Pa sto rade drugacije u stimuliranom od mog? ako je bez lijekova? jer ja mislim da je taj cijenik tu proforme... ili sam skroz krivo skuzila... :/ znaci, mene bi kako god transfer dosao 5000,00 sa punkcijom i to, jedino da sam imala za smrznuti nesto bi platili jos 3000,00kn .... Sad, sto se drugacije radi ako je puna stimacija? sad sam skroz zbunjena... je to bolje? je bi ja isto to onda....
Ufff... da, tebi je AMH dupli... zasto onda tebi je pokusaju blagi? sigurno bi dobila puno stanica...
On je mislio da cemo imati i ovako za smrznuti, ali nula bodova... samo 2js, drugo prazni folikuli...
Pa sto rade drugacije u stimuliranom od mog? ako je bez lijekova? jer ja mislim da je taj cijenik tu proforme… ili sam skroz krivo skuzila… :/ znaci, mene bi kako god transfer dosao 5000,00 sa punkcijom i to, jedino da sam imala za smrznuti nesto bi platili jos 3000,00kn …. Sad, sto se drugacije radi ako je puna stimacija? sad sam skroz zbunjena… je to bolje? je bi ja isto to onda….
Ufff… da, tebi je AMH dupli… zasto onda tebi je pokusaju blagi? sigurno bi dobila puno stanica…
14 stanica.. No sto da ti kazem dal je bolje kad mi nije uspjelo🤦♀️😂😂😂...
Ono ti to vide dal si kandidat za punu stimulaciju ili ne po amh i antralnim folikulima.. A sta rade drugacije, pa nista posebno osim sto bi mozda cesce isla na ultrazvuk i naravno cim imas vise stanica vise je i njima posla... No u sustini postupak je isti...
Pa sto rade drugacije u stimuliranom od mog? ako je bez lijekova? jer ja mislim da je taj cijenik tu proforme… ili sam skroz krivo skuzila… :/ znaci, mene bi kako god transfer dosao 5000,00 sa punkcijom i to, jedino da sam imala za smrznuti nesto bi platili jos 3000,00kn …. Sad, sto se drugacije radi ako je puna stimacija? sad sam skroz zbunjena… je to bolje? je bi ja isto to onda….
Ufff… da, tebi je AMH dupli… zasto onda tebi je pokusaju blagi? sigurno bi dobila puno stanica…
14 stanica.. No sto da ti kazem dal je bolje kad mi nije uspjelo🤦♀️😂😂😂…
Ono ti to vide dal si kandidat za punu stimulaciju ili ne po amh i antralnim folikulima.. A sta rade drugacije, pa nista posebno osim sto bi mozda cesce isla na ultrazvuk i naravno cim imas vise stanica vise je i njima posla… No u sustini postupak je isti…
Probali su meni isto i blagi, u bolnici drugi postupak po redu.. klomifene i par injekcija gonala.. Dobila 2 stanice jedna se oplodila i beta 0..
A kuzim, vi u biti poslje, ako imate fet platite samo 1200,00kn ako sam dobro skuzila cjenik sada... tako da da, kad imas fet dode skuplje, a onda na kraju isto... Je meni isto bilo skroz cudno, ja bila 6dc na folikulometriji, pa za 2 dana ios jednom i 10-ti dan punkcija vec... cinilo mi se to prejednostavno i prebrzo :) valjda me ne smije u punu stimulaciju zbog tog niskog AMH...
Vuky, znaš li možda kakve su cijene ljekova kod njih? Ja sam kupovala u ljekarni Grabovac, zanima me da mogu usporedit, ako mi je i 10kn jeftinija svaka ampula išla bi tamo po ljekove. Meni uopće nije skupo onih 11.000 za IVF/ISCI i kultura blastice, i sestre i doktor i embriolog vrijede tog novca, ali onih 8-9.000 za ljekove....e to ne mogu prežalit
A kuzim, vi u biti poslje, ako imate fet platite samo 1200,00kn ako sam dobro skuzila cjenik sada… tako da da, kad imas fet dode skuplje, a onda na kraju isto… Je meni isto bilo skroz cudno, ja bila 6dc na folikulometriji, pa za 2 dana ios jednom i 10-ti dan punkcija vec… cinilo mi se to prejednostavno i prebrzo :) valjda me ne smije u punu stimulaciju zbog tog niskog AMH…
Da.. Na kraju ti to dodje na isto..
Picetna cijena je ta i ta pa plus ovo plus ono zavisi kako reagiras sve je to tu negdje...
Ne znam sto bih ti rekla.. Moja prijateljica je sa amh 13 i full jakom dozom, dakle full stimulirani postupak dobila 6 stanica i 2 blastice...
I to je bila doza 350 jedinica na dan bas zbog niskog amh.. Pa sad znaj🤦♀️
11 ampula menopura, 4 cetrotide, 1 ovitrele, 2 brevactida1500 je bilo 3000,00kn ( pojedinacno mislim da je jedna ampula menopura 150kn, brevactid 100kn... ) sad nisam ti 100% ziher...
Vuky, moj AMH je 8,8 i budem u ful stimulaciji, valjda ovisi i od doktora do doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji