Cure moje evo da se javim sa svjezim info. Jucer na uzv sam saznala da ne kuca samo jedno srceko nego 2. Imam jednojajcane blizanceeeeeee😆😆
Sreci nema kraja.. Mm je koliko sretan toliko u soku, a bome i mene je jako strah. Nadam se da ce sve bit ok sa mojim mrvicama i iskreno da kazem neznam di cu stavit 2 krevetica
Cestitke od srca....to su trenutacno slatke brige...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pozdrav cure! Ja bi vas molila ako netko zna koji kontakt broj trebam nazvati na Vuk Vrhovcu da se naručim za prvi pregled za MPO?? hvala unaprijed ☺
Zoves prvi dan ciklusa na broj 01/2353907
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure samo da vam se javim. Jucer sam ponovila betu i u padu mi je pa je dr savjetovala da ne radimo kiretazu nego da ce doci do spontanog krvarenja.
Curkama koje su dosle s pregleda i vidile svoja srceka cestitke😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Da.da predivno❤️❤️ Samo polako sve se može😊😉
Tota super rezultat imate. Držimo fige za dalje!😘
da.da. Čestitam ti od ♥
cure, imala sam neuspijeli ove u 7.mjesecu i tada mi je menga došla uredno ali sada mi kasni već 2 dana... Neznan jeli to normalno? Boli me već danima kao da cu procurit ali ništa jos... Iskustva?!
da.da. Čestitam ti od ♥
cure, imala sam neuspijeli ove u 7.mjesecu i tada mi je menga došla uredno ali sada mi kasni već 2 dana… Neznan jeli to normalno? Boli me već danima kao da cu procurit ali ništa jos… Iskustva?!
mobitel i njegove pretpostavke rijeci. Mislila sam napisati neuspijeli ivf u 7.mj
a zanima me od kad se broji prvi dan menge ...da li od slabog smeđeg brljavljenja ili kad bas prokrvarim?
Pozdrav cure! Ja bi vas molila ako netko zna koji kontakt broj trebam nazvati na Vuk Vrhovcu da se naručim za prvi pregled za MPO?? hvala unaprijed ☺
Zoves prvi dan ciklusa na broj 01/2353907
Ok,hvala vam... Hoce mi onda oni reci tad sta od nalaza trebam imati iako mislim da imam sve sto je potrebno e sad neznam sto ce oni tražiti da se kod njih napravi!?🤔
Meni su rekli da se M racuna od dana kad krene crvena krv bas, a ako je iza 17 h onda se za prvi dan uzima slijedeci dan.

Meni su rekli da se M racuna od dana kad krene crvena krv bas, a ako je iza 17 h onda se za prvi dan uzima slijedeci dan.
Tnx 😀 a i ja sam tako cula ali vise nisam bila sigurna pa da provjerim. čitala sam da se zna produžit ciklus nakon silnih hormona.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji