Zoja, zao mi je! Ali ne dajte se, ne ocajavajte, prvi je postupak.. znam da Vam je sad tesko, ali za par dana cete razmisljati kako i sto dalje! Uzmite kuru maticne mlijeci, popijte i taman ce doci novi postupak!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
zoja,bas mi je zao...
ja u sri idem vadit betu i mene je strah da ce bit negativan,imam osjecaj da cu svaki cas dobit.
ali napunit cemo baterije i nastavit se borit za nase bebice
Hvala cure svima. Iwy ja ujutro otisla, izvadila krv i dosla kuc i krenuo spotting. Nalaz je samo potvrdio moje sumnje. Tebi zelim puno srece.
Zoja31, žao mi je. I meni se zadnji put dogodilo isto, kad sam došla kući nakon bete, krenula menstruacija. Drži se, draga
Iwy, sretno u srijedu!
Zoja, baš mi je žao ne daj se!
Meni je u četvrtak beta...mjesečnica mi je trebala doći prije dva dana, a nisam radila test. Čekat ću do bete...ako ne poludim u međuvremenu
Ja jutros javila u bolnicu da je test pozitivan, ultrazvuk zakazan za 14.4 Zar nije to rano, dali ce se moc cuti srce?
Ja sam u Svedskoj i ovdje se neradi beta, a tako bi je volila uradiit da budem sigurna, ovako cim osjetim bol u stomaku trcim do apoteke da kupim test..
Zoja zao mi je..ja idem ujutro vadit betu pa vam javim..al nakon minusa na testu mislim da je i beta 0😪😢😢 Dana kao da sam negdje procitala da si ti u osjeku!?
Hvala cure , glava se malo ohladila i sad sam ok. Sta se moze...idemo dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji