Zoja, vjerojatno ces morati ponavljati nalaze, neke sigurno! Brisevi ce ti trebati svjezi, i mozda tsh i jos nekih krvnih pretraga.. Nazovi i pitaj svakako! Ili se dogovori da ih nazoves mjesec dana prije postupka pa da ti kazu sto trebas.. Ne znam u kojoj si klinici i kakva je praksa
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Id znas li mozda da li ce Skvorcu produzit ugovor? Iduci tjedan cu zvati al reko ako mozda znas ☺
Evo da se i ja javim. Jucer sam oko 14 sati imala obilno krvarenje i otisla u hitnu gdje sam cekala 4 sata da me doktor pregleda-skoro pa poludila. Na pregledu ustanovljeno da je mrvica jos uvjek u materici i culi se otkucaji srca. Doktor nije znao zasto sam imala toliko krvarenje. Dobila da pijem tablete za zaustavljanje krvarenja. Bili sve ok do 4 sata jutros. Opet ista stvar stim da sam se onesvjestila u wc od bolova i ono bas rasjekla usnu.
Sad je malo bolje al i dalje ima pimjesano smedjkasto i svjetlo crveno
Izvinite na dugom postu
Ja upravo otisla na wc i obilno krvarim!
Zvala sam svoju ginicku i rekla mi je ako se ne smiri do navecer da odem na hitnu.
Srce mi je u peti i placem,neznas sta se desava i kaj da radim.
A 7.4 sam narucena za prvi ultrazvuk
dana, znam! Produzili su mu do 30.6 😃 Jucer sam saznala, mom veselju nema kraja 😃😃
malenaa, cuvaj se, odmaraj i lezi, ako se nastavi krvarenje s ugruscima ja ti preporucam da opet odes lijecniku!
Iwy, takoder, lezi i odmaraj, ali ja bi na tvom mjestu odmah otisla na hitnu..
Curke, vjerujem i duboko se nadam da ce sve biti dobro! Mislim na vas..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Super, bas si me obradovala.. U pon zovem ☺
Cure drzite se i stvarno se nadam da nije ono najgore
Evo drage moje,ja otisla na hitnu.
I vidla dvije pikulice
Za krvarenje su mi rekli da je normalno,nije tako strasno,ali da se moram pazit i odmarat.
U tako ranoj trudnoci je sve rizicno.
Sad samo neka to krvarenje prestane sto prije i da moje bebice dalje rastu..
Tako sam sretnaaaa...
Iwy cestitam bas mi je drago zbog tebe.Sad lezi i odmaraj
Zanima me jel te bolio stomak i jrl ti krvarenje bilo obilno sa komadima? Ja se brinem za svoju mrvicu nadam se da ce izdrzat
Sortiraj odgovore
Najstariji