Zdravo divne moje dame,odlucili smo se za ivf,i evo sada cekamo embrio transfer,ostalo mi je dvije inkcije Gonal f,koje jedna kosta 350 KM,pa ako znate nekoga kome trebaju,prodala bi im po 200 KM..i poklonila bi jos jednu inekciiu pa tako da javite zeneeee 💖💖💖💖
Zdravo divne moje dame,odlucili smo se za ivf,i evo sada cekamo embrio transfer,ostalo mi je dvije inkcije Gonal f,koje jedna kosta 350 KM,pa ako znate nekoga kome trebaju,prodala bi im po 200 KM..i poklonila bi jos jednu inekciiu pa tako da javite zeneeee 💖💖💖💖
U kojoj si klinici? Vidim.da.su KM-ovi :)
Hm? Ako je malo onda je moguće da je od punkcije pa je to more uzburkalo. Boli li te?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hm? Ako je malo onda je moguće da je od punkcije pa je to more uzburkalo. Boli li te?
Jajnici ne,samo stomak kao.pred.meatruaciju..lagana.bol,a da je od punkcije trebalo.je valjda pdmah..5 dana prošlo
U kojoj si klinici? Vidim.da.su KM-ovi :)
Sarajevo,Bahçeci klinika 💖
Marta sretno, da se prime i uskoro bude plusic🤗🥰
Bella i Ladyluu dobro dosle i da vam uspjesno pocnu postupci😉
Hvala ti draga 😘baš sam optimistična i opuštena 😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage moje, Beta jutros 412 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥰
Čestitam, 👋👋👋
Cestitam draga💗🤗😘
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Marta sretno, da se prime i uskoro bude plusic🤗🥰
Bella i Ladyluu dobro dosle i da vam uspjesno pocnu postupci😉
Hvalaaaa :) isto zelim svim curama ,da se foliramo s ➕➕➕ 😀
Evo pisnula sam i ne vidim nist. Budem pricekala betu u srijedu da potvrdim al i ova bitka je izgubljena...
Pozdrav svima... 😚😔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji