Sto mislite o peglanju tokom cekanja bete?Nista ovaj put ne radim samo lezim,sjedim i secem…pune komode su mi vesa za peglanje,podovi su uzasni..mm malo pomete/usisa al to nike to..doslovice ovaj put nista ne radim,al opet mislim si da bi sutra polagano se uhvatila bar pegle pomalo kroz dan…sto vi velite,vasa iskustva?
Iskreno.. Kod tebe se ili uhvatlilo ili nije do sad vec.. Ako je niti peglanje niti ciscenje nece 'odljepiti' mrvicu...
Ja sam sve radila dok nisam znala da sam trudna, bas sve, nema toga sto nisam radila kao i obicno...
Sto mislite o peglanju tokom cekanja bete?Nista ovaj put ne radim samo lezim,sjedim i secem…pune komode su mi vesa za peglanje,podovi su uzasni..mm malo pomete/usisa al to nike to..doslovice ovaj put nista ne radim,al opet mislim si da bi sutra polagano se uhvatila bar pegle pomalo kroz dan…sto vi velite,vasa iskustva?
Meni je biolog dao upute prva 4-5 dana sjediti nikako, to je najgore za maternicu , ili setat ili stajat. Naravno dok jedeš i oblaci cipele i tako to je ok. Onda prati prozore i slično također ništa, sve usporeno mi je rekao i gledat za sto manje se sagibati. I tako dok prodje implantacija je rekao, a nakon i dalje se paziti,
Ali ono klasika ne dizati teško, ne vježbati a ostalo sve može ali u granicama normale. Pravila nema, to svi znamo, neko radi sve pa ostane trudna netko se pazi pa ništa.. ili obrnuto. Ovaj put ću slušati doktora.
Pa izdrži još taj dan, dva pa kad bude pozitivna beta ćeš lako peglat :) Vjerujem da ne šteti ako ispeglas komad dva, ali baš sat dva ne vjerujem.
A ja bas i prozore prala muz mi rekao sa sam luda😂😂😂
Iskreno.. Kod tebe se ili uhvatlilo ili nije do sad vec.. Ako je niti peglanje niti ciscenje nece 'odljepiti' mrvicu…
Ja sam sve radila dok nisam znala da sam trudna, bas sve, nema toga sto nisam radila kao i obicno…
Tako nekako i sama mislim...il je ili nije...pa poludit cu ovako ne radeci nista,a jos mi je najgore sto nitko nezna di idem i kuda 0a kad mi pojedini dodu u kucu ono sok kako je neuredno,onda se pitaju sto je meni jer sam teski cistunac..(susjeda mi govori vec par dana da sam joj cudna i nekako sumnjiva da sto je samnom)...Ma ja sam kad je bila mi vmt prvi tjedan ne radila nis i onda sam pocela polako sve,pola sata npr peglam pa odmorim i opet.Al sad doslovno nista
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Meni je biolog dao upute prva 4-5 dana sjediti nikako, to je najgore za maternicu , ili setat ili stajat. Naravno dok jedeš i oblaci cipele i tako to je ok. Onda prati prozore i slično također ništa, sve usporeno mi je rekao i gledat za sto manje se sagibati. I tako dok prodje implantacija je rekao, a nakon i dalje se paziti,
Ali ono klasika ne dizati teško, ne vježbati a ostalo sve može ali u granicama normale. Pravila nema, to svi znamo, neko radi sve pa ostane trudna netko se pazi pa ništa.. ili obrnuto. Ovaj put ću slušati doktora.
Pa izdrži još taj dan, dva pa kad bude pozitivna beta ćeš lako peglat :) Vjerujem da ne šteti ako ispeglas komad dva, ali baš sat dva ne vjerujem.
Meni rekli sve normalno al da se ipak pripazim i nista tesko ne radit.To sestra i biolog..a dr nista🙈
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
A ja bas i prozore prala muz mi rekao sa sam luda😂😂😂
😂😂 to je dodao biolog na kraju, ni prozore prat ni slucajno! Ma, ja kad sam ostala prirodno, sve sam radila i dizala teško i cijelu noć pila alkohol vani i plesala jer nisam Znala Da sam trudna, kasnije bio spontani ali to nije bio razlog. U postupcima do sada sam isto sve normalno ali usporeno, a sad eksperiment i probat ću kako je dr rekao.
Meni rekli sve normalno al da se ipak pripazim i nista tesko ne radit.To sestra i biolog..a dr nista🙈
Sa nama bio biolog jedno 15 min u apartmanu prije punkcije i baš nam je detaljno dao upute, i kako se ponašati i šta ako dodje do krvarenja..I bas sve. I to mi je bilo super!
Gelice, napuhana sam, stalno piškam, bole me (.Y.) 😂 jučer se žalim mami kak jedva čekam da bude gotovo, kaže ona kak ćeš ti kad budeš trudna? Mislim si, pa stvarno 😂😂 naje... su svi oko mene 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Još uvijek čekam nalaze za trombofiliju.. Poslana na hitan uzv dojki, nalaz bude u ponedjeljak.. Pretpostavljam od stresa da mi mjesečnica ovaj put nešto zakazala niti 24 sata nije trajala..
Vidim da pišete o cijenama kod privatnika, pa imam par pitanja.. Preko hzzo sa dijagnozom muškog faktora što mislite petrova ili Škvorc??? I podobnik cijena sa muškim faktorom???
Možda si trudna kad si imala tako kratku mjesecnicu 😀
Ja ti stvarno ne znam za muški faktor jer nemamo taj problem, ali ti mogu reći iz iskustva kod Podobnika da mi se biolog jako sviđa, sve ti odgovori na baš svako pitanje i sve objasni. Znam da prate najnovija istrazivanja i po tome rade. Puno smo pričali sa nj8m, koliko je dobar kao biolog za muški faktor, ne znam. Mozda zma netko od cura. Takoder , dobili smo bolju kvaliteti j.s. I embrija kod Podobnika nego u Škvorcu, ali je i stimulacija bila drugačija.
Ma neeeee, ne vjerujem.. Nemam baš ništa od simptoma, baš ništa.. To sam isključila.. Koliko novčića si ti platila sve skupa??
Napravi test, pa onda isključi! To što nemaš simptoma uopće nije bitno, puno žena ih nema :)
Mene je došao cijeli postupak bez lijekova 10800kn u Podobniku.
Koliki je amh?? Koliko još lijekovi??
Ma moj muž ima teški oblik oligoasthenoteratozoospermije, tako da nam je rečeno da su šanse kao dobiti na lotu.. Vjerojatno od stresa
Simba - moram ovo komentirati... Moj suprug ima istu dijagnozu, a imamo već jedno dijete i drugo je na putu. Nije da je super dijagnoza, ali ima puno gorih. Ono što hoću reći je da vam šanse i nisu tako male. Mi smo prvu bebu dobili iz drugog transfera, a onda mu je spermiogram bio još gori. Za drugu je trebalo puno više postupaka, ali nam je na kraju uspjelo. Nemoj se obeshrabriti! Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni su i na vv i R. Rekli da se ponasam sasvim normalno, da nema gore nego zalec i ne radit nista,dapace jer maternice treba cirkulaciju..
Da ukoliko se uhvati je to trudnica kao i svaka druga jedino sto je kod nas sto mi znamo da smo 'potencijalno' trudne pa vazemo sta smijemo sta ne..
Ja sam se ispocetka prvih par transfera pazilaa, nikad nist, pa sam prestala i zatrudnila...
I ako i kad budem opet isla ponasat cu se osto jer ako nista u tolikom mpo stazu sam se uvjerila da odmaranje bas nista ne znaci, no opet to sam ja i smatram da svatko treba radit onako kako se sam osjeca da si ne bi nesto kasnije predbacivali ako ne daj Boze ne uspije...
Meni su i na vv i R. Rekli da se ponasam sasvim normalno, da nema gore nego zalec i ne radit nista,dapace jer maternice treba cirkulaciju..
Da ukoliko se uhvati je to trudnica kao i svaka druga jedino sto je kod nas sto mi znamo da smo 'potencijalno' trudne pa vazemo sta smijemo sta ne..
Ja sam se ispocetka prvih par transfera pazilaa, nikad nist, pa sam prestala i zatrudnila…
I ako i kad budem opet isla ponasat cu se osto jer ako nista u tolikom mpo stazu sam se uvjerila da odmaranje bas nista ne znaci, no opet to sam ja i smatram da svatko treba radit onako kako se sam osjeca da si ne bi nesto kasnije predbacivali ako ne daj Boze ne uspije…
Ma tako nekako i ja mislim.. ali ovaj put ću eto ta 4 dana malo manje ići naokolo nego u prijašnjim postupcima. Inače, mislim da je u biti problem u tome da li će taj embrij uopće preživjeti u nama do implantacije, ako ne prezivi ionako nam nista ne pomaze, a ako prezivi vjerujem da ako je kvalitetan implantirati će se što god mi radile, ako je sve naravno u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji