Isabelagregorijan eto.. Sad jos nadam se da ju imas gdje nabaviti.. Ja sam kod bake pun joj dvor toga…
Pitaj starije zene one to znaju😜😂
Ajme hvala ti puno!! Na selu sam pa cu sigurno negdje nabavit! I nadam se da ce pomoc 😘
[/url
Perla meni je iskustvo tamo bilo dobro sta se zahvata tice. Meni su se svidjeli iako su mi na nalaz napisali krivo prezime 😂. Za histero peko uputnice moras imat preporuku mpo i to onda radis u nekok od drzabnih bolnica ne mozes kod Bete dobiti na uputnicu to. Sretno i uspjesno!
Isabela pa stvarno banana.. Nadam se da ces uspjet rijesiti je se zabiduci ciklus.
Hani a stvarno si lik ne bi nam ni slikicu bacnula jednu da vidimo. 😳 A valjda ces nam sutra sa tim debelim staviti. Ja cekam i cekam al nista od tebe. Malo si skrta za jednu statisticarku 😂.
Tko jos ima za pisnut test ovih dana? Ako sam dobro zapamtila neka cura sutra ima punkciju pa sretno!
Lucielle i provincijalka cestitam curee!!! 💕💕
Hani zar opet bez slike 😮😮🤪 drzimo fige za jaci plusic i cekamo fotku 👍👍🍀
Isabela zao mi je 😔 nemam iskustva sa cistama pa nemam nikakav savjet, nadam se da ces se sto brze rijesiti toga da mozete na FET 🍀🤞
Hajde Hani pliz pliz daj nam jedan dobar slik slik😜 da mi proucimo tu sjenu🧐🧐🧐🧐
Koliko se ovdje pise morat cemo sve poceti voditi biljeske da popamtimo i budemo u toku 😂 ja sam se pogubila..
Hajde Hani pliz pliz daj nam jedan dobar slik slik😜 da mi proucimo tu sjenu🧐🧐🧐🧐
Zakida nas koje imamo fetise 😜
Ja vas zakidam?😁😁😁 Ma samo brinem za vaše zdravlje. 😋Pa koliko je testova bilo ovih dana, predozirat ćete se, ovisnice! 😊😁
Ako se podeblja, nitko sretniji od mene, ali ovo je još biokemijska sjena😏
Isabela zao mi je 😔 nemam iskustva sa cistama pa nemam nikakav savjet, nadam se da ces se sto brze rijesiti toga da mozete na FET 🍀🤞
Niti ja, ovo mi je prva zivotu 😥 hvala ❤
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji