ajooooj hahahahahahah
divim se tvojoj hrabrosti da si dajes injekcije na javnom mjestu. skidam kapu!
ajooooj hahahahahahah
divim se tvojoj hrabrosti da si dajes injekcije na javnom mjestu. skidam kapu!
ovo se odnosilo na Gelicino iskustvo u shopping centru
(ne znam zasto mi nije citiralo, a bilo je oznaceno)
Ja sam čitala isto na američkom forumu, za žene iznad 40 ili za mlade sa malim amh tamo rade blaži ivf oko 3 j.s. najbolje embrije zamrznu. onda opet ponove postupak i opet zamrznu dok ne skupe bar 3-4odlična i onda samo transferi po 2 i obično uspije iz prve, ako ne onda iz druge.
Moj boze ovo zvuci kao u filmu, blago li njima🤦♀️
joooj meni to bas ne zvuci privlacno. ja imam nizi amh i dobijem dvije j.s. pa da opet prolazim postupak i "skupljam" stanice… ne znam bas :(
ali svidja mi se zadnja recenica - da obicno uspije iz prve, ako ne onda iz druge. to moze
Da ali to je onda vjerojatno slabija stimulacija a ne ove konjske doze koje dobivamo, bar ja
ne znam, koliko sam shvatila, ja sam na blagoj stimulaciji (letrozol + pergovers + cetrotide).
sto ti dobivas?
Ja sam čitala isto na američkom forumu, za žene iznad 40 ili za mlade sa malim amh tamo rade blaži ivf oko 3 j.s. najbolje embrije zamrznu. onda opet ponove postupak i opet zamrznu dok ne skupe bar 3-4odlična i onda samo transferi po 2 i obično uspije iz prve, ako ne onda iz druge.
Moj boze ovo zvuci kao u filmu, blago li njima🤦♀️
joooj meni to bas ne zvuci privlacno. ja imam nizi amh i dobijem dvije j.s. pa da opet prolazim postupak i "skupljam" stanice… ne znam bas :(
ali svidja mi se zadnja recenica - da obicno uspije iz prve, ako ne onda iz druge. to moze
Da ali to je onda vjerojatno slabija stimulacija a ne ove konjske doze koje dobivamo, bar ja
ne znam, koliko sam shvatila, ja sam na blagoj stimulaciji (letrozol + pergovers + cetrotide).
sto ti dobivas?
Zavisi koja doza je.. U jedinicama racunam.. Svakakve stimulacije sam ja imala no od 225 iu na dan sto nije bas malo.. Cetrotide ne racunam jer to nije simulacija vec protiv pucanja folikula prije aspiracije...
mislim da je 225 minimum. bila sam na jos jednim konzultacijama gdje mi je receno da mi je to malo, da je potrebno barem 300 i.j. gonala.. a ja svuda po netu i po stranm portalima citala da se kod nizeg AMH ne daju visoke doze jer se ne ocekuje veliki odgovor.
mislim da je 225 minimum. bila sam na jos jednim konzultacijama gdje mi je receno da mi je to malo, da je potrebno barem 300 i.j. gonala.. a ja svuda po netu i po stranm portalima citala da se kod nizeg AMH ne daju visoke doze jer se ne ocekuje veliki odgovor.
Pa ne znam bas da je minimum, u biti zavisi o kolicini antralaca na pocetku ciklusa... prije bih rekla neka sredina, 150 iu je s dobrom rezervnom sasvim ok...
Dobro moj amh je oko 25 pa je to za mene bilo valjda dovoljno s 300 bi sigurno u hiper bila kad sam s 225 u pocetku i kasnije mi smanje na 150 pa sam dobivala od 10 do maximalno 14 stanica...
Eh i to eto.. Moja poznanica je s amh 7 od 300iu dobila 2 stanice i rodila ... Druga sad nedavno isto s nesto visim amh oko 14 dobila dozu 300, 6 stanica i 4 se oplodile.. Opet vidimo onu staru svako svoje tepe pa nek mi znamo
da, to kod mene, nazalost, nije slucaj...
amh manji od 5... antralaca mozda koji broj vise. do sad 2 stanice po postupku.
nema pravila za nista... nazalost.
Pa ne znam bas da je minimum, u biti zavisi o kolicini antralaca na pocetku ciklusa… prije bih rekla neka sredina, 150 iu je s dobrom rezervnom sasvim ok…
Dobro moj amh je oko 25 pa je to za mene bilo valjda dovoljno s 300 bi sigurno u hiper bila kad sam s 225 u pocetku i kasnije mi smanje na 150 pa sam dobivala od 10 do maximalno 14 stanica…
na ovo sam mislila s gornjom porukom :)
a ovo za frendicu koja je imala dvije stanice i rodila - super!!!! to je stvarno divna vijest
Sunshine daaa, utrici 😂😂😂😂😂😂 vidiš to mi nije palo na pamet 😂😂😂
Meto 😍😍😍 dobar dzinic
Sortiraj odgovore
Najstariji