Vuky, znaš li možda kakve su cijene ljekova kod njih? Ja sam kupovala u ljekarni Grabovac, zanima me da mogu usporedit, ako mi je i 10kn jeftinija svaka ampula išla bi tamo po ljekove. Meni uopće nije skupo onih 11.000 za IVF/ISCI i kultura blastice, i sestre i doktor i embriolog vrijede tog novca, ali onih 8-9.000 za ljekove….e to ne mogu prežalit
Strasno su skupi lijekovi da... Jos ako trebas dozu tipa 225 jedinica ili vise ufff...
Imas na forumu potpomognuta oplodnja tema prodaja lijekova za mpo i tu se nadje dosta jeftinije no nekako se ne usudim tako kupovati ne znam... Tko zna tko i sta prodaje i kako cuva lijekove.. Pa si mislim sad tu platim toliko postupak pa ga smrdam zbog lijekova, mozda grijesi no ne usudim se.. I meni je nakon postupka ostalo lijeka no ja sam ga poklonila...
Pa Cito je skuplji zato ne kužim cifru od 8000 za sve, ili sam je krivo razumjela
Je sve jer joj je postupak koji je blaga simulacija 5000kn i lijekovi 3000 pa je to ukupno 8000..no racunaj da je dobila 2 stanice koliko sam shvatila, u tom je razlika.. Kad je full stimulirani on je cca 10000kn i potrosis puno vise na lijekove…
Išla gledat njihov cjenik, pa ja bi tamo platila 6000kn za cijeli postupak!! I sve je ukljuceno punkcija i transfer. Pa to je skoro duplo jeftinije neko u klinikama u ZG. Da, Cito ima druge stvari skuplje npr anestezija je 2500kn a tu je 1000kn. Ali za mene koja sam u blagoj stimulaciji dodje puno jeftinije u Cito. Jer Podobnik npr.( ali i svi ostali) ima istu cijenu za blagu ili punu stimulaciju, razlika je 500 kn ako imaš do 6 stanica ili više od 6. Pa meni se stvarno isplati uzet apartman i biti dole tih 10 dana dok traje postupak...
Pozdrav cure
Na 6.dan ciklusa sam radila prvu folikulometriju, dr je iskomentirala da je za sada sve ok. Idem opet u nedjelju, al da vas pitam kako ovo zvuči : 6.dc , endometrij 6,6 , ukupno 7 folikula od 8 do 11,5 mm
Kak vam to izgleda?
Puse svima, čekam s vama bete i drzim 🤞🤞🤞
Meni je na 6. dc bilo 4 folikula od 8 do 10 mm, 9.dc 6 od 15 do 17 mm i danas, 12. dc punkcija 7 folikula. I cekamo da nam jave sutra za dalje.
Koliko je vama sam transfer? Je meni se svejedno cini Cito najjeftiniji…. jer ljekovi su svuda isto… :/ pukncija se u Cito ne placa posebno… Ja bi voljela punu stimulaciju i da dam vise kn ali da mi ostane nesto za fet, ne znam zasto on ne zeli… Sto vi imate puno visi AMH? Meni je 12,46 ….
Meni je 13 i isto doktor Alebic kaže da je bolje blaga jer da se dobiju kvalitetnije stanice. I da, za blagu stimulaciju Cito je definitivno najjeftiniji! Sad sam gledala cjenik. Ne mogu vjerovati da je tako jeftino. Ali ako si u normalnoj stimulaciji je ista cijena kao drugdje ako ne i skuplje!
Gelice meni je definitivno to bila najjeftinija opcija ... Jedino ne ocekuj neku veliku empatiju i duge preglede... meni svi pregledi skupa nisu trajali 30min...
Mene su u privoj košrali oko cca 6500 bila bi sretna da sad budu 4000
Gelicakoliko su tebe koštali ljekovi joj mene tkav trema lovi od svega imam osjećaj da će mi menga stići svaki dan :-( stalno neka napetost u trbuhu a treba njegdje 05.12.
I još jedno pitanje nije vezano za temu…dali netko od vas imaPHILIPS BRI956ipl aparat za uklanjanje dlačica sad je na akciji …ne znam dal i to fakat ukloni kako kakžu :-( …Iskreno to depiliranje me ubija …
Sad u ovom blagoj stimulaciji 2000kn, Brevactid i femara su bili uključeni u cijenu. Ali kad sam bila u normalnoj stimulaciji ne znam jer je bilo preko hzzo , uzimala sam Puregon od 250 nekih 7 dana i Orgalutran pa Ovitrelle i to bi bilo skuplje puno da sam plaćala.
Oooo da itekako skuplje, 250iu na na dan, orgalutran i stoperica… To bi ti bilo i troduplo vise..
Pa femaru imate pravo dobiti na recept no ona ni nije skupa, to je tipa klomifen on je nekih 100kn.
Fermara je dosta skuplja…kutijica od 30 tabletica 900kn..zato dr.A daje svakoj jednu tablu tableta(od 10kom) jer se samo toliko smije piti u postupku i on ju naplati 300kn…meni rekla sestra B.
Oooo stvarno puno skuplja to nisam znala.. Ja sam jednom isla u taj blago stimulirani dobila sam klomifene i par injekcija gonala od 75 iu mislim 5 dana i klomifene mi je pustio moj socijalni ginekolog i digla u ljekarnoj a ostalo sam dobila u bolnici, jos znam da mi sestra rekla da klomifene i femaru mozemo dobiti od svog ginekologa.. Vjerojatno zato i vecinom daju klomifene (koji nekima stanjuje endometrij) a ne femaru kad je tolika razlika u cijeni…
Da, ja sam imala 9 tabletica femare, zadnju je rekao da ne treba i to su izračunali u cijeni postupka. Kod njih je svejedno da li je blagi ili puni stimulirani, cijena ista.
Znaci meni je ovako rekao ( nevezano uz cjenik ) 5000,00kn je postupak ( ICSI 6000,00) + ljekovi, ako ima viska embrija je +3000,00kn i onda sljedeci postupak je jeftinije ( 5000,00kn ) A onda 11000,00kn bi bilo sa svim njihovim ljekovima, vjerojatno izadu u susret onda, jer sam ja sce ljekove kod njih kupila ….
A koliko viška? Tj. 5000 kn je za koliko embrija?
Pa Cito je skuplji zato ne kužim cifru od 8000 za sve, ili sam je krivo razumjela
Je sve jer joj je postupak koji je blaga simulacija 5000kn i lijekovi 3000 pa je to ukupno 8000..no racunaj da je dobila 2 stanice koliko sam shvatila, u tom je razlika.. Kad je full stimulirani on je cca 10000kn i potrosis puno vise na lijekove…
Išla gledat njihov cjenik, pa ja bi tamo platila 6000kn za cijeli postupak!! I sve je ukljuceno punkcija i transfer. Pa to je skoro duplo jeftinije neko u klinikama u ZG. Da, Cito ima druge stvari skuplje npr anestezija je 2500kn a tu je 1000kn. Ali za mene koja sam u blagoj stimulaciji dodje puno jeftinije u Cito. Jer Podobnik npr.( ali i svi ostali) ima istu cijenu za blagu ili punu stimulaciju, razlika je 500 kn ako imaš do 6 stanica ili više od 6. Pa meni se stvarno isplati uzet apartman i biti dole tih 10 dana dok traje postupak…
Pa koliko si ti platila blago stimulirani?
Meni je i punkcija i transfer bio ukljucen u cijenu jedino se fet posebno naplacuje a ja koliko sam gledala ti blago stimulirani zar nisu svugdje isti cca 6 do 7000kn(sa svim tj punkcijom i transferom)
Sortiraj odgovore
Najstariji