Beta 9dnt 1,3
    Ali bar nesto desava,tako mi je biologinja rekla(i koliko i prirodno koje mogu začeti imaju biokemijske trudnoce a i neznaju,dobiju menstruaciju )nije svaki mjesec pogodan za trudnocu.Bice🥰

22. Ožujak 2020. 12:30

avama

Ma znam da je vjerojatno biokemijska. Ne da mi se ni ici vadit krv s obzirom na ovu situaciju. Samo da to sve zavrai sto prije.

A iskreno dok ne pocne tamniti nije ni potrebno pogotovo sad s ovom koronom i svim.. Nece ti sad to do vijeka trajat ili ce pocet tamnit ili ces procuri... Tako je kod mene 3 puta bilo.. Tjedan dana skoro sam imala podjednaku crtu i na kraju procurila 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.