Anchyca i ja ti zbilja želim takav scenarij!! Sretno sutra i samo opušteno!!!! Javi nam se sutra!!!!
Hvala ti id20, znam za cijenik, ali sam od uzbuđenja to valjda zaboravila. Kako mi uopće računamo našu trudnoću? Ja sam nekako mislim da je to od punkcije.
Evo gotovo na putu smo kuci od 12 folikula dobili smo 12js dr je odusevljen i cekamo sutra da vidimo
Evo gotovo na putu smo kuci od 12 folikula dobili smo 12js dr je odusevljen i cekamo sutra da vidimo
Odlično!!!!!!! Što više, tim bolje!!! Jesi ti ok, jel te boli?
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Super sam evo upravo idem i sa edukacije napokon kuci umorna sam svasta sam danas stigla
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Anchyca2 super vijesti kod tebe! 😃😃 neka de tako i nastavi!
Jel mi moze netko molim vas napisati popis svih pretraga Koje se rade u Hr prije IVF-a, Jer ovdje u njem vidim neke propuste 😏, pa da znam sta ih sama moram traziti da mi naprave.
Zoie, ne znam sto bih ti rekla, probat cu se otprilike sjetiti! Hormoni 3.dan i 21.dan, to bi sad morala uzeti nalaz da iscitam sto sve, ako zelis! Hormoni stitnjace i suprug spermiogram.. Kad nam je receno da cemo na MPO, doktor trazio jos testiranje na HIV, hepatitise, sifilis za oboje, krvna grupa za mene, i ultrazvuk dojki.. Vise se ne sjecam.. Kako sam ja imala problemcic s prolaktinom i stitnjacom, to sam konstantno provjeravala.. I briseve sam radila! Nek cure sad nadodaju sto jos.. A ako te zanima detaljno, samo reci, citat cu redom po nalazima..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hvala id20, vise manje je sve i ovdje tako. Jel si radila mozda i intoleranciju na glukozu?
Koje se sve bakt kontroliraju kod uzimanja briseva, ovdje samo klamidija.
Radila sam intoleranciju na glukozu i kompletnu krvnu sliku.. Od briseva na clamidiju, ureaplasmu, mikroplasmu.. I za malo starije zene(iznad 34 valjda, ili koje u postupku dobivaju malo js) se radi AMH (anti-mullerov hormon), ja ga osobno nisam radila jer imam 28 i u prvom postupku sam dobila 12 js tako da nije bilo smisla!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hvala ti puno, puno.
Morat cu onda Jos jeden konzultacije s lijecnikom napraviti ukoliko nam inseminacija ovaj mj ne uspije, Jer te neke pretraga sami od sebe ne rade.
Ima jedan slucaj u njem gdje je curu prosla 2 IVF-a, koja nisu uspijela i nakon osam godina pokusavanja nekako sazna da i secer utjece na trudnocu i sama si to ode kontrolirati, nalazi naravno nisu bili dobri, pa je dobila neke tbl i nakon 2,j ostali trudna prirodnim putem.
ja imam 26 god. I u postupak idem u Novi Sad još sam na pocetku tek 19.12 pocinjem sa kontracepcijom…za sad od pretraga što sam radila TSH FSH AMH i prolaktin…ultrazvuk dojki, vaginalni ultrazvuk i tad su mi gledali stjenke maternice tako su mi barem rekli i jajnike mi je gledala kod mene je sve ok za sada. Muž radio spermiogram, ultrazvuk testisa, prostatu su mu gledali i briseve za spolne bolesti… e sad šta dalje to još neznam :-)
1. Ivf dobili 13 js, 7 se oplodilo- 4 doslo do blastocisti od toga 2 mi vratili a druga dva nisu bili dovoljne kvalitete za zamrzavanje 😟 betu vadim 18.2 beta 2.6 😢
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji