Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    07. Prosinac 2019. 09:25

Cure ja sam u postupku primala Gonal u penu (2-11dc) i cetrotide (onaj prah sto se mijesa 8-11dc). Gonal 10x175iu =1750 i cetrotide 1x4. Odziv jr bio slab - 6JS.a vidim po forumima da je ova doza cak i jaca nego sto treba za moje godine? Ako postoji neka druga tema za ovo - slobodno mi recite. Nego mene je tako strah da se iduci put ne desi isto. Ja sam mislila da je ovo sto sam dobila Gonala MANJA doza a zapravo nije 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

07. Prosinac 2019. 09:38

Budvanka

Cure ja sam u postupku primala Gonal u penu (2-11dc) i cetrotide (onaj prah sto se mijesa 8-11dc). Gonal 10x175iu =1750 i cetrotide 1x4. Odziv jr bio slab - 6JS.a vidim po forumima da je ova doza cak i jaca nego sto treba za moje godine? Ako postoji neka druga tema za ovo - slobodno mi recite. Nego mene je tako strah da se iduci put ne desi isto. Ja sam mislila da je ovo sto sam dobila Gonala MANJA doza a zapravo nije

Koliko ti se oplodile od tih sest i koliki ti je amh? Cesto odaziv na stimulaciju nema veze s godinama nego s rezervnom jajbih stanica.. Neke s 40 znaku imat bolju rezervu nego cure s 25...

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Prosinac 2019. 09:57

Cure drage dugo  me nije bilo odoh napisat post pa mi utece😁 
    Jutros sam vas se zazelija javiti sve one koje me znaju vise saljem velike pozdrave❤ novima zelim dobro doslicu a svima koji su uspijeli cestitke🥰🤗
    Ja sam u stadiju mirovanja tako ce bit do daljneg dok se ne odlucimo za jos ta dva puta sta imamo!
    Radimo prirodno ali bez onog presinga kad moram itd!
    Trenutno sam posvecena poslu!
    Bozicno je vrijeme mira , ljubavi srece , blagostanja i svima zelim sve a najvise zdravljaa!!!🥰
    Budimo hrabre budimo odvazne i vjerujem u cuda da cemo svi uspijeti jednog danaa🥰🙏😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 09:57

Budvanka

Koliko ti je Amh? Ja imam 42 god. I amh mi je 13, dobivala sam sličnu stimulaciju kao ti ali Puregon od 200 iu. Dobili smo 19 j.s. A sad u blagom protokolu sa Letrozolom i Menopurom 3j.s. Nema ti doza po godinama, već po zalihama j.s. meni je ova puna stimulacija bila prejaka i imala sam blagi hiper nakon toga. Tako da to ne bih ponavljala. Inače, to tvoje je minimalna doza za standardnu stimulaciju. Vidi sa doktorom da možda probate blagu stimulaciju, mozda bi ti više odgovarala.. A i meni je Puregon odgovarao bolje nego Menopure. 

JECIKA
    07. Prosinac 2019. 09:59

marijaiva

Budvanka

Koliko ti se oplodile od tih sest i koliki ti je amh? Cesto odaziv na stimulaciju nema veze s godinama nego s rezervnom jajbih stanica.. Neke s 40 znaku imat bolju rezervu nego cure s 25…

Amh mi je 21 pmol/L. Oplodile se dvije.. Valjda je ovaj AMH dobar za 27god? Ja jos nemam jajovode.. Jos nemam jajnih celija  ja sam ga bas ugasila.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 10:00

Kiki kako je danas? :) 
    Sunshine Jel danas transfer? 

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 10:01

Bela hvala :) 🥰 

JECIKA
    07. Prosinac 2019. 10:03

Gelica

Budvanka

Koliko ti je Amh? Ja imam 42 god. I amh mi je 13, dobivala sam sličnu stimulaciju kao ti ali Puregon od 200 iu. Dobili smo 19 j.s. A sad u blagom protokolu sa Letrozolom i Menopurom 3j.s. Nema ti doza po godinama, već po zalihama j.s. meni je ova puna stimulacija bila prejaka i imala sam blagi hiper nakon toga. Tako da to ne bih ponavljala. Inače, to tvoje je minimalna doza za standardnu stimulaciju. Vidi sa doktorom da možda probate blagu stimulaciju, mozda bi ti više odgovarala.. A i meni je Puregon odgovarao bolje nego Menopure.

Gelice.. Ti si imala odlican rezultat. Wow 19JS  pa idem kod istog doktora za sledeci postupak tako da se nadam da nece ponoviti isti protokol za stimulaciju.. 

sunshine25
    07. Prosinac 2019. 10:56

Heeeej ženske moje 😁 transfer gotov, vratili smo jednu blasticu, a dvije zamrznuli 😁 
    Evo mojih nasljednika: https://ibb.co/PhrpgYd 😍 dvije su pred izlijeganjem, a ova manja bi popodne takva bila. Sve su vrhunske, samo kvalitetno 💪😂 endometrij odličan, iznad 12mm, jajnici oko 8.5-9cm.
    Kiki, držim 🤞 da je implantacija 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 10:58

Budvanka

Gelica

Budvanka

Gelice.. Ti si imala odlican rezultat. Wow 19JSpa idem kod istog doktora za sledeci postupak tako da se nadam da nece ponoviti isti protokol za stimulaciju..

Da, imala sam puno stanica ali nažalost niti jedna od 12 koje su išle u oplodnju se nije oplodila. Radili su ivf na svima ali ništa, ne znaju zašto pošto je spermiogram odličan. Tako da su ostatak sa icsi metodom i to je bila uspješna oplodnje, tako da nama samo icsi dolazi u obzir. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.