Marijaiva, ma naravno.. sve on to lijepo naplati na kraju 😂 da, lučinger ispada najpovoljniji, ali....nema anestezije 😂😂 tak da za mene otpada haha
Joy, ma pravilo je da nema pravila. Ja sam i mirovala i bila aktivna od prvog dana pa uvijek isti rezultat.. činjenica je da, ako je embrij dobar, uhvatit će se ležale mi ili bile s majstorima kao naša Grizli 😁😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Marijaiva, ma naravno.. sve on to lijepo naplati na kraju 😂 da, lučinger ispada najpovoljniji, ali….nema anestezije 😂😂 tak da za mene otpada haha
Joy, ma pravilo je da nema pravila. Ja sam i mirovala i bila aktivna od prvog dana pa uvijek isti rezultat.. činjenica je da, ako je embrij dobar, uhvatit će se ležale mi ili bile s majstorima kao naša Grizli 😁😁
Bas tako.. Ja sam ispocetka lezala i nakon transfera sto duze i doma kad sam dosla bojala se ici pisat da ne ispadne😂😂😂
Kasnije kad sam ma sve radila ali sve, vozila auto odmah, saginjala se a to kao svi pisu joj nemojte😫, prala pod isla u soping vukla teske vrecice, prala ves ma kao da nigdje nisam bila zatrudnika sam.. Kasnije je bio spontani ali to sigurno nije do rada nego loseg embrija.. Meni je također receno ako se on nece primit nece lezale mi 2 sata nakon transfera i 14 dana s nogama u zraku 😂
Cure, ima netko iskustvo sa Ri? Itko? Moram naci i opciju preko hzzo, jer preskupo ce biti sve postupke pvt placati! I ako itko zna, cu svejedno morati proci 3x inseminacije i sve to ili moze pdmah ivf sad nakon neuspjesnog?
Marta hvala, nismo još dobro, ali pokušavamo.. nalaze čekam pa šta bude.
Što se tiče ležanja, prvo bih samo rekla da kao što sve znamo, ako je suđeno primit će se ležale/ne ležale. Ja sam bila nakon transfera negativna jer je embrij bio srednje kvalitete, i rekla mm bas me briga i da ispadne kad se neće primiti, oni rekli ne treba ležati, presvukla se i išli nazad u hotel. Pješice smo prošli nekih 5 km i tek onda sjela i ručali. Onda opet hodali do hotela neko vrijeme. Drugo jutro išli na avion trčala po aerodromu da ne zakasnim, odmah sa aviona vozila dva sata doma jer mm išao na drugu stranu. I onda kad sam došla doma sam si rekla pa ja sam trudna dok se ne dokaže suprotno i odmarala, nisam ništa radila ali nisam ni ležala cijeli dan, svaki dan šetala po par km i primilo se..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo mene s pregleda! Sve je ok, sve je di treba i kako treba zasada, po uzv isto trudna tocno 6 tjedana! I srceko je prokucalo😊
Sunshine ma sta te briga, imas pravo na to i zasto ne bi koristila?! Sretno🤞
Gelica odlican endo i odlicne vijesti! 🍀
Rose javi se nakon pregleda! ☺️
Joy i ostale mislim da to s lezanjem nema pravila kako nam sudjemo. Meni isplao da bas kad sam se najvise izmrcvarila uspjelo, poznanica dan kasnije imala transfer prelezala 3 mjeseca ko fikus isto joj uspjelo. Tako da ja mislim da treb onako kako ti srce u tom momentu, al svakako je bolje kretat se. Btw ja sam taj dan nakon feta otišla s muzem u McDonald's i ubila se u glupostima od hranr tako utjece sve i nista ja bi rekla kako nam se sloze zvijezde. Al najvaznije taj put sam bila toliko pozitivna ja sam dan pila s muzem i rekla mu da nazdravimo jer za rodjendan necu moc posto cu biti trudna. Test je na rodjendan bio pozitivan tako da pozitiva samo i ne sumnjat u sebe, svoje mrvice i srecu na kraju puta.
Gelice sretno iscekivanje!
Vuky ja sam iz Ri ivf, na inseminacije se ide samo ako zadovoljavas uvijete, ovisno o dijagnozi i dobi. Ako si preko 35 praksa im je da ides u stimulirani pa ako ne uspije izmedju trošiš prirodne i inseminacije ako si za. Ne sjecam se koji je vas uzrok neplodnosti. Ali ne tlace sa inseminacijama ako vide da nema smisla. Ja nisam ni jednu prosla odmah na prirodnjake isli. Inace nisu losi u Ri stvarno ja sam bas zadovoljna sa dr i sestrama, uspjeh im je doduse najveci u FET ovima.
Grizli hvala ti, to me zanimalo! Isla bi jos jednom pvt, dok cekam pregled u Ri... da ne gubimo vrijeme jer minje doktor rekao sa ne preporuca duze od mjesec dana pauzu! Nemamo neki poseban uzrok, ja 37god, nizi AMH 12,4, i manja endometrioticna cista na lijevom jajniku! Drugo od pretraga uredno! Nismo radili pretrage na trombofilije, niti kariogram... mozda sam to trebala jos....
Cure hvala svima na rijecima utjehe i ohrabrenja 😘
Jos samo pitanje ako znate koliko se otprilike cekaju nalazi? Trebam napraviti torch, antifosfilipidna antitijela i geneticke cimbenike koagulacije?
Za ostalo-briseve i hormone znam..
Vuky ja sam u Ri, iako nisam ostvarila trudnocu zadovoljna sam s njima, ne mislim da je to sto nisam trudna njihova greska. Nakon stimulacije obavezno moras napraviti pauzu 3 mjeseca, izmedju ti ponude da napravis prirodne, ja sam u puti radil oba na koja imas pravo. Poslje toga ponovna stimulacija u kojem smo radili svjezi et i jedan fet. Evo nakon toga, prije neg krenemo dalje me salje na dodatne pretrage. To su skupe pretrage za koje kao ni ti nisam imala indikaciju pa me nisu ranije slali. Mm 42 i malo losiji spermiogram ( dobijali smo ocjenom lijepe zametke i blastice), ja 39/40, amh zeru visi od tvog, sve ostalo ok. Sestre, doktori..meni su stvarno svi divni i strpljivi sto u razgovoru sto u punkcijama, transferima. I sve smo to odradili od 3.2019 s tim sto smo imali pauzu za ljeto koliko nisu radili. Nekako sam stekla dojam da se to dalje po bolnicama dosta oduzi. To je moje iskustvo pa ako ce ti pomoci u odluci bit ce mi drago..
Sortiraj odgovore
Najstariji