Bluegirl pijem samo u postupku, od 3dc do dana prije transfera.
Meni je grozan, al kazem ti - dodaj soka od visnje ili borovnice ili bilo kojeg da se malo miris ubije :) ja popijem na eks bez disanja i ok
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Imam jedno pitanje.. Sve nalaze smo skupili za mpo (u pon imamo prvi ultrazvuk i idemo na inseminaciju 2x) uz njih smo morali i hepatitis i hiv..
Muž ima sve neg što se tog tiče, a meni je Anti-HBs - poz 10IU/L ???
Zna li možda neka od vas što to znači?? Sad me baš strah da nas ne stave ovaj mj u postupak zbog toga.. čitala sam na netu svašta o poz rezultatu..piše da može biti pozitivan ako je osoba cijepljena protiv hepatitisa (ja jesam u osnovnoj) i ako se hepatitis prebolio, a nisam ga nikad imala..
Baš sam u panici zbog toga..svi nalazi uredni i zaadnji nalaz koji smo dobili-pljuska..
Ima li koja od vas iskustva s poz anti-hbs i da ste išli u postupak?
Hepatitis b mislis?Sto ti pise tocno pozitivan ili ogranicen
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Imam jedno pitanje.. Sve nalaze smo skupili za mpo (u pon imamo prvi ultrazvuk i idemo na inseminaciju 2x) uz njih smo morali i hepatitis i hiv..
Zna li možda neka od vas što to znači?? Sad me baš strah da nas ne stave ovaj mj u postupak zbog toga.. čitala sam na netu svašta o poz rezultatu..piše da može biti pozitivan ako je osoba cijepljena protiv hepatitisa (ja jesam u osnovnoj) i ako se hepatitis prebolio, a nisam ga nikad imala..
Baš sam u panici zbog toga..svi nalazi uredni i zaadnji nalaz koji smo dobili-pljuska..
Ja sam isto cjepljena u osnovnoj skoli protiv svega smo se inace cijepili pa i za nj...to ti je jer imas antitijela u organizmu.Meni prvi put pisalo pozitivno sok totalni i onda su mi u Zg objasnili da sam pozitivna na antitijela.A zadnji put napisali ogranicen pa opet sok...a to je njima u biti isto.Kod nas tako napisu kako kad
2.postupak-1js-bez et
piše točno ovako kako sam napisala: Anti-HBs - poz 10IU/L
ništa drugo.. baš me panika primila, jer svi nalazi su nam ok i onda taj zadnji nešto tu pozitivno
ajde super, hvala vam, utješile ste me.. sad mogu s mirom čekati ponedjeljak
Vrapcic123 vjerujem da je teško na početku odlučit se, ali kreni negdje, pa skupljaj dojmove. Cure svakako mijenjaju klinike i doktore, sve ovisi kako se subjektivno osjećaš tamo gdje jesi, i ima li ikakvih rezultata.
Njaknjak samo budi dobro i dalje ❤️
Cure ne kužim ovo s cijepljenjem i nalazima. Pa svi smo cijepljeni protiv hepatitisa, kako je moguće da netko ima neg. nalaz, a netko pozitivan?!
Mm nije cjepljen...i kod njega je negativno .A ja imam knjizicu gdje pise koje sam kad cjepiva primala i primila sam i za hepatitis b...a meni na nalazu pise pozitivno...i kad sam isla dr. odmah mi je rekla pozitivna si na antitijela jer si cjepljena.i nalaz ti je dobar sve negativno...
2.postupak-1js-bez et
Bluegirl pijem samo u postupku, od 3dc do dana prije transfera.
Meni je grozan, al kazem ti - dodaj soka od visnje ili borovnice ili bilo kojeg da se malo miris ubije :) ja popijem na eks bez disanja i ok
Sad si mi dala nade da cu uspjet zadebljat endometrij za transfer. 😊 mislila sam da se to mora par mjeseci pit da se visi razlika al ak ovak dobro djeluje onda super. Danas kupujem i ciklu i dodatak za ublazavanje okusa. 😊
Cure nemojte otpisivati prirodnjak,meni se dr bojala davati stimulaciju pa smo zato išli na prirodni najprije, iskreno išla sam samo da to odradim,nisam vjerovala da prirodni može uspjeti,a pogotovo zato što je samo jedan jajnik dostupan,pa ako je o na onom drugom nema punkcije jer je previsoko.
A i cura koja je otvorila forum je uspijela u prirodnom.
A što se tiče posvajanja ja sam isto o tome razmišljala ,još uvijek bi posvojila samo šta ne znam koliko mi je živaca još ostalo😂.
Cure sa endo -kad čitam koliko se patite ,iskrenuo ne mogu vjerovati kako uopće funkcionirate ,a vi još i kroz postupke prolazite-kraljice 💐
url=https://lilypie.com]
DANTE
Danas se obilježava svjetski dan posvajanja, i ne mogu si pomoć osim da cijeli dan gledam iskustva o posvajanju, kako u inozemstvu, tako i kod nas gdje su statistike porazne. Nikad manje djece nije bilo usvojeno kao u 2017. Je li ijedna od vas razmišlja o posvajanju? Voljela bih čut vaša mišljenja, mene mori tisuću strahova, a voljela bih posvojiti…
Ja bih posvojila bez obzira dal cu rodit ili ne. Vec dugo razmisljam o tome i kad vidim koliko djece ima kojoj je potrebna pomoc i netko da se brine za njih stvarno mi bude tesko. Ali ne znam koliko je to izvedivo kod nas. Kad cujem price koji su sve uvjeti pa kolko se ceka... ne znam. Nemam zivaca i strah me da nebi uspjeli posvojit, da nebi zadovoljili kriterije i milijun drugih stvari. Moju frendicu je mama ostavila kad je bila mala i udomitelji ju nikad nisu uspjeli posvojit jer im mama nije dala. Bojim se takvih stvari.
Sto se tice posvajanja mi smo odlucili da ako ne uspijemo imati svoju bebicu da cemo definitivno posvojiti... znaci obecala sam sama sebi da bez obzira na sve okolnosti.. makar morala okrenuti brda i doline... dijete cemo imati.. nase biolosko ili ne ali cemo ga imati... nadam se da cemo uspjeti imati svoje ali unatoc svim strahovima koji su tu naravno ako ne uspijemo necu se predati.. je u nasoj drzavi je tesko posvojiti ali ako dođe do toga boriti cemo se do kraja 💖
Ja sam jos kao mlada razmijala da zelim posvojiti i pruziti dom nekome. To mi je prekrasno. Jos i dan danas ta ideja nije ishlapila. Bila sam razgovarala s muzem o toj opciji.
Sto se tice cijepljenja i meni je isto na nalazu pisalo poz a na muzevom negativno. Nije mu bilo jasno jer je prosao sva cjepiva koja su bila obavezna i u osnovnoj i srednjoj skoli. Nitko nam nije pravio problem s time.
Sortiraj odgovore
Najstariji