Nemoj se to jos pitati. Ja o tom razmisljala prije postupaka pa sad nemam nikad nista za smrznuti 🙁
Meni evo dolazi vjestica tako da nista i ovaj put…
Sretno ostalim cekalicama! 😘
Koji ti ke dan et?
9dan blastice tako da sumnjam da od implatacije. Malo predugo.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Vrapcic123 i ja imam endometriozu i isto idem na VV, ovo nam je prvi postupak.
Cure, molum vas da mi rijesite nedoumice. Malo sam pod stresom. Mora li se beta bas pravilno duplati svaka 2 dana? Pretprosli ponedjeljak izvadila sam betu i bila mi je 987.3 i onda sam prosli ponedjeljak izvadila opet betu i bila je 12 777.7. Sad ako se treba duplati svaka 2 dana trebala bi mi onda iznositi 15 796
Oprostite mozda je stvarmo glupost ali ne da mi mira. Megdje sam citala da takvo nepravilno duplanje bete zavrsava lose....
Oprostite mozda je stvarmo glupost ali ne da mi mira. Megdje sam citala da takvo nepravilno duplanje bete zavrsava lose….
Jesi javila dr?Sto kaze
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozdrav cure...
Vec duze vrijeme vas pratim i uspjela sam pročitati apsolutno sve stranice ove teme... Napokon sam vam se odlučila pridružiti 😊.
Prica je slijedeća... Suprug i ja vec nekih 2 godine pokušavamo, no bas nam i ne uspjeva. Odlučili smo se za MPO. No, prije postupka ja moram obaviti LPSC (hydrosalpinx) koja je početkom prosinca i dr. je rekao ukoliko sve bude u redu krajem siječnja ili početkom veljače mozemo u postupak. Hormone i ostale pretrage smo napravili... sve je ok... osim mojih jajovoda 🙉
To je to ukratko (koliko kod mene moze biti ukratko). Nadam se da cemo sve ubrzo otići s ove teme na neku malo ljepšu 😊. No, mogu vam reci da sam jako puno naučila čitajući vas i osjećam se spremno. Xoxo
Cure, molum vas da mi rijesite nedoumice. Malo sam pod stresom. Mora li se beta bas pravilno duplati svaka 2 dana? Pretprosli ponedjeljak izvadila sam betu i bila mi je 987.3 i onda sam prosli ponedjeljak izvadila opet betu i bila je 12 777.7. Sad ako se treba duplati svaka 2 dana trebala bi mi onda iznositi 15 796
S obzirom da sam u uredu i pri kalkulatoru... morala sam izračunati. Mislim da si se uplasila bez razloga. Beta ti je u pon trebala biti 11.847,60, a tek u utorak 15.796,00... a tvoja je u pon i puno veća 😎
Sorry curke sto se ovako ubacujem, noooo koliko sam vas čitala... 😅😂
Ja te oprosti nisam sada skuzila dali je to tjedan dana luft bio između vađenja bete.. u svakom slucaju zelim ti sve naj naj 💓
Pozdrav svima. Unaprijed se ispricavam ako ste vec o ovome pisale al stvarno ne mogu sve zapamtit. Moje pitanje je: kako na prirodan nacin postici zadebljanje endometrija? Ici cemo u prirodni fet a realno i sa stimulacijom mi je endometrij bio jedva 8 mm pa me strah da se nece dovoljno zadebljati. Zanima me sto piti, jesti i slicno... hvala
Mislim da su cure pisale da je za zadebljanje endometrija dobar ananas i cikla ako se ne varam
Sortiraj odgovore
Najstariji