Id super, naravno da ce prezivjeti. Drzim fige 😉 💜
Bety odlicno, zelim ti srecu i da bude uspjesno 💜
Bety,sretno i drzim fige da uspije.
Meni danas 4 tjedna.
Bila na utz i potvrdene su dvije bebice i njihova srceka kako kucaju
Cijeli dan se smijem i tako sam pozitivna,gledam slikice svojih bebica i ne vjerujem
Tako da drage moje,ne odustajte,ne ocajavajte,i na vas ce doc red kad cete moci pogledat slikicu svojih bebica,i bit ce te presretna,kao i ja sad!!
Zelim vam svima punooo uspijeha i sto prije da vidite,cujete i osjetite svoje bebice.
iwy cestitam dobro ih cuvaj i nek lijepo rastu
Bety super rezultat i nes se sve lijepo oplode i razviju
Ja cu ipak cekati 5mj da krenem
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
iwy cestitam dobro ih cuvaj i nek lijepo rastu
Bety super i neka se ljepo oplode i razviju
Bety, odlican broj js! Ali kako da ti ne jave bar jednom sto se dogada s njima.. Meni bi to bilo koma, mene je biologinja zvala svaki dan! Vjerujem da ce biti super blastica i za vratiti i za zamrznuti!
Iwy, i dalje ti zelim mirnu trudnocu.. Jel se dobro osjecas ili imas klasicne trudnicke tegobe?!!
Ostale curke, kako ste? Sve nesto cekamo pa se smirilo!! Ali nestalo nam je i dosta cura, sto se dogada s njima.. 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Mi vas redovito citamo i veselimo se novim bebicama,rastuze nas neuspjesi,navijamo da svi sto prije dobijemo svoje tockice..ali smo na cekanju do 6.og mj pa nemamo nikakve novosti..
Cure koje ste u postupcima svima zelim puno srece. Iwy zelim ti lijepu i mirnu trudnocu. Ja sam na cekanju do 10- tog mjeseca pa nemam novosti.
Hvala svima na lijepim željama
Id20, ne, ništa ne znaš dok ne dođeš na mogući transfer. Onda ti izreferiraju koliko se stanica oplodilo i koliko imaš blastocita (samo s njima vrše transfer). Zovu te samo ako nešto ne valja pa je onda bolje da me ne zovu
Nadam se samo da će biti koja za transfer.
Iwy, kako si? Sretno s trudnoćom.
Id,imam takve mucnine,povracanje,osjetljiva sam na mirise,bas moram pazit sta jedem.
I samo mi se spava,vjerojatno od tableta,pokusavam se sto vise kretat.
Ima dana kad me bole jajnici i onda sam u panici pa samo lezim.
Sad sam 4+3
Sortiraj odgovore
Najstariji