Žene pitanje. Koliko vam je kasnila menstruacija prvi ciklus nakon neuspjelog pokušaja? Znači ne ona u samom postupku u ciklusu kad je bila stimulacija nego iduća?
Žene pitanje. Koliko vam je kasnila menstruacija prvi ciklus nakon neuspjelog pokušaja? Znači ne ona u samom postupku u ciklusu kad je bila stimulacija nego iduća?
Draga meni 8 dana.. ali meni je folikul otisao u propadanje... znam jer sam htjela ici u prirodi odmah ali nisam mogla... u vrijeme ovulacije sluz je bila želastinasta doslovno i zlatno prozirna... i svaki sljedeci ciklus je kasnila ali 4 dana pa 2 pa je onda dosla 28 dan.. i evo danas je 29 dan i cekam da krene
Uf, ja već 14 dana čekam pa nikako. I već 14 dana svaki dan nekoliko puta me zaboli jako kao da ću taj tren dobiti ali ništa... Baš me već izluđuje.
Mi planiramo na FET ali kad se menga malo ustabili. Rečeno nam je da napravimo jedan mjesec pauze nakon stimuliranog ali s obzirom na ovaj sad ciklus tko zna kad će se to sve vratit na staro. Svakako ove godine ne planiramo ići.
Mi planiramo na FET ali kad se menga malo ustabili. Rečeno nam je da napravimo jedan mjesec pauze nakon stimuliranog ali s obzirom na ovaj sad ciklus tko zna kad će se to sve vratit na staro. Svakako ove godine ne planiramo ići.
Jesi li zvala doktora.. sto on kaze? Nije bas okej da toliko dugo kasni... nadam.se da vam fet bude dobitan 🤞🤞🤞
Hvala ☺️
Nadala sam se da ću dobit preko vikenda tako da još nisam zvala, ali danas popodne definitivno budem. Makar da uzv napravi da vidi kakvo je stanje.
Hvala ☺️
Nadala sam se da ću dobit preko vikenda tako da još nisam zvala, ali danas popodne definitivno budem. Makar da uzv napravi da vidi kakvo je stanje.
Zovi svakako.. bolje neka pogleda pa ces biti mirnija 😊
Srecica meni je tako bilo kao tebi i dao mi dr duphaston 5 dana i kad sam ga prestala piti dosla menga na 47. dan ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji