Bok cure! Evo da vam se javim, bila sam danas na uzv i po zadnjoj m sam 7+6, vidi se go i 2 žv ali nazalost nema otkucaja srcaPrestajem s terapijom i ako ne krene spontano krvarenje u roku od tjedan dana moram doci u bolnicu iduci cetvrtak na kiretazu. Ovo nam je 2. IVF
U novi postupak idemo u 12mj. tj tad idem po lijekove. Do tad cu se valjda i psihicki i fizicki odmoriti i napuniti baterije za dalje…
Svima vam od srca zelim da sto prije uspijete…
Zao mi je jako. Prošla sam i kiretazu i rekiretazu i znam kako je to... Drži se i nadam se da ce od jeseni nadalje biti vise sreće za sve nas 😘
Kengurice,ja sam jucer zvala Vuk da javim betu. Sestre su rekle da je godišnji do 20.8. i da nazovem kad prođe jedan ciklus da vidimo za dalje. Meni sljedeći ciklus treba biti oko 16.17.-8. pa nisam bas sigurna da cu uopće biti u tom terminu gore,vec mozda sredinom 9.mj.
Kakav ti je plan dalje? Osim opuštanja na godisnjem 😀
Bok cure! Evo da vam se javim, bila sam danas na uzv i po zadnjoj m sam 7+6, vidi se go i 2 žv ali nazalost nema otkucaja srcaPrestajem s terapijom i ako ne krene spontano krvarenje u roku od tjedan dana moram doci u bolnicu iduci cetvrtak na kiretazu. Ovo nam je 2. IVF
U novi postupak idemo u 12mj. tj tad idem po lijekove. Do tad cu se valjda i psihicki i fizicki odmoriti i napuniti baterije za dalje…
Znam kako ti je,ja sam prvi postupak takoder tako nazalost prosla.Slomilo me,al opet sam nasla snage za dalje,i onda se desi vanmatercna;beta 2050.,niko sretniji,nakon dva tjedna dodem na ultrazvuk udem k dr.,rece mi sto je,iste sekunde sam otisla u operacijsku salu.Doktori nisu mogli vjerovat da to nije puklo,da me nije bolilo.Imala sam srece puno puno.Ds sam ostala ziva...ogroman sok dodes s jednim ciljem i u sekundi se sve srusi.Taj dan neceu zaboravit nikad.5 dana u bolnici.Zena sve prode al nemoj odustajat od cilja,nisam ni ja a i necu.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
I da taj dan beta prije operacije 30 000.Dr. veli sve savrseno al nazalost na krivo mjesto se ugnjezdio.
2.postupak-1js-bez et
Backinblack pa jel to sad stvarno nema sanse da prokuca? Jer znam neke price di je jedan doktor rekao kiretaza, al na kraju zena isla na drugo misljenje pricekala i srce prokucalo. Ne zelim ti davati neke lazne nade, al ne mogu vjerovati da je to to.
Rayna, nisam jos dobila :( Prestala prije dva dana s terapijom. Isto bih se iza 20.8. javila za konzultacije.
Backinblack pa jel to sad stvarno nema sanse da prokuca? Jer znam neke price di je jedan doktor rekao kiretaza, al na kraju zena isla na drugo misljenje pricekala i srce prokucalo. Ne zelim ti davati neke lazne nade, al ne mogu vjerovati da je to to.
Rayna, nisam jos dobila :( Prestala prije dva dana s terapijom. Isto bih se iza 20.8. javila za konzultacije.
Pa ti si ponedjeljkom imala transfer, kakav ti je ciklus? Mislim svakih koliko dana?
jer tebe se ja sjećam da sam te vidjela 2-3 puta pa sam zaključila da nam je isti...
ja sam prestala terapiju koristit čim sam prokrvarila, a prokrvarila par dana prije bete. Tj tocno 28 dan.
Meni je došla tek 5 dana nakon terapije. Cure, ne mogu vjerovati da se nakon toliko muke i truda desi nešto ovako kao što se dogodilo Backinblack. Da potražite drugo mišljenje?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nazalost dogada se...vanmatercna se dogada samo 2% slucajeva nakon mpo....sudbini nemos izbjeci.
2.postupak-1js-bez et
Sortiraj odgovore
Najstariji