Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    30. Siječanj 2020. 17:32

Super, hvala na odgovorima. 
    Simba nisam bila kod drugih pa ne mogu usporediti no meni se skvorc odmah na prvim konzultacijama dopao. Kod nas je problem muski faktor i sve nam je odmah objasnio sto nas ceka i crtao sve na papir ko klincima al zapravo bas super. Jedino sto smo tek sad korak do simulacije nakon godinu dana od prvih konzultacija no nije to do njega. Kretali smo od nule i morali smo raditi sve nalaze, na neke pretrage smo cekali i do 3 mj i onda par tjedana nalaze tako da se oduzilo sve

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

30. Siječanj 2020. 17:43

Lala1982

PinkFairydust

Moja apoteka, sve po preporuci frenda ginica

Cekam jos D vitamin u gumenim bombonima

https://ibb.co/YkSNRXN

Pink, isti Q10 i ja pijem. Uz to derem L -Arginine , Ubiquinol, Glutathione od NOWa, Basic Prenatal od Torcha i probiotike.
    Uzela sam si i Inositol, ali mi nekako cudno padne na zeludac. Moram ga isprobati u razicitim situacijama :)
    Pocela sam opet piti vrkutu i imala ludu ovulaciju ovaj mjesec … osjećala sam ju full time. I kapi konopljike.
    Ja dobila D vitamin one ampule 25 000 , jer mi je nizak, tako da me sada šamaraju s time .
    Jegerčić nemam, ali ima gina i tonica i hrpa bobica i cvjetića❤️

Osjecas li kakve razlike sa vrkutom? Ja pijem vec 4 ciklusa, s tim da je drugi bio u stimulaciji pa njega necu racunat, ali ovo ostalo mi se cini da mi se ovulacija pomakla sa 12-tog dana na 14-ti.
    Sad cu malo progooglat za sta je Glutathion pa da i to uzmem 😂

• SmileA
    30. Siječanj 2020. 17:47

U pravilu ne bi trebala nista cekat jer te tablete nisu klasicna stimulacija, vec tablete za sprječavanje ovulacije i zadebljanje endometrija… 

No jedno bi trebala pricekati a to je - beta🤭😂😂

Marijaiva, e to me zanimalo, jer i mislila sam da  nisu, citala sam i sve ali reko da si potvrdim, da ja vas tu pitam sigurno vi znate!🤗 Ali naravno cijeli dan mi mozak radi sta i kako dalje za sljedeci postupak, kako cu opet uspjeti izostati s posla i sve nesto racunam, a znam i sama da nista nemogu unaprijed🤷 Da koliko jedva cekam tu betu sutra da sigurno znam na cemu sam, toliko me cijelo vrijeme i strah ishoda. Jer kao sto sam vec rekla cudno mi je da test nije pokazao bar neku skroz svijetlu crticu, nego bas nista, a u prvom postupku kad sam ostala trudna sam imala spoting i krvarila, ali je test svejedno pokazao svjetlu crticu sto je beta kasnije i potvrdila da je trudnoca (a drugi put iz FET-a je odma bila jako roza crta). Nema mi druge nego strpljenja do sutra pa eto svakako javim ishod!☺️

🌈💙👣🙏

30. Siječanj 2020. 18:20

SmileA

U pravilu ne bi trebala nista cekat jer te tablete nisu klasicna stimulacija, vec tablete za sprječavanje ovulacije i zadebljanje endometrija…

Marijaiva, e to me zanimalo, jer i mislila sam da nisu, citala sam i sve ali reko da si potvrdim, da ja vas tu pitam sigurno vi znate!🤗 Ali naravno cijeli dan mi mozak radi sta i kako dalje za sljedeci postupak, kako cu opet uspjeti izostati s posla i sve nesto racunam, a znam i sama da nista nemogu unaprijed🤷 Da koliko jedva cekam tu betu sutra da sigurno znam na cemu sam, toliko me cijelo vrijeme i strah ishoda. Jer kao sto sam vec rekla cudno mi je da test nije pokazao bar neku skroz svijetlu crticu, nego bas nista, a u prvom postupku kad sam ostala trudna sam imala spoting i krvarila, ali je test svejedno pokazao svjetlu crticu sto je beta kasnije i potvrdila da je trudnoca (a drugi put iz FET-a je odma bila jako roza crta). Nema mi druge nego strpljenja do sutra pa eto svakako javim ishod!☺️

Sretnooo i da razumijem te.. I ja sam imala 2 spontana i u obje trudnoće mi je test pokazao rano, jednom 6 a jednom sam i 5 dan imala sjenu... Ostale šute (a bilo ih je puno🤦‍♀️) kad nije bilo sjene nije bilo ni trudnoce.. Takodjer sam i s biokemijskom imala sjenu 6dnt...

• SmileA
    30. Siječanj 2020. 18:33

marijaiva

SmileA

Marijaiva, e to me zanimalo, jer i mislila sam da nisu, citala sam i sve ali reko da si potvrdim, da ja vas tu pitam sigurno vi znate!🤗 Ali naravno cijeli dan mi mozak radi sta i kako dalje za sljedeci postupak, kako cu opet uspjeti izostati s posla i sve nesto racunam, a znam i sama da nista nemogu unaprijed🤷 Da koliko jedva cekam tu betu sutra da sigurno znam na cemu sam, toliko me cijelo vrijeme i strah ishoda. Jer kao sto sam vec rekla cudno mi je da test nije pokazao bar neku skroz svijetlu crticu, nego bas nista, a u prvom postupku kad sam ostala trudna sam imala spoting i krvarila, ali je test svejedno pokazao svjetlu crticu sto je beta kasnije i potvrdila da je trudnoca (a drugi put iz FET-a je odma bila jako roza crta). Nema mi druge nego strpljenja do sutra pa eto svakako javim ishod!☺️

Sretnooo i da razumijem te.. I ja sam imala 2 spontana i u obje trudnoće mi je test pokazao rano, jednom 6 a jednom sam i 5 dan imala sjenu… Ostale šute (a bilo ih je puno🤦‍♀️) kad nije bilo sjene nije bilo ni trudnoce.. Takodjer sam i s biokemijskom imala sjenu 6dnt…

Hvala ti! ☺️❤️🤗 Da bas zbog toga i ja mislim da test ne grijesi, ali eto nema mi druge jos malo se strpiti do sutra da vidimo tj potvrdimo na cemu smo, pa dalje u nove pobjede! 🙏🥰💪 Hvala ti jos jednom na odgovorima i pomoci, uz zelje da se i tebi sto prije ispuni ona najveca!🤞🙋😘😘

🌈💙👣🙏

Simba 1989
    30. Siječanj 2020. 19:35

Samara

Super, hvala na odgovorima.
    Simba nisam bila kod drugih pa ne mogu usporediti no meni se skvorc odmah na prvim konzultacijama dopao. Kod nas je problem muski faktor i sve nam je odmah objasnio sto nas ceka i crtao sve na papir ko klincima al zapravo bas super. Jedino sto smo tek sad korak do simulacije nakon godinu dana od prvih konzultacija no nije to do njega. Kretali smo od nule i morali smo raditi sve nalaze, na neke pretrage smo cekali i do 3 mj i onda par tjedana nalaze tako da se oduzilo sve

Ako nije problem koja je dijagnoza kod vas?? I mi imamo muški faktor i to ono malo teži oblik.. Koje pretrage radi muž? Vi? To preko hzzo? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

JECIKA
    30. Siječanj 2020. 19:54

Slee saosjecam sa tobom. Ja sam PAKAO vanmatericne prosla 2 puta u godini i po i ostala bez oba jajovoda. Oba puta su jajovodi popucali jer sam zivjela u uvjerenju normalne trudnoce. Posle vanmatericne mozes odmah nakon par mjeseci u postupak. Ja sam posle zadnje vanmatericne nakom 2mjeseca isla na ivf. Ali prije svega je vazno da se psihicki rasteretis jer ti tijelo dozivljava sada sok u svakom smislu - znam prema sebi. Dobro je sto su oba makli jer da ti je jedan taj ostao - sanse si velike da se opet ponovi - kao sto se meni desilo. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Blacky89
    30. Siječanj 2020. 19:56

Hannica zao mi je radi jedne mrve, ali sam uvjerena da je ova sto se izborila žilava i jaka... saljem vam pusice 😘
    PinkFairydust a s tobom bas kao da se neko zajebava... 😤🤦🏻‍♀️ 🤞 da je neka neodgovorna teta zamijenila nalaze u labu... j...s mi sve, kad sam pročitala sta si napisala nisam mogla vjerovat... onak WTF? Valjd je ovo sad zadnje govno koje je tak uletilo (ispričavam se na riječniku, al nazivcirala sam se... mogu samo zamislit kako je tebi onda)... ljekarna je top!!! Meni isto ovo zadnje nekako najbolje... iako bas vise ne volim jeger 😂 
    Lala aaa ti si znaci isto gin tonik koktel majstor? 🙈
    Supergirl jucer sam se s doktorom dotaknula teme cigareta... Rekao je ako ne pretjerujem s njima da nema potrebe da prestanem pusit 👏🏼 Uhvatila sam se toga ko pijan plota 🙈
    Bozma Cipar 😂😂😂😂 mali tamnoputi 🙈😂
    SmileA trebao bi test 8 dan pokazati, al uvijek se znaju dogodit iznenađenja... 🤞 da te sutra beta razveseli 😘

JECIKA
    30. Siječanj 2020. 19:56

I da ti je taj jedan ostao - ne bi mogla odmah na ivf nego bi morala da cekas 6mjeseci minimim za bilo kakav pokusaj bas zbog moguce nove VM. Makar je meni tako bilo.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

JECIKA
    30. Siječanj 2020. 19:58

Haniccao zao mi je ali i sa jednim junakom ti si bogata zena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.