Ja sam isla jos i na prohodnost jer je suprugov prvi nalaz bio uredan...iduci mu je nalaz bio los ali nije morao urologu....kod mene je stanje ovakvo od 12js,2js su bile nezrele,od 10js se 7 oplodilo jucer su me zvali da se lijepo dijele i et je u srijedu u 7:40h moramo biti tamo u 7:20h
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Hvala i tebi eriy, divne ste!
Prohodnost jajovoda sam radila i vadila hormone, to je sve bilo u redu, jedino stitnjaca je bila malo povisena nego li je preporucljivo za trudnocu, pa Sam dobila odredjenu th, muz je radio do sada dva spermiograma i sve je bilo u redu, dok Nismo dosli na inseminaciju i prvu dva puta dobili Jako malo spermija, no trecu put ih je bilo dovoljno, kako Dr kazu.
22., 23. bi trebalo ici Vaditi betu da vidimo Jel inseminacija uspijela, a ako ne, kao StO Sam rekla u 1.mj pocinjemo sa postupkom za mpo, pa mi ostaje nekih 15tak Dana da traziti da Mi se obave te pretrage Koje se inace ovdje ne rade.
Hvala vam Jos jednom, iako je mm uvijek uz mene, nekako Mi je uz vas lakse sve ovo prolaziti. 💕❤️💕❤️💕
Nova sam na forumu, pratim vaše postove i stvarno ste od velike pomoći...u prvom mjesecu se spremam za potpomognutu u cito Split...svima vam drzim fige i nadajmo se dobrom ishodu 
Draga Lanamaja, dobrodosla i puno srece ti zelim.. Nadam se da cete brzo ostvariti svoj cilj, ali u startu se naoruzajte strpljenjem jer uvijek se zna nesto zakomplicirati, sto vam naravno ne zelim.. Na jednom drugom mjestu sam procitala da zadnje vrijeme Split ima dobar uspjeh, to i vama zelim! 😃 Ako zelis, mozes nam reci dijagnozu pa te mozda mozemo savjetovati na neki nacin osim moralno..
Ja sam danas 5+5 i u petak idem na uzv i nadamo se srceku ❤️
Dana, dokle si ti stigla?
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Lanamaja, dobrodošla!!! Nije me bilo par dana, bila sam dobila neki smeđi iscjedak, pa sam se dobro prepala, ali je to sve normalno.
Svima vam želim puno puno sreće i strpljenja naravno!!! Id20 nadam se da ćeš vidjeti i veselim se tome! Ja idem na prvu kontrolu 28.12.! Danas je ravno 5.tjedan!!
Anchyca puno sreće!!! Jesi odlučila koliko ćeš ih vratiti?
Nova sam na forumu, pratim vaše postove i stvarno ste od velike pomoći...u prvom mjesecu se spremam za potpomognutu u cito Split...svima vam drzim fige i nadajmo se dobrom ishodu 
Ajme ispričavam se poslala sam krivo staru poruku...super ste i radujem se vašim trudnoćama jer budite nadu svima nama eriy skupa idemo u pobjede.... Moj problem je sljedeći: 3 godine neplodnost, hipotireoza, vanmatericna trudnoca ostranjen lijevi jajovod i nizak AMH... Znam da i vi sve imate problema nekih zato i jesmo tu pa možemo si biti podrška svakako...hvala vam na dobrodošlici
Dobro dosla Lanamaja! Moja dijagnoza je drugacija, pa nisam bas od pomoci, no vjerujem da dr. daju sve od sebe da kasnije mozemo uzivati s nasim andjelima. 👼🏼👶🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji