Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2019. 17:34

vuky

Imala sam stimulaciju kratkim protokolom, letrozol od 2-6dc, 6-9dc menopur ( 3 ampule 225) i cetrotide… mislim da je tak 9.dan manje menopura bilo i folikulometrija… I rekao je da mjesec dana pauziram i ne cekamo dugo zbog mog niskog AMH… Jesam, iskreno mislila sam da cemo sigurno uspjeti da se samo ne poklopimo jer nismo skupa stalno ( odvojen zivot) i onda me sokirao skroz neuspjeh… u depresiji sam i bojim se da ce to sto mene toliko pogada ovo, utjecati na nas brak… svega me strah sada!

Nece.. To te sad jos i hormoni luoaju vjeruj... Bit ce bolje.. I ovo je zbilja jedan dobar test za nas partnere.. 
    Ja sam u svom ocaju muzu rekla da si nadje drugu mladju i ima dijete😫🤦‍♀️ma svega se naslusao i nagledao me u svakakvih situacijama kad sama sebe trpit nisam mogla i samo cu reci.. To mora da je ljubav

28. Studeni 2019. 17:38

vuky

Imala sam stimulaciju kratkim protokolom, letrozol od 2-6dc, 6-9dc menopur ( 3 ampule 225) i cetrotide… mislim da je tak 9.dan manje menopura bilo i folikulometrija… I rekao je da mjesec dana pauziram i ne cekamo dugo zbog mog niskog AMH… Jesam, iskreno mislila sam da cemo sigurno uspjeti da se samo ne poklopimo jer nismo skupa stalno ( odvojen zivot) i onda me sokirao skroz neuspjeh… u depresiji sam i bojim se da ce to sto mene toliko pogada ovo, utjecati na nas brak… svega me strah sada!

Ali tebe sad kud god otisla kave blagdani i iskreno mislim da ti treba malo odmora psihickog jer fuckas ti amh nece drastično pasti u 2 mjeseca a psiga ce ti biti bolje.. Znam da sad mozda mislis da nece ali hoce. Ja, sam bila na takvom dnu da sam rekla nikad vise, plakala zatvarala se u kucu izbjegava ka sve trudne frendice, trudnice kad sam vidjela samo sam plakala... 
    I za 2 mj kao nova... 

vuky
    28. Studeni 2019. 17:41

Moj ima curicu iz prvog braka, i divna je ❤️ Ali isto sam mu rekla da si nade mladu koja mu moze roditi jos. Mi smo sve lude malo 😊 Valjda hoce, sad mi se iz kuce ne izlazi i depra sam... ne mozemo ovako ....

Razmisljala sam i o Škvorcu gelice... samo Ri mi najjednostavnije ako su ok :/ 

MalaMo
    28. Studeni 2019. 17:42

Pošto sam nova na forumu, nekako mi ne uspijeva citiranje, nesto mi ne stima. Uglavnom svima hvala na odgovoru. Meni menga dosla, danas sam sruga osoba jer me to izludjivalo! Od utorka krecem s gonalom i punim se pozitivom! 
    Daisy, cestitam ti od srca! 
    Vuky, mislim da nam je svima paihicko tesko, zato i jesmo tu jer jedna drugu mozemo ovdje najbolje razumjeti! Samo hrabro i u nove pobjede! 

• thinkpink1
    28. Studeni 2019. 17:43

Gelica pogledaj na str.354-355 sve ti je napisano i imas slikice. Fraxiparin, Fragmin, Clexane spadaju u skupinu niskomolekularnih heparina za subcutanu primjenu. Daju se svaki dan u isto vrijeme.
    Ako ti jos nesto ne bude jasno jos, pitaj!
    Curke SRETNO!!!!🍀🍀🍀🍀

28. Studeni 2019. 17:58

vuky

Moj ima curicu iz prvog braka, i divna je ❤️ Ali isto sam mu rekla da si nade mladu koja mu moze roditi jos. Mi smo sve lude malo 😊 Valjda hoce, sad mi se iz kuce ne izlazi i depra sam… ne mozemo ovako ….

Razmisljala sam i o Škvorcu gelice… samo Ri mi najjednostavnije ako su ok :/

I budi onda u kuci, obuci pidjamu gledaju telku, vristi pjevaj, placi, moli voli 😄sta god..
    I onda kad to sve obavis reci sama sebi sad je dosta idemo u nove pobjede.💪 
    Prvi macici se u vodu bacaju🤣

Rose1
    28. Studeni 2019. 18:14

Cure, tek sad stizem pisati, malo ❤️kuca, ispada po uzv da sam 9tj, a koji dan manje po danu transfera. Kazu da je sve ok
    Daisy čestitam 🎉🤗
    Vuky ja sam u Ri, i stvarno nisu loši, priča se svasta, ali ja sam zadovoljna... Sestre, doktori, embrilozi trude se i stvarno se vesele uspjehu
    Gelica sretnooo i neka bude uspješno 

💙

vuky
    28. Studeni 2019. 18:18

Rose, Daisy čestitam ❤️ zelim vam sve skolski dalje! 
    sunshine i na sam razmisljala o psihologu, ali vec sam si danas nekako poslozila kockice! Sama sam u svemu tome najvise i tako se moram i nositi sa tim :) Ne mogu oni to kuzito kao mi...

28. Studeni 2019. 18:22

Ajme vuky, i ja sam u sličnom raspoloženju iako mi nije prvi put. Zapravo prvi put me uopće ovoliko pogodilo, sad se nikako ne mogu oporavit, stalno sam na rubu plača, a još takva radim sa ljudima i stalno se suzdržavam da se s nekim ne posvađam, danas mi dođe žena i kaže kćer živi vani s drugim mužom, ima malu bebu, a dijete iz orvog braka je ostavila njoj....pa jebem te živote.  Onda kad dođem s posla se otresem na njemu jer mi sve smeta, nisam do sad nikad bila takva, uopće nisam svadljiva osoba. Prije mi se činilo da nas je ovo sve još više povezalo a sad bi se naradije rastavila i nek si nađe neku mlađu. Onda njega smeta moja negativa i da s takvim stavom nećemo nikad uspjet.....a šta imamo uspjet, ako se u 8 godina braka ništa nije desilo ni samo od sebe ni sa IVF/ICSI, baš će se sad u 40-tima desit kad smo po čitav dan na poslu i ja i on. 
    Možda me malo dodatno tare i to što ću uskoro napunit 40, a zacrtala sam da neću više iz četrdesete postupke ni inekcije i negativna beta je bila tjedan prije tvoje,  a i još me boli guzica kad trčim.....nije to neka bol....samo eto bolucka da imam nešto da me podsjeća na to koliko sam nula

Rose1
    28. Studeni 2019. 18:25

vuky

Rose, Daisy čestitam ❤️ zelim vam sve skolski dalje!
    sunshine i na sam razmisljala o psihologu, ali vec sam si danas nekako poslozila kockice! Sama sam u svemu tome najvise i tako se moram i nositi sa tim :) Ne mogu oni to kuzito kao mi…

Hvalaa draga!!!
    Ma ne gubi nadu, budi mi pozitivna, bit ce🙏i meni je bilo svasta u glavi... koliko si transfera imala? 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.