Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bety
    08. Prosinac 2015. 10:56

Eriy, vidjela sam onaj tvoj recept za muževe :) Moj muž ima olighoastenozoospermiju, zadnju put 9 milijuna. Pije vitamin E + cink.
    Ovaj recept koji si spomenula, to se pije svaki dan? Hvala

Bety
    08. Prosinac 2015. 16:05

Eriy, hvala.
    Sretno s daljnjim postupkom i neka uspije od prve 

anchyca2
    08. Prosinac 2015. 16:30

Gotovo ima ih 10-ak jos dns puregon i orgalutran i sutra izmedju 19:30-20h Brevactid i.m i u petak u 6:45 punkcija...evo izvjesce od danas samo hrabro i polako 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Zoie
    08. Prosinac 2015. 21:19

Drage moje ja sam danas bila na svoju trecoj inseminaciji i po Prvi puta smo dobili 5,6 Milliona dobrih spermija, dok je zadnja dva puta bilo po 1,5-1,6 mil.
    Moram zahvaliti Eriy na receptu!!! Nisam miksala sokove bas cesto, ali smo cesto pili caj od dzumbira i muz je jeo puno mandarina 😄😄😄😄, ne znam je li to pomoglo, no mi smo presretni!!

anchyca2
    08. Prosinac 2015. 21:41

Zeky idem s opcom anestezijom mislim da nebi izdrzala....samo nek bude sve ok a hoce 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.