I da, uzela sam i embrion glue i ass. hatching
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Ovo mi je šesto cekanje bete…i svako je razlicito i razlicito sam se osjecala i nekad sam radila sve nekad nisam nista pa pomalo itd…tako da ko se kako osjeca i moze nek radi…mislim da niko nije manje vrijedan zbog toga i na kraju krajeba sve smo mi u ovome s istim ciljem…tako da 🤞🙏 za sve nas💞
👍🏻👍🏻👍🏻💪💪👏🙏🙏❤️❤️❤️
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Gelica, Meto
Pisem vam, ali stranica steka
Procitala sam sve zivo i ne zivo o implantacijskom … nadam se, bojim se i nadam se 🙏❤️
Sto se tice postupka u ceskoj… na terapiji sam estrofem 3x2 (slabo sam reagirala, pa su mi podebljali terapiju da se endometrij dovoljno zadeblja) utrogestan 3x2 i to oralno… decortin 1x
Dosta mi je teska terapija, ali guram…
Možda si pisala ali nisam pratila jedno vrijeme, u kojoj si klinici tamo bila i kako si zadovoljna? Jel bila donacija?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozz, imam jako nizak amh hormon, 0.86 iznosi vrijednost.
Zanima me da li ima neko sa nizom vrijednoscu amh-a hormona i da je uspjela inseminacija ili vto?
Čisto da se jos dodatno ohrabrim. Radila sam inseminaciju prvi put prije 15dana, test negativan, jos vjestice nema.
Usput ja imam 32god muz 34 i kod njega je su svi nalazi uredni.
Puno sreće svima želim!
Gelica, Meto
Pisem vam, ali stranica steka
Procitala sam sve zivo i ne zivo o implantacijskom … nadam se, bojim se i nadam se 🙏❤️
Sto se tice postupka u ceskoj… na terapiji sam estrofem 3x2 (slabo sam reagirala, pa su mi podebljali terapiju da se endometrij dovoljno zadeblja) utrogestan 3x2 i to oralno… decortin 1x
Dosta mi je teska terapija, ali guram…
Ma to krvarenje mora biti fobar znak! 🙏🤞😘Kazem ti, dr me upozorio ako mi se to desi da se ne uplasim jer to je implantacijsko. Ali neka ih nazovem .Na istoj si terapiji kao ja, ali ovaj put bez decortina ali sa injekcijama heparina. I Utrogestan vaginalno.
Ovo mi je šesto cekanje bete…i svako je razlicito i razlicito sam se osjecala i nekad sam radila sve nekad nisam nista pa pomalo itd…tako da ko se kako osjeca i moze nek radi…mislim da niko nije manje vrijedan zbog toga i na kraju krajeba sve smo mi u ovome s istim ciljem…tako da 🤞🙏 za sve nas💞
I svima nama neka ubrzo budu plusici i zdrave trudnoće. 🙏❤
Pozz, imam jako nizak amh hormon, 0.86 iznosi vrijednost.
Zanima me da li ima neko sa nizom vrijednoscu amh-a hormona i da je uspjela inseminacija ili vto?
Čisto da se jos dodatno ohrabrim. Radila sam inseminaciju prvi put prije 15dana, test negativan, jos vjestice nema.
Usput ja imam 32god muz 34 i kod njega je su svi nalazi uredni.
Puno sreće svima želim!
Hurem, nadam se da ćete brzo uspjeti, iz prve je jako rijetko a pogotovo inseminacija gdje su manje šanse nego sa ivf. Držim 🤞🙏
Hurem, sa tako niskim amh ja osobno ne bih gubila vrijeme na inseminacije kod koje je stvarno rijetka uspjesnost.. Je li taj nalaz u p/mol ili ng/mol
Hurem, sa tako niskim amh ja osobno ne bih gubila vrijeme na inseminacije kod koje je stvarno rijetka uspjesnost.. Je li taj nalaz u p/mol ili ng/mol
Marijaiva ng/mol je kod mene.
Idem privatno na kliniku čak je i doktorica rekla samo jedna inseminacija reda radi, poslije toga samo vto.
I da, uzela sam i embrion glue i ass. hatching
I ja sam uzela embrio glue, a da su imali uzela bi i ass. hatcing. Mislim da samo Cito to ima kod nas.. ali nisam sigurna.
Marijaiva ng/mol je kod mene.
Idem privatno na kliniku čak je i doktorica rekla samo jedna inseminacija reda radi, poslije toga samo vto.
Aaa, ako je ng/mol nije to tako strasno.. Sretno s vto❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji