Zvala doktora, kaže nastavit terapiju i vaditi betu prema planu. Ne kužim ali ok.
Gelica zao mi je. Tako sam i ja, test bio negativan ali sam terapiju uzimala do bete.
Marta, s menopurima nemam iskustva, ali orgalutran ima jaaaako tupu iglu. Ukosi onako iglu, bit će ti lakše bocnuti.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ja ne zelim tu nikom davat kazne nade, imam svoje provjerene testove i nisu mi fulali, citala sam i ja razna iskustva pogotovo na onim skupim da test krivo pokaze no ja nikad nisam radila 1 i po njemu se ravnala.. Krenem s trakicama od tamo 5 dana i ako do 10 dana nema ni sjene znam da nema nista, meni je cak i R rekao da 12 dan mogu napraviti ili test ili betu, dakle ili…
Slažem se, meni je dr.isto rekao da mogu 12-ti dan od trodnevog, a i moje prijateljice koje su prirodno ostajale trudne su 12-ti dan od ovulacije vec imale dobro vidljivu crtu. Ne znam kako ostalima, ali ja kako starim PMS mi sve teze pada pa volim sto prije prekinut sa utrogestanima i dobit M, prije nego nekog ubijem ili na poslu nekoga posaljem u neku stvar.
Marta, s menopurima nemam iskustva, ali orgalutran ima jaaaako tupu iglu. Ukosi onako iglu, bit će ti lakše bocnuti.
Hvala razmišljam da odem do svoje dr ona mi je blizu posla da mi sestra da 🙈.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta, jesi ikad muckala sama? Ja se ne usudim, preskupi su da bi koju ampulu razbila ili jos gore krivo se ubola pa da ne znam jesam li primila pravu dozu. odem u kliniku, a nekad i kod susjede koja je medicinska, ako je slobodna. Njima je to minut posla, ako ti nije daleko bolje da odes kod njih
Ja ne zelim tu nikom davat kazne nade, imam svoje provjerene testove i nisu mi fulali, citala sam i ja razna iskustva pogotovo na onim skupim da test krivo pokaze no ja nikad nisam radila 1 i po njemu se ravnala.. Krenem s trakicama od tamo 5 dana i ako do 10 dana nema ni sjene znam da nema nista, meni je cak i R rekao da 12 dan mogu napraviti ili test ili betu, dakle ili…
Ma slazem se, niti ja ne kužim zašto inzistira.. Ali šta da radim, kod njega sam u postupku i možda ću i dalje biti kod njega, ne mogu mu reći da neću vaditi betu. Ali sa lijekovima ću prestat, mislim čemu, nema smisla i stvarno se osjećam glupo gurati si utrogestane i piti estrofem a znam da je za ništa.
Ali da je bar rekao da idem sutra vaditi betu, jer ipak je sutra 13 dnt. Inače su me slali uvijek na 12dnt. Dr Alebic inzistira 15dnt.
Curke sutra se sama pikam i sad me ulovila panika kako ću 😢.
Jesi se pikala nekad sama? Ja sam u ovom postupku prvi put muckala menopure, prije sam koristila Puregon pen i to je odlična stvar, sitna iglica i već sve spremno. Moram priznat da mi je bila frka od Menopura ali stvarno nije problem, osim ta prva injekcija i muckanje. Pogledala sam si video na you tubeu i baš mi je pomogao. Korak po korak.
A Orgalutran je već gotov, igla je ista kao za menopur.
Pa da, ja sad moram voziti 50km do bolnice za napraviti betu, jer kod nas to ne mogu vaditi.
Zvala doktora, kaže nastavit terapiju i vaditi betu prema planu. Ne kužim ali ok.
Gelica zao mi je. Tako sam i ja, test bio negativan ali sam terapiju uzimala do bete.
Hvala ti 😘 Isto kod dr.A?
Marta, jesi ikad muckala sama? Ja se ne usudim, preskupi su da bi koju ampulu razbila ili jos gore krivo se ubola pa da ne znam jesam li primila pravu dozu. odem u kliniku, a nekad i kod susjede koja je medicinska, ako je slobodna. Njima je to minut posla, ako ti nije daleko bolje da odes kod njih
Jesam sve ok sa mućkanjem ali me strah ubosti 🙈možda i pokušam sutra sama,ne znam danas sam baš koma. Baš sam bezvoljna i razdražljiva i tužna 😢. Svega se bojim ne znam kaj mi je 😞
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji