Ma znam da je vjerojatno biokemijska. Ne da mi se ni ici vadit krv s obzirom na ovu situaciju. Samo da to sve zavrai sto prije.
A iskreno dok ne pocne tamniti nije ni potrebno pogotovo sad s ovom koronom i svim.. Nece ti sad to do vijeka trajat ili ce pocet tamnit ili ces procuri… Tako je kod mene 3 puta bilo.. Tjedan dana skoro sam imala podjednaku crtu i na kraju procurila 🙄
Ali ja sam prestala s terapijom kad sam vidjela da to ne tamni pa sam procurila🙄😥
Cure, nadam se da ste sve OK, sve a pogotovo ove iz ZG.
Dio ekipe se preselio na fejs, a mogle su se tu i tamo javit da znamo sta se dogadja.
ViolA hvala ti puno! Ti se uvijek sjetis svih nas! Avama citam u kakvoj si agoniji - ipak crta stoji i strpi se do sjutra.. Mozda to bude dobro a ti se sada stresiras
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
ViolA
Ja sam dobro sad,stalo je krvarenje😘
Odmaraj i ti i uzivaj
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
avama
Neznam koliko ti je bila Beta?
Ja dam blasticu imala i test svaki dan crtica ista boja,i Beta 9dnt 1,3
Ali bar nesto desava,tako mi je biologinja rekla(i koliko i prirodno koje mogu začeti imaju biokemijske trudnoce a i neznaju,dobiju menstruaciju )nije svaki mjesec pogodan za trudnocu.Bice🥰
Beta je bila 86
Hvala cure na podrsci. Jedino sto se pikam fragminima i pijem estrofem i koristim utrogestan. Nemam volje vadit krv u bolnicu zbog ovog virusa, a opet, bar cu znat na cemu sa.
Pozdrav svima, iz Zagreba sam, bilo je dosta gadno. Danas mi je 9nt od trodnevnih.kada mogu raditi test i jel ga uopce pametno raditi prije bete koju vadim 25.3.
Taine
Viola nismo nista uspjeli da nabavimo, imamo samo par cuca, prosle sedmice smo trebali na uzv da saznamo spol, ali su nam pomjerili termin na sljedecu sedmicu u cetvrtak zbog corone.. uglavnom, nemamo ni najosnovnije kupljeno.. a stomak raste, vec smo na pola trudnoce.. kako si ti ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Pozdrav svima, iz Zagreba sam, bilo je dosta gadno. Danas mi je 9nt od trodnevnih.kada mogu raditi test i jel ga uopce pametno raditi prije bete koju vadim 25.3.
Mozes vec sutra ujutro.. meni je vec 6dnt polazalo crticu, doduse blastice ali 10dnt ce ti sigurno pokazati 😘 stavi nam slikicu
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji