Porod u Sisku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    13. Siječanj 2015. 15:48

Da,da...rodila 5.1. curka odlučila izaći van i upoznati mamu i tatu ranije :)

cloudy
    13. Siječanj 2015. 21:20

Trebao je bit radiković jer mi je on vodio trudnoću al kak me curka iznenadila došla sam u matocovo dežurstvo...i ok je bio :) zezali se cijelo vrijeme

ira11
    14. Siječanj 2015. 18:03

Čestitam Cloudy,,,,meni je termin 27.4….nadam se da ce proci ok!!!

Ira

cloudy
    15. Siječanj 2015. 12:06

Ma sigurna sam da će sve biti ok :) samo budi smirena i bude sve ok :)

cloudy
    15. Siječanj 2015. 20:08

Ooo povećava nam se broj  :) dobro nam došla :)

bebinjo
    18. Siječanj 2015. 14:54

Pozz
    Htjela sam samo reći da nisam nikako zadovoljna dr. Radikivićem. Na prvom pregledu me prvo pitao da li želim zadrzati trudnoću pošto nisam udana. A evo neki dan kad sam došla zbog iscjedka me pitao da li sam zagrijana za trudnoću ,i da me šalje u bolnicu a nije ni htio odgovoriti zašto i zbog čega. Jednostavno se ne osjećam ugodno kod njega i nadam se da ću se moći naručiti kod drugog gin.

bebinjo
    18. Siječanj 2015. 15:20

I da rekao mi šta sam došla sad kad sam naručena za dva tjedna...samo sam.mu rekla da se ja mogu okrenuti i otići sada ako želi ali je rekao da nema potrebe sada.

• sladja28
    05. Ožujak 2015. 11:34

Evooo i mene :-)  termin mi 4.7. i spremam se roditi u Sk :-)  pa vas pratim..ja sam za sada cula sve pozitivne rijeci tako da se nadam da ce nam svima tako biti. A usput pitanje ako netko zna..priznaju li u bolnici trudnicki tecaj iz doma zdravlja ako tata zeli biti na porodu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.