Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    10. Prosinac 2019. 17:45

Sunshine i marijaiva namjerno nisam htjela narucit s neta. A ljekarne, dm i muller obilazim u širokom luku 😂 bas me zanima do kada cu izdrzat🤪 prekjucer kopam po ladicama i molim se da pronadjem nekog kineza zalutalog, al nemaaaaa... joj jesam bila razočarana 😂 

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 18:00

kiki989

sunshine25

Kiki je imala transfer blastice, ako se dobro sjećam. Ali dobro, ja sam testofrik 😂 već planiram kak ću sutra napraviti jedan, mm je ujutro na poslu 😂😂

Je je, transfer blastice… nekako mi je rano.. a i bojim se razocarenja, pa cu zivit jos malo u neizvjesnoti..

Ti si kao ja, želiš što duže biti u nadi da je uspjelo :)
    Da nisam sanjala noćas da je beta pozitivna, ne bih niti danas radila test. 

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 18:01

marijaiva

Gelica

marijaiva

sunshine25

Kiki, ja sam svaki put na 4dnt radila test i bila je sjena. Ja bih isto na tvom mjestu nazvala dr. Meni su sad rekli da zovem ako bude bilo ikakvog krvarenja.

I ja sam 5 dan kad sam bila trudna imala sjenu no bile su blastice, ako je trodnevni to je 2 dana duze dakle 7 dan… I nikad nije fulao… Po meni iskreno je glupi od tog dokržtora da te bez obzira na to sto pise na upitnici nije poslao sutra vadit betu pa gdje je petak…

Pa kužiš, znači bez veze se bodem sa heparinom i drogiram sa utrogestanima i estrofemom. Napraviti ću još jedan test sutra čisto da potvrdim i ako je negativan, neću više uzimat terapiju. Jedino me muči da li smijem samo od jednom prekinut sve?

Smijes tako sam i ja..i isto tako se radi nakon negativne bete…

Inače znam, i ja sam uvijek samo prekinula, ne znam zbog heparina.  I ti si heparin injekcije uzimala?

sunshine25
    10. Prosinac 2019. 18:05

Ti sanjala pozitivnu betu, a ja sanjala da sam prokrvarila. Meni su snovi užaaaas zadnjih dana

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

10. Prosinac 2019. 18:26

Gelica

marijaiva

Gelica

marijaiva

sunshine25

Kiki, ja sam svaki put na 4dnt radila test i bila je sjena. Ja bih isto na tvom mjestu nazvala dr. Meni su sad rekli da zovem ako bude bilo ikakvog krvarenja.

I ja sam 5 dan kad sam bila trudna imala sjenu no bile su blastice, ako je trodnevni to je 2 dana duze dakle 7 dan… I nikad nije fulao… Po meni iskreno je glupi od tog dokržtora da te bez obzira na to sto pise na upitnici nije poslao sutra vadit betu pa gdje je petak…

Pa kužiš, znači bez veze se bodem sa heparinom i drogiram sa utrogestanima i estrofemom. Napraviti ću još jedan test sutra čisto da potvrdim i ako je negativan, neću više uzimat terapiju. Jedino me muči da li smijem samo od jednom prekinut sve?

Inače znam, i ja sam uvijek samo prekinula, ne znam zbog heparina. I ti si heparin injekcije uzimala?

Da, da, svaki transfer... 

10. Prosinac 2019. 18:28

marijaiva

Gelica

marijaiva

Gelica

marijaiva

sunshine25

Inače znam, i ja sam uvijek samo prekinula, ne znam zbog heparina. I ti si heparin injekcije uzimala?

Da, da, svaki transfer…

Utrogestan ajde manje vise to je hormon koji i same proizvodimo, pa i heparin ajde no estrofem je stvarno bespotrebno trovanje nisu to bomboni..bas cudan savjet doktora eto iskreno... 

• kiki989
    10. Prosinac 2019. 18:33

A cure, ako vec ne mozete izdrzat nego radite testove, zasto ne idete ranije radit betu? Beta je ipak sigurnija i tocnija? Ili?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

10. Prosinac 2019. 18:37

kiki989

A cure, ako vec ne mozete izdrzat nego radite testove, zasto ne idete ranije radit betu? Beta je ipak sigurnija i tocnija? Ili?

Bila, sam do sad na 10 transfera i test mi ama nikad fulao nije, kad sam bila trudna sjena je bila tu vec 5 dan a kamoli 12... Eto moje misljenje.. Ja betu nisam ni vadila kad je test tako kasno bio negativan niti me to tko trazio... 

10. Prosinac 2019. 18:53

Ja ne zelim tu nikom davat kazne nade, imam svoje provjerene testove i nisu mi fulali, citala sam i ja razna iskustva pogotovo na onim skupim da test krivo pokaze no ja nikad nisam radila 1 i po njemu se ravnala.. Krenem s trakicama od tamo 5 dana i ako do 10 dana nema ni sjene znam da nema nista, meni je cak i R rekao da 12 dan mogu napraviti ili test ili betu, dakle ili... 

Marta...
    10. Prosinac 2019. 19:15

Curke sutra se sama pikam i sad me ulovila panika kako ću 😢. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.