Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 08:21

Ruska1986, baš tako, nije nepodnošljivo, ali je prisutno. 
    Ima dijelova koji me vjerojatno bole radi aspiracije (više, na razini jajnika), ovo vjerujem da je baš radi utrića jer me boli odmah kad ih stavim i ne traje dugo, a bol se nalazi skroz nisko. Čak sam prvi dan brijala da sam preduboko zabila kuglice, pa sam morala popričati malo sama sa sobom i urazumiti se. 
    Dobre vijesti - tokom pikanja sam dobila 2kg iako sam jela jednako kao i prije. Otkad sam prestala je otišlo već 1.5kg, tako da sam skroz zadovoljna. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    22. Listopad 2020. 08:34

MTB

Ima dijelova koji me vjerojatno bole radi aspiracije (više, na razini jajnika), ovo vjerujem da je baš radi utrića jer me boli odmah kad ih stavim i ne traje dugo, a bol se nalazi skroz nisko. Čak sam prvi dan brijala da sam preduboko zabila kuglice, pa sam morala popričati malo sama sa sobom i urazumiti se.
    Dobre vijesti - tokom pikanja sam dobila 2kg iako sam jela jednako kao i prije. Otkad sam prestala je otišlo već 1.5kg, tako da sam skroz zadovoljna.

I ja to osjećam, nešto kao zatezanje ili kao prehlađen mjehur neznam kako bi to opisala 😂 prvi put sam mislila da je zbog trudnoće, a sad sam isto skuzila da poslije aspiracije kad stavljam u trice uvijek to osjećam. 

Sretno cure danas svima, danas očekujemo puno lijepih vijesti 😊😊😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Listopad 2020. 08:34

Dobro jutro drage zene!!! 
    Mtb hvala na popisu sto stalno azuriras - divna si...i mene je sve bolilo nakon aspiracije danima, to je normalno,kao sto rekoh ipak smo "usisane" 
    Ne znam da li druga aspiracija prođe bar manje bolno 🙏 vidjet cemo to 
    I ja cekam svoju M ko ozeblo sunce,ali tek iduci vikend bi trebala dobiti...
    Aurora dobro i kazes, mozda bi mogla tako ,iduci tj otic n neki pregled privatno cisto da budem mirna 
    Sretno danas svima !!! 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 08:37

*.Women_name.*

MTB

I ja to osjećam, nešto kao zatezanje ili kao prehlađen mjehur neznam kako bi to opisala 😂 prvi put sam mislila da je zbog trudnoće, a sad sam isto skuzila da poslije aspiracije kad stavljam u trice uvijek to osjećam.

Sretno cure danas svima, danas očekujemo puno lijepih vijesti 😊😊😍

Super opis, da. Kao da sam se malo jače nahladila, to je to!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Listopad 2020. 09:01

miss1502, da, nije loša ideja otići na pregled, da ti duša bude mirna.

točkicaa, to je dobar početak! Na koji datum ti je taj prvi UZV?

💔💔💔

darliv
    22. Listopad 2020. 09:04

Tockicaa ti si u Osijeku? Kako si zadovoljna tamo, sestrama, doktorima? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Lana3
    22. Listopad 2020. 09:14

MTB

Dobro jutro, svima.
    Danas navijamo za debelu betu od Lana3, i finu poduplanu betu od willy. Hoćemo bebe!!!
    Čut ćemo i kako je beba od more2309 najljepša beba na svijetu, danas će mama prvi put vidjeti svoju mrvicu.
    Jedva čekamo i novosti od Samara, neka joj srčeko njene bebe uši probije koliko je moćno i lijepo
    Sjetimo se ponekad i Tara0205 i želimo joj da slavi svoje debele bete, te lucija07 koja sigurno negdje uživa mazeći svoju bebu i uživajući biti majka.Svim bebama, bilo da su u folikulama, u labosu ili u maminim bušama poručujemo da vas mame jedva čekaju i da budete jake, zdrave i sretne.

Tako je!!! Vadila krv jutros, cekam nalaz! 🙏

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

Deya
    22. Listopad 2020. 09:16

Bozma

angribird

Bozma

Sanjich🤞🤰

Btw cure iz ST koje su isle na covid, di je to tocno na krizinama?

Jesu ti dali termin?
    Nasuprot Medikola parking, na istocni ulaz na Krizine. Vidjet ces cim dodjes red jer penzici koji su naruceni u 9 dodju vec u 5 stajat u redu 😂😂 i onda jos imaju 100 pitanja pa nikako da se maknu kad im uzmu bris 😂😂

Marija Husar trudna u 46. godini. Ako nisi procitala da znas, dakle moguce je sve😁😁😁😁😁😁

Ali ona ima dijete od prije, samim time nije neplodna, iako….nije bas bila mladica ni kad je prvo rodila, u 40-toj. Ja sam zakljucila da botoks i fileri ocito pozitivno utjecu na plodnost, sve ove nafilane trudne u visokim godinama….mozda mi je bolje bilo bacat lovu na to nego na postupke 😂

Moram komentirati ovo da ako ima dijete od prije nije neplodna jer to nije baš tako. Kao što žena može nakon prve trudnoće putem MPO, drugi puta zanijeti na prirodan način, tako i žena nakon prve "prirodne" trudnoće može sa drugom imati problema sa začećem i iznošenjem iste. Osobno poznajem i jedan i drugi primjer tako da... (naravno ukoliko se ne radi o baš teškim dijagnozama u kojima se koriste surogat i donor sjemena i slično).
    Što se mene tiče, danas kupujem test, sutra piškim...37DC.

Ruska1986
    22. Listopad 2020. 09:30

točkicaa

MTB u pon 26.10
    Darlivda u Os, prvi puta sam sad, cini mi se super doktor, kod dr. Šijanovica sam, a sestra mu je preedraga i ljubazna. Sve fino obajasne. Nova sam u tome pa bas nemam nekog iskustva jos, za sad je to to 😊
    E da htjela sam jos pitati za taj COVID test, kad se to radi, meni tamo nisu nista spominjali da cu to morat raditi 🤔

Obicno 48 sati prije aspiracije. Napomenut ce ti oni sigurno jer to sad svi traze.. Uputnicu trazi od svog soc.gin.,samo neka ti ovi napisu za sta ti treba test!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    22. Listopad 2020. 09:32

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.