Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2020. 12:34

marijaiva

avama

Ma znam da je vjerojatno biokemijska. Ne da mi se ni ici vadit krv s obzirom na ovu situaciju. Samo da to sve zavrai sto prije.

A iskreno dok ne pocne tamniti nije ni potrebno pogotovo sad s ovom koronom i svim.. Nece ti sad to do vijeka trajat ili ce pocet tamnit ili ces procuri… Tako je kod mene 3 puta bilo.. Tjedan dana skoro sam imala podjednaku crtu i na kraju procurila 🙄

Ali ja sam prestala s terapijom kad sam vidjela da to ne tamni pa sam procurila🙄😥

22. Ožujak 2020. 12:40

Cure, nadam se da ste sve OK, sve a pogotovo ove iz ZG.
    Dio ekipe se preselio na fejs, a mogle su se tu i tamo javit da znamo sta se dogadja.

JECIKA
    22. Ožujak 2020. 13:06

ViolA hvala ti puno! Ti se uvijek sjetis svih nas! Avama  citam u kakvoj si agoniji - ipak crta stoji i strpi se do sjutra.. Mozda to bude dobro a ti se sada stresiras

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Vita26
    22. Ožujak 2020. 13:14

ViolA
    Ja sam dobro sad,stalo je krvarenje😘
    Odmaraj i ti i uzivaj

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• avama
    22. Ožujak 2020. 14:20

Vita26

avama
    Neznam koliko ti je bila Beta?
    Ja dam blasticu imala i test svaki dan crtica ista boja,i Beta 9dnt 1,3
    Ali bar nesto desava,tako mi je biologinja rekla(i koliko i prirodno koje mogu začeti imaju biokemijske trudnoce a i neznaju,dobiju menstruaciju )nije svaki mjesec pogodan za trudnocu.Bice🥰

Beta je bila 86

• avama
    22. Ožujak 2020. 14:23

Hvala cure na podrsci. Jedino sto se pikam fragminima i pijem estrofem i koristim utrogestan. Nemam  volje  vadit krv u  bolnicu zbog ovog virusa, a opet, bar cu znat na cemu sa.

• Blacky89
    22. Ožujak 2020. 15:08

Cure iz Zg saljem veeeliki zagrljaj ❤️

• Taine
    22. Ožujak 2020. 18:03

Pozdrav svima, iz Zagreba sam, bilo je dosta gadno. Danas mi je 9nt od trodnevnih.kada mogu raditi test i jel ga uopce pametno raditi prije bete koju vadim 25.3.

Taine

Nadalica
    22. Ožujak 2020. 18:05

Viola nismo nista uspjeli da nabavimo, imamo samo par cuca, prosle sedmice smo trebali na uzv da saznamo spol, ali su nam pomjerili termin na sljedecu sedmicu u cetvrtak zbog corone.. uglavnom, nemamo ni najosnovnije kupljeno.. a stomak raste, vec smo na pola trudnoce.. kako si ti ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    22. Ožujak 2020. 18:07

Taine

Pozdrav svima, iz Zagreba sam, bilo je dosta gadno. Danas mi je 9nt od trodnevnih.kada mogu raditi test i jel ga uopce pametno raditi prije bete koju vadim 25.3.

Mozes vec sutra ujutro.. meni je vec 6dnt polazalo crticu, doduse blastice ali 10dnt ce ti sigurno pokazati 😘 stavi nam slikicu

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.