Meni je danas 6dnt morule i cice me preostale ludacki boliti, što mi nagovještava ono loše 😑
Nemoj tako razmisljat i bedirat se vec sad! Mene su isto u jednom trenu samo prestale bolit... Doduse, sad ovaj drugi put su me manje boljele nego prvi put kad sam imala inseminaciju
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni je danas 6dnt morule i cice me preostale ludacki boliti, što mi nagovještava ono loše 😑
Nemoj tako razmisljat i bedirat se vec sad! Mene su isto u jednom trenu samo prestale bolit… Doduse, sad ovaj drugi put su me manje boljele nego prvi put kad sam imala inseminaciju
Sada su te manje bolile?? Kod nas je užasno užasno loše stanje sa spermicima... Jednostavno se ne osjećam trudno niti malo
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nemoj tako razmisljat i bedirat se vec sad! Mene su isto u jednom trenu samo prestale bolit… Doduse, sad ovaj drugi put su me manje boljele nego prvi put kad sam imala inseminaciju
Sada su te manje bolile?? Kod nas je užasno užasno loše stanje sa spermicima… Jednostavno se ne osjećam trudno niti malo
Da! Prvi put su me rasturale, a neuspjesno bilo.. Ovaj put nesto sitno, ma skoro sa nist i eto, trudna! Jednostavno mislim da te "sise" treba eliminirat kao simptom 🤷♀️ ja do nekog 5, 6 tjedna nist od simptoma nisam imala! Ali niti jedan... Pogotovo ne do bete, osim tog proljeva. Nista se nemoj bedirat! Bice sve ok! 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Meni je lakse popiskit test nego se zamarati sisama, bole ne bole, implantacijskim krvarenjem, probadanjanjem, ne probadanjem..
Mi smo toliko našopane hormonima da se na to osloniti ne mozemo... Sise me uopce nisu nista extra bolile ni kad nisam bila trudna ni kad jesam ni kad sam imala bio kemijsku..
Ne znam ni sad sta se dogadja i kako ce zavrsit ali meni je lakse znati da 0 nije da se nesto dogadja a sad sta ce bit vidjet cu...
Ne zanosim se... Ne usudim...
Mislila sam kad konacno zatrudnim ma znat cu to ce bit 101 simptom.. Ono nista ali nista..
Svaka zena je drugačija.. Tipa nekog boli menga umire od bolova a nekog nist... Samo jedan primjer... Opcenito pred mengu me sise uvijek vise bole i to je to...
Slažem se s Lucijom. Teško je u našem slučaju razaznat jesu li simptomi od trudnoće ili od hormonalnih terapija... mene sise bas bole, al bole me i svaki pms i sad me bole jos od punkcije (boostera), pa nisu prestale... i grčeve kao pred mengu imam jos od par dana nakon transfera (ali ne svaki dan i najviše kad mirujem)...
Sve može značiti sve, a ne mora baš ništa. 😅
Lucija stvarno nisi dns test radila?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ma da, svaka zena ima drukcije simptome, kao uostalom i trudnoce! Al kad si u tom iscekivanju jednostavno si ne mozes pomoc 🤷♀️ Cini mi se sa mi u MPO non stop nest iscekujemo.. Te kad postupak krece, te punkcija, te transfer, te beta, te pregled, te drugi pregled,.. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ mislim da su zene koje zatrudne onim uobicajenim putem puno opustenije po tom pitanju i bas im zavidim
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ja od dana punkcije uzimam utrogestan, folacin, decortin i aspirin protect 100. Tako mi je MPO dr prepisao
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ma da, svaka zena ima drukcije simptome, kao uostalom i trudnoce! Al kad si u tom iscekivanju jednostavno si ne mozes pomoc 🤷♀️ Cini mi se sa mi u MPO non stop nest iscekujemo.. Te kad postupak krece, te punkcija, te transfer, te beta, te pregled, te drugi pregled,.. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ mislim da su zene koje zatrudne onim uobicajenim putem puno opustenije po tom pitanju i bas im zavidim
Oooo daaa...
Bas danas muz i ja komentaramo.. Drugi 'normalne' 😂 trudnice popisaju plus ko kuca jer naravno test rade kad im menga kasni i onda nema zabune da li je biokemijska( Vecina parova ne zna ni da tak sta postoji) i vec smisljaju ime bebi, racunaju kad ce rodit, kad se krstitke itd... A mi... Moj Boze💆♀️💆♀️💆♀️
Lucija vidis, i ti. Nisi prva kojoj se tako poklopilo ili je sudbina ili stvarno ima u tom nesto🤔ja stalno mislim pitat dr za njih iako sam u 2mj isla na ET jako prehladjena ( sada uvjerena da sam imala coronu🙈) sa odlicnim embrijima pa opet nista, doduse biokemijska. Ovaj put po prvi puta idem bez icega i lagano me pere nervozica. Mislim, znam da cekamo onaj pravi spermij i nadamo se da nas ceka iduci tjedan 🤞 Tako da vm ta ocjena nista ne znaci i nemoj se zamarati s njom. Sad si trudnica 😁☝️ I da, Lucija jesi decortin pocela piti od ET ili kad i estofem? Ipak cu ja pitati dr i za njih🙈🙆
Decortin nakon transfera...
Oooo daaa…
Bas danas muz i ja komentaramo.. Drugi 'normalne' 😂 trudnice popisaju plus ko kuca jer naravno test rade kad im menga kasni i onda nema zabune da li je biokemijska( Vecina parova ne zna ni da tak sta postoji) i vec smisljaju ime bebi, racunaju kad ce rodit, kad se krstitke itd… A mi… Moj Boze💆♀️💆♀️💆♀️
Jos pogotovo ako prodjes tako nesto kao ti, a vidimo da dosta zena prolazi, pa se ti opusti 🙆♀️🙆♀️ Kod njih nit brige oko pregleda... Ja kad sam svoje frendice(koje imaju djecu) pitala kad su vadile betu, one me gledale kao da nisam normalna 😂😂 a mi ju iscekujemo ko ozebli sunce... Bas ono 🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji