Mene su u privoj košrali oko cca 6500 bila bi sretna da sad budu 4000
Gelicakoliko su tebe koštali ljekovi joj mene tkav trema lovi od svega imam osjećaj da će mi menga stići svaki dan :-( stalno neka napetost u trbuhu a treba njegdje 05.12.
I još jedno pitanje nije vezano za temu…dali netko od vas imaPHILIPS BRI956ipl aparat za uklanjanje dlačica sad je na akciji …ne znam dal i to fakat ukloni kako kakžu :-( …Iskreno to depiliranje me ubija …
Sad u ovom blagoj stimulaciji 2000kn, Brevactid i femara su bili uključeni u cijenu. Ali kad sam bila u normalnoj stimulaciji ne znam jer je bilo preko hzzo , uzimala sam Puregon od 250 nekih 7 dana i Orgalutran pa Ovitrelle i to bi bilo skuplje puno da sam plaćala.
Oooo da itekako skuplje, 250iu na na dan, orgalutran i stoperica… To bi ti bilo i troduplo vise..
Pa femaru imate pravo dobiti na recept no ona ni nije skupa, to je tipa klomifen on je nekih 100kn.
Sad npr racunajuci.. 250 iu na dan 7 dana a mozda je bilo i vise dana morala bi kupiti 2 lijeka od 9000iu to ti je samo preko 4000kn...orgalutran jedan je oko 200,300kn i tog treba sad ovisi oko 4 komada.. Plus stoperica...
Pozdrav cure
Na 6.dan ciklusa sam radila prvu folikulometriju, dr je iskomentirala da je za sada sve ok. Idem opet u nedjelju, al da vas pitam kako ovo zvuči : 6.dc , endometrij 6,6 , ukupno 7 folikula od 8 do 11,5 mm
Kak vam to izgleda?
Puse svima, čekam s vama bete i drzim 🤞🤞🤞
Zvuci odlicno. Samo neka tako i nastavi💪👏
Kad ovo citam....pa ja sam tu debelo najskuplja...i bez icega za FET....prvi put jedva ista i za transfer. Dobro da mi muz ne cita ovaj forum 😂
Kad ovo citam….pa ja sam tu debelo najskuplja…i bez icega za FET….prvi put jedva ista i za transfer. Dobro da mi muz ne cita ovaj forum 😂
Zar ima i skupljih🤦♀️😂😂😂😂
Ja svom nisam ni htjela rec koliko smo sve potrošili, tek kad je postupak završio..
Jer smo ono kupovali malo po malo pa se nije cinilo kao tak puno hahaha!!
Koliko je vama sam transfer? Je meni se svejedno cini Cito najjeftiniji.... jer ljekovi su svuda isto... :/ pukncija se u Cito ne placa posebno... Ja bi voljela punu stimulaciju i da dam vise kn ali da mi ostane nesto za fet, ne znam zasto on ne zeli... Sto vi imate puno visi AMH? Meni je 12,46 ....
Koliko je vama sam transfer? Je meni se svejedno cini Cito najjeftiniji…. jer ljekovi su svuda isto… :/ pukncija se u Cito ne placa posebno… Ja bi voljela punu stimulaciju i da dam vise kn ali da mi ostane nesto za fet, ne znam zasto on ne zeli… Sto vi imate puno visi AMH? Meni je 12,46 ….
Ja sam gledala cjenik cita danas
Njihov stimulirani postupak je 11000kn,fet je 5000kn.i mene to nista jeftinije ne bi doslo nego kod Radoncica.. Moj amh je 25...
Koliko je vama sam transfer? Je meni se svejedno cini Cito najjeftiniji…. jer ljekovi su svuda isto… :/ pukncija se u Cito ne placa posebno… Ja bi voljela punu stimulaciju i da dam vise kn ali da mi ostane nesto za fet, ne znam zasto on ne zeli… Sto vi imate puno visi AMH? Meni je 12,46 ….
Ja sam gledala cjenik cita danas
Njihov stimulirani postupak je 11000kn,fet je 5000kn.i mene to nista jeftinije ne bi doslo nego kod Radoncica.. Moj amh je 25…
I u citu je opca anestezija 2500kn🤦♀️
Meni je Radoncic rekao 1000kn..
Nije to nista jeftinije cak mi se cini i skuplje..
Znaci meni je ovako rekao ( nevezano uz cjenik ) 5000,00kn je postupak ( ICSI 6000,00) + ljekovi, ako ima viska embrija je +3000,00kn i onda sljedeci postupak je jeftinije ( 5000,00kn ) A onda 11000,00kn bi bilo sa svim njihovim ljekovima, vjerojatno izadu u susret onda, jer sam ja sce ljekove kod njih kupila ....
Znaci meni je ovako rekao ( nevezano uz cjenik ) 5000,00kn je postupak ( ICSI 6000,00) + ljekovi, ako ima viska embrija je +3000,00kn i onda sljedeci postupak je jeftinije ( 5000,00kn ) A onda 11000,00kn bi bilo sa svim njihovim ljekovima, vjerojatno izadu u susret onda, jer sam ja sce ljekove kod njih kupila ….
OK.. Znaci full stimulirani postupak bi ti bio oko 8000kn po tom, i ti s tim amh bi porosila puuuuno vise na lijekove da bi imala nesto za zamrznuti.. Ako bi i imala jedan fet je kod njega 5000kn,ja sam npr imala 2 i dakle ja bi kod njega samo na 2 feta dala 10000kn...
Primjer samo...
Odlično, tek ti je prva folikulometrija, bit će toga još do kraja
Sortiraj odgovore
Najstariji