Uuuuumirem od smija😂😂😂😂😂 pa vi niste normalne😂😂😂 A sad idem dalje citat zaostatke
Ja sam bila na jednom od svojih brojnih transfera s curom koja se sama dovezla i odvezla s transfera, a ima 150 km u jednom smjeru i drugi dan isla radit. Dakle zenska je dosla, isle na transfer bez lezanja nakon tog, sjela je u auto i otisla kuc, jer joj muz radio. Ja sam ostala sokirana, pogotovo kad mi je rekla da je drugi dan otisla radit a radi ne uredski posao nego fizički, i dizala je teret i bila u hladnom i sve ono sto kao ne smijemo, i eto ona gura svog decka u kolicima vec a na bolovanje je zanimljivo otisla tek nakon 1 ultrazvuka i to jer ju muz i ginekolog natjerali.. Pa eto…
Toliko o lezanju nakon transfera, ne voznji auta, ne dizanju tereta i sve ostalo…
Super! Svaka cast zeni! Ali nije to problem, ništa nas ne boli niti išta nakon transfera, ali treba imat hrabrosti da se to napravi. 😀A i nismo sve iste, isto tako ima puno žena koja su sve to isto radile, dizale teško, i ponašala se normalno pa im nije uspjelo, zar ne? Tako da, teško je reći što je ok. Mislim da je istina negdje u sredini i tako se i ponašam. A i činjenica je da ako ima za uspjet, uspjeti će bez obzira šta mi radile. :)
Bas tako..ako je suđeno, suđeno je..
Ja sam isla radit nakon bete ali moj ppsao nije fizicki niti stresan. Al bas da nebi pocistila i skuhala poslje transfera to nema sanse. Al to sam ja, nismo svi isti.
I plus sto imas dijete za koje se moras brinut jer nemas pomoci a muz na terenu.. Srecom je velik i pametan 😊🥰
Cure pa Black friday je, dam vam jajca na 50% 😂😂😂😂😂
To je bilo za ovo😁😁
Ja sam bila na jednom od svojih brojnih transfera s curom koja se sama dovezla i odvezla s transfera, a ima 150 km u jednom smjeru i drugi dan isla radit. Dakle zenska je dosla, isle na transfer bez lezanja nakon tog, sjela je u auto i otisla kuc, jer joj muz radio. Ja sam ostala sokirana, pogotovo kad mi je rekla da je drugi dan otisla radit a radi ne uredski posao nego fizički, i dizala je teret i bila u hladnom i sve ono sto kao ne smijemo, i eto ona gura svog decka u kolicima vec a na bolovanje je zanimljivo otisla tek nakon 1 ultrazvuka i to jer ju muz i ginekolog natjerali.. Pa eto…
Toliko o lezanju nakon transfera, ne voznji auta, ne dizanju tereta i sve ostalo…
Super! Svaka cast zeni! Ali nije to problem, ništa nas ne boli niti išta nakon transfera, ali treba imat hrabrosti da se to napravi. 😀A i nismo sve iste, isto tako ima puno žena koja su sve to isto radile, dizale teško, i ponašala se normalno pa im nije uspjelo, zar ne? Tako da, teško je reći što je ok. Mislim da je istina negdje u sredini i tako se i ponašam. A i činjenica je da ako ima za uspjet, uspjeti će bez obzira šta mi radile. :)
Pa da.. Kazem i ja se sokirala bas tak sta se ne bi usudila.. I da mi nije uspjelo a da, sam to radila sigurno bi se krivila da je to zbog tog😏
Ta zena za mene je kraljica 😂😂
I ja bi se sama bila odvezla na transfer al mi je auto tad bio na popravku 😂😂 i imam preko 200km
I ja sam vozala poslje toga drugi dan klinca u skolu i na treninge, mm je vec navikao da je meni sve normalno 🙈
Ja sam ostala blago sokirana a bome i moj muz😂😂😂.. Jos kad mi je napisala da ona radi drugi dan 🤦♀️😂😂😂😂.. Na ultrazvuku joj gin rekao da preporuca bolovanje zbog godina, nije bas u cvijetu mladosti i naravno jer je vec imala spontani oa kao trudnica je visokorizican.. Ona poludila kaze ne bi ona ni isla na bolovanje da nije bio muz s njom ginekologa pa su ju jedva 'pripitomili' 🤣🤣🤣
Pricale ste o magneziju, ja pijem onaj od dm 400mg mislim oko 20,30,kn. Jednom mi je jedna magistra rekla da je ok i da sigurno ima toliko koliko pise mg. Mivolis je marka (dm) i ima ih 60 kom.
ja taj magnezij iz dm-a uopće ne probavim, kakvog progutam takav i izađe. Ima u mullera magnezij direkt 10 vrećica samo u pakiranju ali je samo 10kn. Je da jedna vrećica zadovoljava samo 50% dnevne potrebe, ali imamo ga i u prenatalima pa mi se ovo čini ok
Marijaiva moram rec mm da ima gorih od mene, prema toj ja sam bubica 😂😂
Kad radite test?
Ovo mi je prvi postupak u Ceskoj, ne priznaju test trakice, samo bhcg u krvi i to 14 dan - transfer blastociste.
Zar se kod nas ne radi vec nakon 10 dana?
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Sto se tice mirovanja - to je jos misterij. Nema dovoljno dokaza
da bi se potvrdilo jedno ili drugo - premala je razlika u postocima trudnoca u dosadasnjim istrazivanjima pa nije statisticki znacajno...
Slusajte lijecnike, sve smo opet razlicite i imamo razlicite probleme..
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️