Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    [UREĐENO] 13. Veljača 2026. 19:05

Jane, kak si?
    Ja sam naučila za svi simptomi niš ne znače, iako ovaj put i nemam nikakve simptome, osim napuhanosti od progesterona...

jane23
    [UREĐENO] 13. Veljača 2026. 19:07

Hej draga. Pa ne mogu bas reci da imam neke simptome. Jucer (3.dan transfera) sam osjetila par puta probadanje. Danas osjecam pritisak u sredini trbuha, ali to sve prepisujem progesteronu. Danas sam se vise kretala na poslu i osjetila sam pritisak u trbuhu pa sam usporila. Grudi me uopce ne bole, ali mene niti inace ne bole. Eto, kod mene nista novo 😃
    Kupila sam danas First sign testove u Mulleru. Nigdje ne pise kolika im je osjetljivost i jesu li na 10 ili ipak 25. Razmisljam o testiranju u pon ujutro 🤪
    Kad ti planiras raditi test? Hoces cekati ili ces uraniti?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice; trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    🔹11.2024.&01.2025. 2 IUI - 2 biokem.trudnoce
    🔹04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 trodnevna ➖
    🔹06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
    🔹11.mj. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 7 oplođenih, 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧⏳🙏

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
    8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
    dg. teratozospermia
    04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI