Je,sreća je neopisiva
Ali sam malo i skeptična.
Jel moze test pokazat pozitivno,a beta negativno?
Sad sam u iščekivanju do sutra
Iwy, to se dogodi ako si bila na boosterima, ali ako nisi sumnjam da ce krivo pokazati! Bit ce to sutra lijepa beta! 🙂
Rita, zao mi je, ali odtuguj, glavu gore i polako u nove pobjede
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Rita ja sam u zg u vinogradskoj. Idem na razgovor 1.4 i iskreno nadam se da ce reci da do ljeta treba odmor zbog stimulacije i svega. Jednostavno nakon ovog neuspjeha mi treba pauza da se psihicki oporavim i prihvatim.
4-6 mjeseci je pauza nakon stimuliranog postupka!! 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
I dalje pijem duphaston i folacin.
Neka samo beta bude velika,da se mogu opustiti i uživati polako.
Iwy cestitam...I ja sam isto malo skepticna, jedva cekam ultrazvuk pa da mi doktor potvordi ovako bi samo testove kupovala. Nemogu da se opustim nikako
Rita da ja sam bila u Osijeku, ali vise ne idem tamo. Kod koga si ti? Iako ima dosta ostvarenih trudnoca, ne zelim tamo zbog toga kako sam prosla.
Ja kod sijanovica al njega nije bilo pa mi popovic odradio i punkciju i transfer..sto su ti se zamjerili?
I ja sam kod njega.. Pa prvenstveno on, ja sam deset dana svaki dan njega trazila po bolnici od ujutro do popodne da me pregleda i da znam sto je. Da nije bilo Popovica uopce ne bi usla u postupak, jer kako je pregledao nalaz tako znam i ja. Ma ima tu jako puno toga, posebno mi se ogadila ona salterusa.. Ali sve pohvale sestri Suncici i svima na 2.katu.. Od puno zena sam cula da su nezadovoljne s njim
Neznam i ja sam cula dosta loseg o njemu al prema meni je zasad bio super.. malo prica al ok!jedino sto je kod muza i mene sve u najboljem redu pa nema sta puno istrazivat..ahaha..mislim stvarno ga pre cesto nema pa me preuzme popovic..a o salteru sve znas vjecita borba..razmisljala sam i ja o zg al opet gdje..kod koga..borba sa poslom i slobodnim danima..neznam sta radit!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji