Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    16. Kolovoz 2018. 20:04

Ima li koja od vas problema s tim? Endometriozu? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Diana30
    16. Kolovoz 2018. 20:09

Vaki

Neka ti da tvoj ginekolog, da ne daješ novce uzalud. Gonal, baš mi je žao…
    Jutros sam bila na ultrazvuku, privatno, zbog ciste koja nikako da ode. Doktor kaže da je najvjerojatnije endometrioza. Ma kud sad još i to! Kaže neka ostanem trudna, da je to dobro ako je endometrioza u pitanju. Ha, ha! Kao, ne pokušavamo već dugooo.

Tnx..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Babyq
    16. Kolovoz 2018. 21:12

Babyq

Bok cure nova sam ovdje čitam vas redovno.Imam 38 godina.Dvoje djece.Nakon 8 mj. neuspješnih pokušaja ginekolog me je poslala u Petrovu.Naručena sam kod dr.Šprem po njezinoj preporuci.Molim iskustva ako je netko kod nje.Amh mi je 6,1 sto je jako nisko.Spolni hormoni su u redu.Spermiogram uredan.Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

noisette
    16. Kolovoz 2018. 21:27

Vaki

Ima li koja od vas problema s tim? Endometriozu?

Draga, ja sam ti imala i to bome veliku endometriozu.. Ne želim te plašiti ali eto, to je bolest za čitav život.. Što prije to bolje radite na djetetu ako uspijete ovako prije operacije.. Ona kad uzme maha, vuče sve sa sobom. Kod mene je recimo bila na oba jajnika cca 6, 7 cm, jajovode je zalijepila jedne za druge, njih skupa za maternicu i sve skupa za crvuljak.. Nakon operacije zato i imam užasno malu rezervu, a bolovi od endo su mi bili užasni.. Užasni.... 

• tota
    17. Kolovoz 2018. 07:26

Cure...imala sam aspiraciju jucer...i sve je dobro proslo...imamo 6 jajnih stanica, cekamo doktora da javi koliko je oplodjenih..
    Jeste li vi pile mozda andol 100? Meni ga je doktor uz sve ostalo prepisao?

• flowernoor
    17. Kolovoz 2018. 10:39

Da ja sam ga pocela piti poslje punkcije zajedno sa Folacinom 1x1, Utrogestan 3x2 i od dana transfera Decortin 1x0,5.

• da.da
    17. Kolovoz 2018. 10:52

Cure moje evo da se javim sa svjezim info. Jucer na uzv sam saznala da ne kuca samo jedno srceko nego 2. Imam jednojajcane blizanceeeeeee😆😆
    Sreci nema kraja.. Mm je koliko sretan toliko u soku, a bome i mene je jako strah. Nadam se da ce sve bit ok sa mojim mrvicama i iskreno da kazem neznam di cu stavit 2 krevetica 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• tota
    17. Kolovoz 2018. 11:21

da.da

Cure moje evo da se javim sa svjezim info. Jucer na uzv sam saznala da ne kuca samo jedno srceko nego 2. Imam jednojajcane blizanceeeeeee😆😆
    Sreci nema kraja.. Mm je koliko sretan toliko u soku, a bome i mene je jako strah. Nadam se da ce sve bit ok sa mojim mrvicama i iskreno da kazem neznam di cu stavit 2 krevetica

Aaaa čestitam...ma kakva 2 krevetica...mrvice w u jedan krevetic 😍😍😍 Nek ti to bude najveca briga! Samo se sada čuvaj! Biti će sve super!

• tota
    17. Kolovoz 2018. 11:25

flowernoor

Da ja sam ga pocela piti poslje punkcije zajedno sa Folacinom 1x1, Utrogestan 3x2 i od dana transfera Decortin 1x0,5.

Evo javili su mi da imam 5 oplodjenih jajnih stanica o da cekamo 5.dan za transfer...talo da je opet iscekivanje....a do tada tabletice piti :)

Beba
    17. Kolovoz 2018. 11:38

Sada , čestitam 2x,to je stvarno iznenađenje! Sad si 9. Tj? Koliko često ideš na uzv? Ja sam bila u 7.tj u Ri i u 8.kod svoje gin,slijedeći uzv mi je tek početkom 9. i već počinjem bit nervozna.

Tota sretno !

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.