Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maalena88
    03. Travanj 2016. 12:50

Zoja31, id20 hvala vam na podrsci sa vama je sve lahse podnjet pa i ovaj gubitak.
    Sad cu se potrudit da se tjelo oporavi i za 2 mjeseca ponovo na FET. A odustat necu borit cu se i dalje. 
    Sad barem znam da moze doc do trudnoce. U prva 2 postupka nismo uspjeli ni do pozitivnog testa doc. Zato imam sad vecu nadu. 
    Zelim svima nama da sljedeci postupak bude dobitni

Bety
    03. Travanj 2016. 15:23

Malena88, žao mi je zbog svega što si prošla. Nadam se da će ti idući postupak biti posljednji i nadasve uspješan  Do tada se odmori pa hrabro dalje.
    Iwy, super vijesti. Neka dva mala srca i nadalje nastave snažno kucati.

Ja u utorak idem na kontrolni utz, a u četvrtak će najvjerojatnije biti punkcija. Za sada sve ok, stimulacija Gonalima + Cetrotide.

Veliki pozdrav svima!

dana22
    03. Travanj 2016. 17:19

Malena jako mi je zao i samo hrabro naprijed 
    Bety sretno ☺

Zoja31
    03. Travanj 2016. 17:55

Bety sretno 

• maalena88
    03. Travanj 2016. 18:23

Bety sretno

Iwy25
    03. Travanj 2016. 19:23

Ja sam vec luda polako.
    Malo me zabole jajnici i onda pola sata izljev krvi i stane.
    Sutra idem kod ginicke,nek mi poveca terapiju ili nesto drugo napravi jer se samo brinem i ludim za bebice.
    A na hitnoj su mi rekli da je to normalno,da malo krvi nije stetno jer se ugnjezduju.
    Ali nisam cula srceka,pa se zato i brinem.
    Samo da na prvom ultrazvuku sve bude u redu i da sto prije to krvarenje prestane,te da cujem svojih bebica sto prije

• Lana30
    03. Travanj 2016. 22:19

Malena88 Zao mi je  Drzi se .. Iwy 25 Bit ce sve dobro 

dana22
    04. Travanj 2016. 09:36

Zvala sam u polikliniku Skvorc i narucena na prve konzultacije 25.4. ☺

• maalena88
    04. Travanj 2016. 15:11

iwy25 kako si, jesil isla na pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.