mislim da je 225 minimum. bila sam na jos jednim konzultacijama gdje mi je receno da mi je to malo, da je potrebno barem 300 i.j. gonala.. a ja svuda po netu i po stranm portalima citala da se kod nizeg AMH ne daju visoke doze jer se ne ocekuje veliki odgovor.
Pa ne znam bas da je minimum, u biti zavisi o kolicini antralaca na pocetku ciklusa… prije bih rekla neka sredina, 150 iu je s dobrom rezervnom sasvim ok…
Dobro moj amh je oko 25 pa je to za mene bilo valjda dovoljno s 300 bi sigurno u hiper bila kad sam s 225 u pocetku i kasnije mi smanje na 150 pa sam dobivala od 10 do maximalno 14 stanica…
na ovo sam mislila s gornjom porukom :)
a ovo za frendicu koja je imala dvije stanice i rodila - super!!!! to je stvarno divna vijest
Da da.. A ja s tolikom hrpom stanica nista.. Nema pravila... Njezina mrvica je bila borac❤️
kratko sam na ovom forumu pa ne znam sto si sve prosla ali ti od srca zelim da sto prije i tvoja mrvica dode na svijet
kratko sam na ovom forumu pa ne znam sto si sve prosla ali ti od srca zelim da sto prije i tvoja mrvica dode na svijet
Ufff.. Puno toga sam ja prosla nazalost.. Ukratko problema kao nema sve ok a iskoristila sve preko hzzoa i jedan privatno.. Spontane, kiretaze i jedna velika 0 u 5 godina borbe mpo...
Hvala ti❤️
Jedva sam popratila tko, sto.. mm i ja smo izgubljeni u galaksiji... nisam plakala, samo sam blokirala...kao da nisam normalna... cekam da dode ta menga, da onda to nekako zatvorim do kraja.. kad dobijete nakon prestanka uzimanja terapije?
Ne budite u bedu! Nema ovdje pravila ni reda...
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Hvala vam na potpori! Puno znaci! ❤️
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Marijaiva da ,dosta je skupo, ali ako je bolje platila bi.
Meto sretno u utorak, navijam i držim 🤞da prodje u redu i onako kako se nadate. 😘
A što se vi će tiče, ma sve odgovara, ja nisam izbirljiva 😂
Mejan Pa nisam imala izbora, ali znaš baš sam se i osjećala kao neki narkić, i cijelo vrijeme mi je bilo smijesno 😂 baš neki čudan osjećaj.
Da, Marijaiva tako je, to su blage stimulacije za kvalitetnije jajasce. I to su klinike specijalizirane samo za starije žene ili sa niskim AMH.
Jedva sam popratila tko, sto.. mm i ja smo izgubljeni u galaksiji… nisam plakala, samo sam blokirala…kao da nisam normalna… cekam da dode ta menga, da onda to nekako zatvorim do kraja.. kad dobijete nakon prestanka uzimanja terapije?
Ne budite u bedu! Nema ovdje pravila ni reda…
Draga Rita, sve je to normalno što osjećaš..nažalost znamo kako je to. ❤
Ja obično dobijem 3-6 dana nakon utrica, kako koji put.
Uglavnom koliko se stalno žalim da ništa ne osjećam, prije sat vremena odjednom me pocelo stezat u trbuhu i krizima, kao prije menzisa isto, samo bez grceva. Trajalo 10 min i prošlo. Ali baš sam se uplašila Da će me počet grcevi i menzis. Uglavnom zaključila sam da mi je super bez ikakvih simptoma 😂😂
Hej cure, nista mi nije jasno, jucer sam imala transfer blastice a sad me boli vec koda cu svaki tren dobit... jel netko imao nesto slicno?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Sortiraj odgovore
Najstariji