Postoji li sansa?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar adi222

    adi222

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bok mame, i buduce mame!
    Evo imam pitanje za vas! Zelimo jako jako bebaca!
    Znaci ja i MM smo imali odnose za vrijeme plodnih dana, kasne mi stvari vec 5 dana! Napravljeni su kucni testovi svi negativni, danas vadena beta 0.1. Jasno mi je nema trudnoce. Ali jedan mali mali detalj mi ne da mira,reci cete mi da sam luda.. prije 3 dana smo imali odnos i opet je zasvrsio u mene! Da li je moguce da sam tada ostala trudna pa da se beta nije uspjela ni povecati danas? Nadam se da vam ima smisla ovo sta pisem. Pomozite ocajnoj zeni 😂

  • Avatar ribi1234

    ribi1234

    Broj poruka: 409

    Prijavi adminu

    Hej, bojim se da ti je beta najbolji pokazatelj  Kako pratis ovulaciju?

    [lilypie.com]

  • Avatar Chappie

    Chappie

    Broj poruka: 325

    Prijavi adminu

    Ako je ovulacija bila prije tri dana onda je moguce.. 

    🧔39
    👧31
    [lilypie.com]

  • Avatar adi222

    adi222

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    S obzirom da mi kasne stvari, ocito da se nesto u meni poremetilo, nekako sam se nadala da mi je malo bice doslo promijeniti sve! Uvijek osjecam ovulaciju, ali ju pratim preko aplikacije! Narucila  sam se u petak kod ginekologa. Sama sebe pokusavam uvjeriti da tu nesto ima! 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.