Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mejan
    06. Prosinac 2019. 15:39

ajooooj hahahahahahah 
    divim se tvojoj hrabrosti da si dajes injekcije na javnom mjestu. skidam kapu! 

• mejan
    06. Prosinac 2019. 15:43

mejan

ajooooj hahahahahahah
    divim se tvojoj hrabrosti da si dajes injekcije na javnom mjestu. skidam kapu!

ovo se odnosilo na Gelicino iskustvo u shopping centru 
    (ne znam zasto mi nije citiralo, a bilo je oznaceno)

• mejan
    06. Prosinac 2019. 15:45

marijaiva

mejan

marijaiva

Gelica

Ja sam čitala isto na američkom forumu, za žene iznad 40 ili za mlade sa malim amh tamo rade blaži ivf oko 3 j.s. najbolje embrije zamrznu. onda opet ponove postupak i opet zamrznu dok ne skupe bar 3-4odlična i onda samo transferi po 2 i obično uspije iz prve, ako ne onda iz druge.

Moj boze ovo zvuci kao u filmu, blago li njima🤦‍♀️

joooj meni to bas ne zvuci privlacno. ja imam nizi amh i dobijem dvije j.s. pa da opet prolazim postupak i "skupljam" stanice… ne znam bas :(
    ali svidja mi se zadnja recenica - da obicno uspije iz prve, ako ne onda iz druge. to moze

Da ali to je onda vjerojatno slabija stimulacija a ne ove konjske doze koje dobivamo, bar ja

ne znam, koliko sam shvatila, ja sam na blagoj stimulaciji (letrozol + pergovers + cetrotide).
    sto ti dobivas?

06. Prosinac 2019. 15:49

mejan

marijaiva

mejan

marijaiva

Gelica

Ja sam čitala isto na američkom forumu, za žene iznad 40 ili za mlade sa malim amh tamo rade blaži ivf oko 3 j.s. najbolje embrije zamrznu. onda opet ponove postupak i opet zamrznu dok ne skupe bar 3-4odlična i onda samo transferi po 2 i obično uspije iz prve, ako ne onda iz druge.

Moj boze ovo zvuci kao u filmu, blago li njima🤦‍♀️

joooj meni to bas ne zvuci privlacno. ja imam nizi amh i dobijem dvije j.s. pa da opet prolazim postupak i "skupljam" stanice… ne znam bas :(
    ali svidja mi se zadnja recenica - da obicno uspije iz prve, ako ne onda iz druge. to moze

Da ali to je onda vjerojatno slabija stimulacija a ne ove konjske doze koje dobivamo, bar ja

ne znam, koliko sam shvatila, ja sam na blagoj stimulaciji (letrozol + pergovers + cetrotide).
    sto ti dobivas?

Zavisi koja doza je.. U jedinicama racunam.. Svakakve stimulacije sam ja imala no od 225 iu na dan sto nije bas malo.. Cetrotide ne racunam jer  to nije simulacija vec protiv pucanja folikula prije aspiracije... 

• mejan
    06. Prosinac 2019. 15:58

mislim da je 225 minimum. bila sam na jos jednim konzultacijama gdje mi je receno da mi je to malo, da je potrebno barem 300 i.j. gonala.. a ja svuda po netu i po stranm portalima citala da se kod nizeg AMH ne daju visoke doze jer se ne ocekuje veliki odgovor.

06. Prosinac 2019. 16:04

mejan

mislim da je 225 minimum. bila sam na jos jednim konzultacijama gdje mi je receno da mi je to malo, da je potrebno barem 300 i.j. gonala.. a ja svuda po netu i po stranm portalima citala da se kod nizeg AMH ne daju visoke doze jer se ne ocekuje veliki odgovor.

Pa ne znam bas da je minimum, u biti zavisi o kolicini antralaca na pocetku ciklusa... prije bih rekla neka sredina, 150 iu je s dobrom rezervnom sasvim ok...
    Dobro moj amh je oko 25 pa je to za mene bilo valjda dovoljno s 300 bi sigurno u hiper bila kad sam s 225 u pocetku i kasnije mi smanje na 150 pa sam dobivala od 10 do maximalno 14 stanica... 

06. Prosinac 2019. 16:07

mejan

Eh i to eto.. Moja poznanica  je s amh 7 od 300iu dobila 2 stanice i rodila ... Druga sad nedavno isto s nesto visim amh oko 14 dobila dozu 300, 6 stanica i 4 se oplodile.. Opet vidimo onu staru svako svoje tepe pa nek mi znamo

• mejan
    06. Prosinac 2019. 16:10

da, to kod mene, nazalost, nije slucaj... 
    amh manji od 5... antralaca mozda koji broj vise. do sad 2 stanice po postupku.
    nema pravila za nista... nazalost.

• mejan
    06. Prosinac 2019. 16:15

marijaiva

mejan

Pa ne znam bas da je minimum, u biti zavisi o kolicini antralaca na pocetku ciklusa… prije bih rekla neka sredina, 150 iu je s dobrom rezervnom sasvim ok…
    Dobro moj amh je oko 25 pa je to za mene bilo valjda dovoljno s 300 bi sigurno u hiper bila kad sam s 225 u pocetku i kasnije mi smanje na 150 pa sam dobivala od 10 do maximalno 14 stanica…

na ovo sam mislila s gornjom porukom :)
    a ovo za frendicu koja je imala dvije stanice i rodila - super!!!! to je stvarno divna vijest 

• Blacky89
    06. Prosinac 2019. 16:18

Sunshine daaa, utrici 😂😂😂😂😂😂 vidiš to mi nije palo na pamet 😂😂😂
    Meto 😍😍😍 dobar dzinic 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.